Įkraunama...
Įkraunama...

Gėjai

Na nei trukdo, nei labai dziugina. Zinoma atvirai rodomai "meilei" nepritariu, nes kazkokios normos turi buti. Dar visuomene nepripratus prie to.

Kai suzinojau, kad mano vienas geriausiu draugu yra gejus buvau shokiruota. reikejo laiko priprasti. Nors jis visad toks atrode, bet kazkaip kai pasake, tai truputi kitaip i ji ziuriu. Nei geriau nei blogiau tiesiog..kitaip g.gif
Atsakyti

Mano poziuris i gejus yra labai tolerantiskas...Tegul gyvena kaip jie nori, ir miega su kuo nori, man nuo to nei silta, nei salta... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristukui @ 2008 02 08, 15:20)
Mano poziuris i gejus yra labai tolerantiskas...Tegul gyvena kaip jie nori, ir miega su kuo nori, man nuo to nei silta, nei salta...  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif mano toks pats poziuris irgi kaip tavo smile.gif va uz sienos gyvena du kaimynai - gejai, tokie jau vyresnio amziaus....ka tu vaikeli tyla ir ramybe, nei mes jiems kokiu nusiskundimu , nei jie mums...buna graziai ir per sventes mus pasveikina, atviruka pro pasto langeli imeta koki !!! geriausi mergaiciu draugai, tik veskis po parduotuves, zinos visas mados tendencijas lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano požiūris į homoseksualus - kaip į žmones turinčius sutrikimų. (Kaip į mikčiojančius, sergančius hipertenzija ir pan.) Aš juos toleruoju 4u.gif , jie gali būti tokie pat nuostabūs thumbup.gif žmonės kaip ir heteroseksualai, bet nelaikau jų orientacijos norma ir sveikintinu dalyku. Keistai man skamba apklausų duomenys, kad žmonės nenori turėti kaimynų homoseksualų. O kuo gi jie gali trukdyti? Na nebent būtų kokie chuliganai, bet čia jau ne orientacijos klausimas, o išsiauklėjimo ir socialumo.
Atsakyti
O as apie gejus nei blogai, nei gerai, kol jie nepradeda demonstruotis, reikalauti sau kazkokiu isskirtiniu teisiu. Man negaila, tegul jie gyvena su kuo nori, tegul mylisi su kuo nori.. bet jie juk ne kokie ligoniai. ir isvis nesenai vienam straipsny skaiciau, kad gejus tai nei liga, nei dievo dovana, o paskutio amziaus mada doh.gif
Atsakyti
Is pradziu sakiau vienaip, dabar sakysiu kitaip - gejai mane nervina. Nervina tai, kad jie pavirsutiniski ir pilni tustybes. Na, gal cia jau charakterio reikalas...bet as su savo draugeliu gejum susipykau. Pradejo darbe pletkavoti apie mane nebutus dalykus... Ir nieko daugiau nesgirsi, kaip ,man patinka tas...o va sitas irgi grazu...''. Baisiausiai su savo madom save iskelia auksciau visu, apskelbiant savo rubu firmas, kainas ir bla bla bla, tipo koks as cia ciotkas. Jo striptiziniu sokiu pasimaivymus darbo vietoje dar pakenciu, nu bet ka pradeda man klotis savo asmeninio seksualinio gyvenimo ypatumus tai jau sakau STOP. Nu negaliu galeciau rasyti ir rasyti, ant pykcio bangos dabar esu. Ir smarkiai gun_rifle.gif
Atsakyti
man tai jie gyvent netrukdo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristukui @ 2008 02 08, 14:20)
Mano poziuris i gejus yra labai tolerantiskas...Tegul gyvena kaip jie nori, ir miega su kuo nori, man nuo to nei silta, nei salta...  mirksiukas.gif

as ir su tuo sutinku bet kad vaikus isivaikinti gali tai nelabai man patiko schmoll.gif
Atsakyti
Tegu sau gyvena.
Atsakyti
nei man jie trukdo gyvent nei padeda. Svarbu tegul pernelyg nelenda i visuomene placia gerkle rekdami, kad yra toks ar anoks ir viskas smile.gif
Atsakyti
tegu gyvena sau ramiai ir po kojom nesimaiso ir bus ramu, bet kai jau pradeda rekt visa gerkle apie savo teises tai taip ir norisi siknon spirti
Atsakyti
Ziuriu, kad nelabai kas skiria homoseksualus nuo geju, o tai jug visai skirtingi "dalykai" g.gif
GEJAI- tai yra judejimas uz pripazinima homoseksualu vesuomenyje, butent jiems reikalinga publika, skandalai, demesis.... O tai jau yra psichines ligos ar sutrikimo pozymis (nuo ligos pasveiksta zmones kaip nuo gripo o sutrikimas tai jau ilgam biggrin.gif ) Ju gretuose buna ir heteroseksualu.
O HOMOSEKSUALUS zmones gimsta, tai igimtas sutrikimas. Homoseksualu nieks netaps nepriklausomai nuo auklejimo ar kitu faktoriu. Sie zmones dazniausiai neofisuoja save ir nevercia nieko nekada daryti.
Tai vat truputi "mokslinio" apibrezimo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ninoo: 05 balandžio 2012 - 15:33