Įkraunama...
Įkraunama...

Gėjai

Dar savo gyvenime tokių pažįstamų ar draugių neturiu g.gif o pedofilų labai bijau , teko jaunystėje sutikti unsure.gif
Atsakyti
man nemaišo...kitokie ir viskas ax.gif tik kartais tas jų išsidirbinėjimas...nu ką aš žn...kai kada peržengia ribas ir to tikrai nepateisinsi, kad jie kovoja už savo teises...
Atsakyti
tokie patys jie zmones...kazkur skaiciau,kad tai liga, bet tai manau dar nebus greitai idodyta, nes vis spelioja...na, o kad ne dievo dovana, tai irgi, na jie zinoma nesiskundzia ir yra laimingi, bet jie juk niekada nepatirs to jausmo, ka reiskia tureti savo kudiki ir rupintis seima, manau,kad sutinkat, kad seima tai yra didele vertybe, o jie to netenka, kad ir kaip ten jie tuoktusi ar kartu gyventu, tai ne tas pats. As turiu drauga ir jis geresne "drauge" nei moteris, na ir man jo lovos reikalai nerupi, tik dziaugiuosi, kad pas ji nera tu gejisku manieru, nes kitaip nepakesciau smile.gif
kazkaip anksciau maniau, kad ju nedaug, bet kuo toliau, tuo isitikinau,kad ju labai daug...liudna, nes vyru ir taip maziau verysad.gif na bet lietuvoj dar galim nesiskusti, lietuvos vyrukai labai vyriski rolleyes.gif
Atsakyti
as siaip uz normalia seima, kur vyras ir moteris myli vienas kita slap.gif
as nieko pries gejus neturiu, jie tokie patys zmones, bet galetu taip daug teisiu nereikalauti... myli vyras vyra ir mylekit tyliai sau, ramiai
o jau apie vaiku isivaikinima tokiom poroms tyliu... doh.gif ph34r.gif
Atsakyti
man tai jie nemaišo yra ir tiek, bet jau maniškui jie tai doh.gif aplamai manau daugumai vyrų užverda kraujas juos pamačius laugh.gif
Atsakyti
Turiu nuostabu drauga geju...duok dieve daugiau tokiu zmoniu siam pasaulyje. Mes nesimatom labai daznai, bet kai susitinkam aptariam tas pacias problemas, kurios kamuoja visus zmones, gaminam valgyti, snekam, juokiames...kartais einam shoppintis, kartais i baseina...net mano vaikinas nedriso manes uzkalbinti puse metu, nes mane, kad draugauju su tuo vaikinuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cover_girl @ 2007 06 07, 19:18)
man tai jie nemaišo yra ir tiek, bet jau maniškui jie tai  doh.gif aplamai manau daugumai vyrų užverda kraujas juos pamačius laugh.gif

šiaip daugelis vyrų labai bijo gėjų todėl, kad iš tikro bijo būti pagaidinti.
man asmeniškai ant tų gėjų kaip ir nusispjaut. pažįstu keletą, nu bet nesigilinu. be to, gėjus gėjui nelygu. yra tokių, kurie mieli bičiukai, o būna tokių, kur tiesiog žiauriai nekenčia moterų.
Atsakyti
man jie taip pat nemaišo schmoll.gif neturiu nuomonės apie juos, jai jie nori tokie būti tegul buna, čia jų pasirinkimas unsure.gif
Atsakyti
Ne vieno savo pzistamu rate tokio neturiu. Susidurusi neisdrisciau parodyti, kad JIS - GEJUS IR MAN TAI NEPATINKA. Visiskai toleruoju.
Taciau esu isitikinus, kad tai yra tikru tikriausia psichine liga kaip asmenybes susidvejinimas, edipo kompleksas ir pan. Vaikystes traumos, paaugliski "issikalinejimai" prie kuriu priprantama ir tiek.
Jiems patiems lengviau manyti, kad nieko negali su savimi padaryti ir, kad pasaulis juos uzjaustu ir atlaidziautu.

O tai, kaip dalis ju demonstruoja savo netracine orientacija ir vulgariai rengiais - is vis slykstu doh.gif
Atsakyti
Man tai jie visai nemaišo gyventi , čia jau jų pasirinkimas
Atsakyti
man tai jie nei silta, nei salta, tegu gyvena.. tik vat niekada nesuprasiu, kaip jiems leidzia vaikus isivaikinti.. ? g.gif
Atsakyti
Idomu ką manote apie lezbietes? Ar ir jas taip pat toleruojate? g.gif
Atsakyti