Įkraunama...
Įkraunama...

Gėjai

QUOTE(Nosferatu @ 2008 01 22, 23:30)
Gejai neiskrype, ju tokia seksualine orentacija, o
iskrype - pedofilai, zoofilai, nekrofilai ir kiti...

O kodėl?

Kodėl tada nekrofilai ir kiti iškrypę? Gal jų irgi tokia orientacija. Nei vienas lavonas dar nesiskundė, reiškia, jokios prievartos rolleyes.gif

Kuo orientacija skiriasi nuo iškrypimo? g.gif
Atsakyti
Aš visiškai nekreipiu dėmesio, na kartais atkreipiu, nes jie būna labiau pasitempę, tvarkingesni biggrin.gif Nieko prieš neturiu.
Atsakyti
Na kad vaikus gales isivaikinti tai ir man sitas dalykas labai nepatinka cia jau visai apsurdas doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vestinukas @ 2008 01 24, 20:44)
Maisyt nemaiso, tik labai gaila kaip grazus vyras - gejus, ir dar man nepatiko tas istatymas kad gejaigales vaikus isivaikinti, na mano nuomone tai nenormalu.

drinks_cheers.gif dar daugiau iskrypeliu isaugs schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2008 01 25, 16:42)
O kodėl?

Kodėl tada nekrofilai ir kiti iškrypę? Gal jų irgi tokia orientacija. Nei vienas lavonas dar nesiskundė, reiškia, jokios prievartos rolleyes.gif

Kuo orientacija skiriasi nuo iškrypimo?  g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man irgi jie nemaiso, bet jeigu kalba eina apie vaiku isivaikinima tai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
As manau, kad vaikui geriau seimoja, nei vaiku namuose...

O i posta, kad vaikai uzauge homoseksualu seimose ir patys taps homoskeksulais, galeciau atsakyti klausimu. O kaip jus manot pvz. homoseksualios orentacijos 50 metu vyras ar moteris, augo homoseksualio seimose? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Juk pries 50 metu, to nebuvo...tipo

Vaiku orentacija nieko bendro neturi su ju tevu sexualiniu gyvenimu wink.gif, ar jie labiau megsta moteris ar vyrus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Slibiniukas: 31 sausio 2008 - 11:08
turiu 2 draugus gejus. is pradziu su jais bendraudama net neitariau,kad jie ne tos orientacijos. viena "isryskinau" po 2menesiu, o kita tik po puses metu smile.gif na zmones jie kaip ir visi kiti, nesuprantu, kodel tokia neapykanta pries juos.man zinokit arciau prie sirdies gejus, kuris visada buna susitvarkes, svarus,pasitempes, negu koks laiptines budulis su istrigusia semka tarp dantu rolleyes.gif mano vyras ilga laika buvo pries gejus, bet kai pabendravo su mano draugais(is pradziu nesakiau jam,kad jie gejai), pamate, kad nei jie kimba prie vyru agresyviai nusiteike, nei jie taikosi pagriebt uz siknos,kaip seniau maniskis galvojo ir yra visiskai normalus,kaip zmones.tai va, jo nuomone dabar visiskai pasikeite. manau, kad daugelis, kurie jaucia neapykanta gejams, ju asmeniskai nepazysta, ir pyksta is nezinojimo.juk koks skirtumas,su kuo jie miega, cia yra ju asmeninis reikalas.

Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2008 01 25, 19:42)
O kodėl?

Kuo orientacija skiriasi nuo iškrypimo?  g.gif

ot va tuo ir skiriasi, kad geju pasaulyje viskas vyksta abieju pusiu sutikimu, su tos pacios rusies atstovais( turiu omeny zmones) ir cia yra ju pasirinkimas laisva valia. na kam jus lyginat nekrofilus su gejais? blink.gif tai visiskai nieko bendro neturi. baisus tas tarybiniu laiku pedsakas lietuvoje, oi baisus lotuliukas.gif
Atsakyti
man jie netrukdo, visokių žmonių yra, visokių reikia 4u.gif
Atsakyti
fui, nepernesu geju, ir vien del to, kad jie yra totali mazuma, o sitaip rekia apie savo teises. Kazkada juos toleravau, galvojau tegul jie daro ka nori savo namuose, bet kai jau pradeda darytis tokie dalykai, kaip leidimas jiems tuoktis, ir tuo labiau vaikintis vaikus, tai yra totalus absurdas schmoll.gif
Atsakyti
Man tai jū gaila,nes kai pagalvoju,kad jeigu pati būčiau gimusi su pimpaliuku,o jausčiausi,kaip moteris...linksma nebūtų...nesmerkiu,čia-nevykusi gyvenimo išdaiga verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(yeahva @ 2008 02 03, 15:08)
fui, nepernesu geju, ir vien del to, kad jie yra totali mazuma, o sitaip rekia apie savo teises. Kazkada juos toleravau, galvojau tegul jie daro ka nori savo namuose, bet kai jau pradeda darytis tokie dalykai, kaip leidimas jiems tuoktis, ir tuo labiau vaikintis vaikus, tai yra totalus absurdas  schmoll.gif

Taip .Per daug jau jiems tolerancijos..Nzn kas būtų jei jie kokį paradą surengtų ar pan
Atsakyti
maišyt tai nemaišo, kažkaip nelabai teko bendrauti, o gal nežinau biggrin.gif o dėl įvaikinimo tai absurdas doh.gif neįsivaizduoju kas iš jo išaugs..
Atsakyti