Įkraunama...
Įkraunama...

Ar lyginate vaikučių drabužėlius,patalus?

Apklausa: Ar lyginate drabuzelius? (225 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
4u.gif As lyginu. Mieliau i spinta sudelioti, o ir issiemus nebuna susiglamzymo problemu. Aisku, daug maziau lyginimo, jei rubai dziusta ant vejo. Tada dali darbo atlieka vejas.
Siaip patinka pats procesas lyginimo, tik prisiruost reikia. Nemegstu atsinest lyginimo lentos biggrin.gif
Atsakyti
nu kaip gi ne, juk ir paciai nemalonu rengtis nelygintus drabuzius, o vaikucio oda dar jautresne g.gif
Atsakyti
Visada lyginu nuo apatiniu iki virsutiniu drabuziu, net jei ir rytais ruosiu i darzeli ir buna nelyginti drabuzeliai, visviena issilyginu, bent jau tuos, kuriuos desis ta diena.
Atsakyti
Lyginu visus ir visada.Neįsivaizduoju,kaip galima apsirengt nelygintą rūbą mega_shok.gif .Gali tingėt,netingėjus,bet tai būtinybė mirksiukas.gif
Atsakyti
Visada lyginu, taip zymiai mieliau apsirengti rubus.. tiek man paciai tiek mano maziukui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 05 10, 14:50)
man patinka miegot sulamdytoj patalynes tada dar islieka toks gaivumo kvapas - ypac jei lauke dziovinta patalyte ax.gif

drinks_cheers.gif dėl lauko kvapo, bet dėl suglamžymo tai nea.
Tam reikalui lankstau patalus taip, kad išdžiuvusius (bet neperdžiuvusius) reikia tik šiek tiek palyginti 4u.gif

o apie vaiko rūbelius, tai TAIP TAIP TAIP. Nejau mamoms patinka jų pačių suglamžytos bliuzelės ar švarkeliai irnesakyk.gif
Atsakyti
Aš lyginu, nes pačiai labai malonu, kai patalynė gražiai išlyginta blush2.gif
Atsakyti
VISADA LYGINU !!!
Atsakyti
Stengiuosi, bet ne visada pavyksta blush2.gif , mažasis greitai viską sudirba, drabužiai vos spėja išdžiūti, o ką kalbėti apie lyginimą doh.gif
Atsakyti
visada lyginu, vaikučiui tikrai patogiau kai viskas išlyginta, o ir vaizdelis tada thumbup.gif
Atsakyti
Lyginu viską. Šiaip iki nėštumo tai labai to nemėgau, o kai pilvelis nemažas pūpsojo, tai pradėjau lyginti viską, ką įmanoma. biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
lyginu tik tuos kurie tikrai jau prasosi lyginti o kiti gan padoriai atrodo ir nelyginti dar priklauso nuo to kur eisim ar namie sedesim su tais rubais
Atsakyti