Įkraunama...
Įkraunama...

Gėjai

QUOTE(Niurzgike @ 2007 06 19, 23:16)
Idomu ką manote apie lezbietes? Ar ir jas taip pat toleruojate? g.gif

Ar gėjai ar lezbietės- tie patys žmonės. Tegul gyvena, kol nieko blogo nedaro. Man atrodo jie nesikiša į mūsų gyvenimus. tai ir mums neturėtų rūpėti jų gyvenimai. Tik tikrai nenorėčiau, kad mano vaikai jais pataptų schmoll.gif
Atsakyti
esu tolerantiska as i gejus ir lezbietes..juk tai ju gyvenimas ne musu...bet va MB poziuris kitoks...jis pries juos nusiteikes...na istikruju realiai pagalvojus,gejai ir lezbietes tik lauzo normos standartus...na istikruju kol tai nelies mano seimos as visada busiu jiem tolerantiska.... blush2.gif
Atsakyti
dievo dovana to tikrai nepavadinciau...mano supratimu tai veikiau nelaime,nei koks privalumas...eiti pries prigimti visa gyvenima,tikrai manau nera malonu...zinau,kad tokiu yra,akmenimis turbut neuzmetyciau,bet nelabai noreciau kaip nors tiesiogiai su tuom gyvenime susidurti
Atsakyti
Netrukdo man jie.... kol nuogais pimpalais po gatves nelaksto neva taip savo "teisių" ieškodami unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievius @ 2007 06 20, 10:47)
Netrukdo man jie.... kol nuogais pimpalais po gatves nelaksto neva taip savo "teisių" ieškodami unsure.gif

lotuliukas.gif juokingai čia skėliai
Atsakyti
Geras mano poziuris,man gejai patinka.Labiau nei recidivystai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievius @ 2007 06 20, 12:47)

super pasakei drinks_cheers.gif , mano nuomonė lygiai tokia pati: tegul gėjai dirba policijoje, o lesbietės- mokykloje su sąlyga, kad neofišuotų savo orientacijos.
Atsakyti
QUOTE(Ievius @ 2007 06 20, 12:47)

thumbup.gif esu tos pacios nuomones drinks_cheers.gif
Atsakyti
man jie irgi netrukdo. tik vienas toks mažytis įvykis šokiravo. kadangi dirbu ligoninėje, tai vieną rytą radau po nakties paguldytą pacientą, po avarijos. o šokiravo tai, kad jo rankų ir kojų nagai buvo taip presciziškai sutvarkyti, raudonu laku nulakuoti ir dar gėlytėm dekoruoti lotuliukas.gif Nu šlykštu. O dar šlykščiau, kai kitas pilietis jam tuos nagus su acetonu valė aggressive.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urtea: 20 birželio 2007 - 20:53
QUOTE(Ievius @ 2007 06 20, 13:47)

Ar tikrai juos kas nors skriaudžia? Man susidaro įspūdis, kad jie kelia triukšmą, nes jais nesižavima taip kaip jie to norėtų. g.gif

Bendrauju su nemažu skaičiumi žmonių, bet nei vieno neklausiau kokios jis orientacijos, nes man neįdomu ką jie veikia savo lovoj. Pirmiausia tai žmonės, o su kuo jie miega- jų reikalas.

Tačiau visiškai nenoriu, kad vaikai būtų mokinami iš vadovėlių, kuriuose teigiama, kad vaikas gali turėti du tėčius be mamos, ar dvi mamas be tėčio, o biologiniai tėvai taptų kažkokia mistika. Suaugusių žmonių žaidimai lai nedaro sumaišties mažose galvelėse.
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2007 06 21, 09:40)
Ar tikrai juos kas nors skriaudžia? Man susidaro įspūdis, kad jie kelia triukšmą, nes jais nesižavima taip kaip jie to norėtų. g.gif

Bendrauju su nemažu skaičiumi žmonių, bet nei vieno neklausiau kokios jis orientacijos, nes man neįdomu ką jie veikia savo lovoj. Pirmiausia tai žmonės, o su kuo jie miega- jų reikalas.

Tačiau visiškai nenoriu, kad  vaikai būtų mokinami iš  vadovėlių, kuriuose teigiama, kad vaikas gali turėti du tėčius be mamos, ar dvi mamas be tėčio, o biologiniai tėvai taptų kažkokia mistika. Suaugusių žmonių žaidimai lai nedaro sumaišties mažose galvelėse.

sakyciau skriaudzia g.gif
paziurejus gatvej gali net but ne gejus, nes realiai tai niekam kaip ir neidomu, taciau jei ishsiskiri is minios - tam tikros sukuosenos, sokiruojanti apranga ar pan - jau kyla gresme tavo sveikatai (tada esi priskiriamas prie geju automatishkai smile.gif ), nes skustagalviai treninguoti jauciasi zeminami ir toki "ishsishokeli" pastato i savo vieta...
man asmeniskai nusispjaut ar zmogus gejus ar ne, kol atvirai to nedemonstruoja.
Atsakyti
mano manymu gėjai neturėtų būt daužomi ar bijot į gatvę išeit. bet visgi, turėtų jaust savo vietą ir stengtis neužknist visuomenės su visokiais ten paradais ar reikalavimais įsivaikint vaikus.
Atsakyti