Įkraunama...
Įkraunama...

Gėjai

QUOTE(birdie @ 2007 03 29, 20:17)
Ši tema apie gėjus, o ne apie prigimtis/neprigimtis. Apie pedofiliją yra atskira kalba ir tam turėtų būti atskira tema sukurta, nes tai yra du visiškai skirtingi dalykai.

Skirtingi, bet kazkiek susisaukia. Zinau tokiu geju, kurie budami kulturingais pilieciais tuo pat metu verbuoja nepilnamecius vaikinukus. Ir tas ju tinklas labai platus. Tai zinodama negaliu labai megti geju, tuo labiau, kai pati auginu berniuka. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutas2006 @ 2007 03 29, 20:12)
Skirtingi, bet kazkiek susisaukia. Zinau tokiu geju, kurie budami kulturingais pilieciais tuo pat metu verbuoja nepilnamecius vaikinukus. Ir tas ju tinklas labai platus. Tai zinodama negaliu labai megti geju, tuo labiau, kai pati auginu berniuka. g.gif

Mano požiūris šiuo klausimu aiškus: kiekvienas, kišantis nagus prie nepilnamečių vaikų, yra pedofilas (nekalbu apie poreles). O tokių aš netoleruoju. Bandė jie Olandijoje netgi savo partiją prastumt. Oho, kokią kampaniją buvo sukūrę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(birdie @ 2007 03 29, 20:58)
Keistas GalBut pasakymas ''pakreipkim klausimą kitaip...''. Tai kad tada jau nebe apie tą patį klausimą kalbam, užtat persukinėt nėra kaip.

Visiskai pritariu. Du skirtingi dalykai suplaki i viena.
Atsakyti
Mano nuomone gejus reikia toleruoti, juk negalime ju niekinti vien del to kad jie kitokie, juk jie nori buti laimingi tik savaip, gal but mums nepriimtinu budu, bet juk jie zmones blink.gif
na o jei apie pedofilus ir kitokius ten... tai tokius begailescio s... schmoll.gif
Atsakyti
Mano požiūris į gėjus: Jau nebevyrai ( bet man į ta pačia kategorija ir draugių vyrai įeina lotuliukas.gif ), bet gali buti draugemis. Buvo pora biciuliu su tokiais polinkiais, tai zinokit kaip linksma buvo laika su jeis leisti thumbup.gif
Tik va nemegstu tos gėjų ruošies kurie vadinami "moterų nekentėjais" brrr...
O šiaip gėjus ar ne jį visupirma vertinu kaip žmogu biggrin.gif
Atsakyti
Kiekvienas turi savo pasirinkimo laisve. Mano nuomone.
Atsakyti
labai uz smile.gif.. toriu toki 'podruzhke' ne viena ax.gif nu ir super. smagu ir vyrus apshneket ir apie mada papliotkint ir naujausius pletkus ishgirst biggrin.gif
Atsakyti
Kol tai neliečia mano šeimos, kol aš NEMATAU jų santykių realiai (na prie manęs nesibučiuoja, nesilamdo), tai nieko, tegul gyvena. Bet jau mano vyro nuomonė tuo klausimu.......... doh.gif Baisiau nebūna
Atsakyti
na, kadangi turiu graziu pavyzdziu- t.y. esu bendravusi su lezbietem ir su gejais vyrais, man tai nieko atgrasaus ju santykiuose nematyti. I juos ziuriu labai tolerantiskai, ir visiskai nesvarbu man, kad jie tokie o ne kitokie. saunus zmogeliukai ir tiek. bet zinoma priklauso nuo paciu zmoniu. yra daug atgrasiu ir heteroseksualu, tad nera ko kabinti etiketes, kad butent homoseksualai yra kazkokie blogieciai..
na o maniskis kazkodel labai priesiskai ziuri i gejus vyru, o vat moteris toleruoja.. bet kiek pakalbu su moteriskaitem, tai beveik visos ta pat sako. mirksiukas.gif
bet cia matyt tas priesiskumas iseina is vyro prigimties. nors.. ax.gif
Atsakyti
aš anksčiau buvau labai kategoriška ir priešiška jų atžvilgiu, bet dabar galvoju -- ar čia nebus toks atvejis kaip kad juodaodžiai ar moterys siekė lygių teisių. to meto visuomenė irgi visaip kišo pagalius į ratus ir aiškino kad "čia prieš gamtą" arba kad "Biblijoje taip parašyta", ar kad "sugriaus mūsų visuomenės vertybes". o dabar kas taip pasakytų, tai tik pirštu prie smilkinio pasukiotumėm. jaučiu kad ir su gėjais taip pat gali būt (jau kitur beveik ir yra).
bet tai čia iš vienos pusės...

o iš kitos, tai labai priešiškai žiūriu į visokius gėjų paradus ir panašius išsidirbinėjimus. taip pat bjauru, kai seksualinė orientacija naudojama vaikantis pigaus populiarumo ar pinigų. arba kaip Vakaruose homoseksualūs santykiai kartais rekomenduojami kaip "alternatyvi apsaugos nuo nėštumo priemonė" ir jaunimas skatinamas eksperimentuoti. štai čia man tolerancijos tikrai stinga.
Atsakyti
Man jie netrukdo, nesu nusistačiusi prieš gėjus
Atsakyti
Gėjai man netrugdo gyventi ir nieko neturiu prieš juos, bet šiaip jei pamatyčiau juos besibučiuojant ar šiaip mieliai besiglaustančius man nemalonu būtų na nežinau, kaip bebeūtų jų pas mus mažuma ir visuomenė prie to nepratus.
Atsakyti