Įkraunama...
Įkraunama...

Ar lyginate vaikučių drabužėlius,patalus?

Apklausa: Ar lyginate drabuzelius? (225 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Islyginau tik pirma karta,ka buvau susidejus kraiteliui. daugiau nelyginu,kad neatrodo tie rubai susiglamze g.gif tiesa,pralyginu sukneles,kurios matosi kad reikia lygint mirksiukas.gif
Atsakyti
lyginu viską kas tik papuola,ta prasme kas susiglamže blush2.gif maloniau juk kai vaikiukas aprengtas švariais ir sulygintais drabužiukais thumbup.gif
Atsakyti
Nelyginu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mekačka: 22 gegužės 2007 - 20:40
nelyginu beveik niekada smile.gif apskritai nematau prasmes lyginti,nebent tikrai matosi,kad rubas susiglamzes. nors kol dukryte buvo maza, lyginau del higienos.
Atsakyti
Iki nestumo nieko nelyginau iskirus kas butina ir tai jai reikia greit apsivilkd ta minute o dabar viska liginu nors pats nemekstamiausias darbas schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Pasak gydytoju, lyginti leliuko drabuzelius butina tol, kol bambute neuzgijusi, kad nepagaut kokios infekcijos ir t.t., bet nors mano princesei tuoj bus 8men, as lyginu viska: ir drabuzelius, ir patalyne. Man atrodo kazkaip estetiskiau, o ir rubelis tada mielesnis, kai yra islygintas. good.gif
Atsakyti
As lyginu visus drabuzius ir patalyne. Bet anyta irgi sake, jog lyginti patalyne nepatartina - o del ko nepaaiskino. Kaip tik dabar skalbiankoj patalyne skelbiasi, tai pabandysiu nelyginti, tik graziai pries dziustant sudeliosiu. Gal tikrai sveikiau miegosis ir laika sutaupysiu cool.gif
Atsakyti
lyginau drabuzelius tik pirmai dukrelei, nes tada liepdavau sesele,o kai gime antra dukryte jau sake kad nebutina.Taip kad islyginu tik grazius drabuzelius,o apatiniu niekada nelyginu,nes vaikas nealergiskas,tai kam vargti. biggrin.gif
Atsakyti
lyginau iki kokiu 5 menesiu, saziningai kiekviena rubeli rolleyes.gif ... bet dabar tai jau net skalbt nebespeju, nes tai apsipila arbata, tai apsimozoja ka nors bevalgydamas, tai apie lyginima jau net kalbos neber, nes ner kada blush2.gif
Atsakyti
Patalyne visada lyginu , nes sulamdyta man negrazu ... kol buvo maziukas lygindavau visus rubelius , dabar jei nespeju , tai ir nepralyginu kokios maikutes blush2.gif
Atsakyti
nelyginu, tik prieš džiaustant gražiai sulankstau. neapsikraunu tokiais darbais, nes ta buitis ir taip atsibosta...
Atsakyti
QUOTE(turka @ 2007 05 24, 14:41)
nelyginu, tik prieš džiaustant gražiai sulankstau. neapsikraunu tokiais darbais, nes ta buitis ir taip atsibosta...

drinks_cheers.gif Kai dziaunu, visus skalbinius gerai ispurtau, ir lyginu tik drabuzius pries rengiantis.
Atsakyti