Įkraunama...
Įkraunama...

Gėjai

Mano požiūris į juos teigiamas.Dažnai jie yra labai faini žmonės.Nors patys gejai taip nemano, aš manau , tai yra liga.Ir gana skaudi.Nuo jos nepasveiksi, bet visą gyvenimą jausies kitoks.Didžioji dalis žmonių į gejus žiūri nepalankiai, o juk ir jie nori susikabinę už rankyčių vaiksščioti su savo mylimu žmogum, kaip visi normalus žmonės.Bet negali verysad.gif .Ir dažnai jie tai slepia net nuo draugų, artimųjų.Man jų nuoširdžiai gaila verysad.gif
Atsakyti
Man jie netrugdo, bet ir nezavi. Bet labai neigemai ziuriu i ju nora afisuotis ir ju tuos paradus- na kam jie?? Man butu geda i juos ziuret. schmoll.gif Gerai, kad LT nesurenge.
Skriausti, zeminti ir musti ju nereikia- mano manymu tai liga 4u.gif
Esu labai pries i ju nora isivaikinti vaikus. Manau trauma vaikui butu.
Atsakyti
Seip jau pries keliolika metu didziosios tarptautines medicinines organizacijos apsisprende, kad tai nei liga, nei gydoma...
Atsakyti
Greičiau potologija...jei liga tai ir vaistų nuo gėjų ligos būtų biggrin.gif
Atsakyti
O man tai šlykštu į juos žiūrėt kaip ir į lesbietes
Atsakyti
draugas pasakojo mates, kaip mes kzk parduotume zingsniavo dvi paneles, susikibusios uz rankuciu, o ant abieju marskineliu buvo ryskiai rozinis uzrasas LEZBIANS ... na taip issaukianciais besielgianciu nesuprantu, nors cia ju reikalas
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2007 06 21, 09:40)
Ar tikrai juos kas nors skriaudžia? Man susidaro įspūdis, kad jie kelia triukšmą, nes jais nesižavima taip kaip jie to norėtų. g.gif

Įtariu, kad yra ir skriaudžiamų g.gif Mūsų visuomenė neretai sunkiai priima "kitokius" nei dauguma, o tam tikrų neva tai "krūtų" pacaniukų grupuotės ir kumščius į darbą nevengia paleist kartas nuo karto g.gif Tik čia gi visiems, kurie "ne tokie" arba šiaip "parūkyt nedavė" biggrin.gif į galvą gaut galima.

Vat man irgi kyla įtarimas, kad didžioji dalis tų "oficialių" gėjų nei skriaudžiami, nei ką, nu bet pasirodyti mėgstantys cool.gif Kartais pasiklausius jų kalbų taip ir atrodo, kad "Štai aš gėjus - prašom už tai mane gerbti ir mylėti, o jei ne, tai pasiskųsiu (teismam, tarptautinėm organizacijom ir t.t.)" smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 03 19, 15:02)
aš neturiu nieko prieš juos. Bet nepatinka, jei tai rodoma demonstratyviai.

Ir aš nesu prieš gėjus, bet kam tie gėjų paradai reikalingi, kam reikia taip demonstruoti savo sex pakraipą? g.gif
O šiaip pažįstu vieną gėjų, jis yra mano gimto miesto labai žymus ginekologas. blink.gif
Atsakyti
Šlykštu blush2.gif
Atsakyti
man jie netrugdo rolleyes.gif ka dabar vistiek nieko nepakeisim unsure.gif
Atsakyti
Man jie nieko blogo nėra padarę, o ką jie daro tarpusavyje, tai jų reikalas, nieko čia šlykštaus nėra, juk gatvėje jie nesimyli 4u.gif
Atsakyti
Teko pabendrauti ax.gif ir ne su vienu, bet šulo trūksta jiems rolleyes.gif
Atsakyti