turiu 2 draugus gejus. is pradziu su jais bendraudama net neitariau,kad jie ne tos orientacijos. viena "isryskinau" po 2menesiu, o kita tik po puses metu

na zmones jie kaip ir visi kiti, nesuprantu, kodel tokia neapykanta pries juos.man zinokit arciau prie sirdies gejus, kuris visada buna susitvarkes, svarus,pasitempes, negu koks laiptines budulis su istrigusia semka tarp dantu

mano vyras ilga laika buvo pries gejus, bet kai pabendravo su mano draugais(is pradziu nesakiau jam,kad jie gejai), pamate, kad nei jie kimba prie vyru agresyviai nusiteike, nei jie taikosi pagriebt uz siknos,kaip seniau maniskis galvojo ir yra visiskai normalus,kaip zmones.tai va, jo nuomone dabar visiskai pasikeite. manau, kad daugelis, kurie jaucia neapykanta gejams, ju asmeniskai nepazysta, ir pyksta is nezinojimo.juk koks skirtumas,su kuo jie miega, cia yra ju asmeninis reikalas.
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2008 01 25, 19:42)
O kodėl?
Kodėl tada nekrofilai ir kiti iškrypę? Gal jų irgi tokia orientacija. Nei vienas lavonas dar nesiskundė, reiškia, jokios prievartos
Kuo orientacija skiriasi nuo iškrypimo?
ot va tuo ir skiriasi, kad geju pasaulyje viskas vyksta abieju pusiu sutikimu, su tos pacios rusies atstovais( turiu omeny zmones) ir cia yra ju pasirinkimas laisva valia. na kam jus lyginat nekrofilus su gejais?

tai visiskai nieko bendro neturi. baisus tas tarybiniu laiku pedsakas lietuvoje, oi baisus