Įkraunama...
Įkraunama...

Gėjai

Man tai jie nekliuna schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sunsett @ 2008 02 03, 15:43)
maišyt tai nemaišo, kažkaip nelabai teko bendrauti, o gal nežinau  biggrin.gif o dėl įvaikinimo tai absurdas  doh.gif neįsivaizduoju kas iš jo išaugs..

Dėl to, kad vaiku rūpinsis du vyriškiai, vaikas blogesnis neužaugs ir pats gėjumi netaps, nes tai kyla daugiau iš biologinio, o ne socialinio lygmens. Bet jei būtų mano valia, neleisčiau gėjams įsivaikinti dėl kitos priežasties. Dėl visuomenės požiūrio į juos. Įsivaizduokite, ką tektų iškentėti tokių įtėvių vaikui darželyje, mokykloje, kieme doh.gif Vaikai negailestingi, tėvai gal tik apšnekės, o vaikučiai ramiai praeiti neleis...
Atsakyti
jokiu budu. kategoriskas ne. koks uzaugs vaikas, kai visa vaikyste vientisa trauma? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2008 02 04, 20:18)
Dėl to, kad vaiku rūpinsis du vyriškiai, vaikas blogesnis neužaugs ir pats gėjumi netaps, nes tai kyla daugiau iš biologinio, o ne socialinio lygmens. Bet jei būtų mano valia, neleisčiau gėjams įsivaikinti dėl kitos priežasties. Dėl visuomenės požiūrio į juos. Įsivaizduokite, ką tektų iškentėti tokių įtėvių vaikui darželyje, mokykloje, kieme  doh.gif Vaikai negailestingi, tėvai gal tik apšnekės, o vaikučiai ramiai praeiti neleis...

Siaip tai priklauso ne tik nuo biologinio lygmens. Jei vaikas ir netaps gejum augdamas tokioje seimoje, tai bent jau vaiko poziuris i pasauli tikrai bus sutrikes. Del to, kad jis matys du vyriskos lyties tevus, ateityje jam gali pasidaryti vienodai myletis su vyru ar su moterimi, jis laisvai gali tapti biseksualiu, nes jam tai atrodys iprasta. Yra kruva teoriju, kuriose irodyta kad gyvenamoji aplinka ir supantys zmones daro vaikui laaabai didele itaka! jei ir nesutriks vaiko lytinis poziuris, tai sutriks visuomenes morale, nes per tukstantmecius uzgyventa normali seima isnyks, o seimos isnykimas reiskia visuomense isnykima, kadangi normali seima yra visa ko pagrindas!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yeahva: 04 vasario 2008 - 21:31
QUOTE(yeahva @ 2008 02 04, 22:29)
Siaip tai priklauso ne tik nuo biologinio lygmens. Jei vaikas ir netaps gejum augdamas tokioje seimoje, tai bent jau vaiko poziuris i pasauli tikrai bus sutrikes. Del to, kad jis matys du vyriskos lyties tevus, ateityje jam gali pasidaryti vienodai myletis su vyru ar su moterimi, jis laisvai gali tapti biseksualiu, nes jam tai atrodys iprasta. Yra kruva teoriju, kuriose irodyta kad gyvenamoji aplinka ir supantys zmones daro vaikui laaabai didele itaka! jei ir nesutriks vaiko lytinis poziuris, tai sutriks visuomenes morale, nes per tukstantmecius uzgyventa normali seima isnyks, o seimos isnykimas reiskia visuomense isnykima, kadangi normali seima yra visa ko pagrindas!

Vaje kokia tragedija biggrin.gif Vaiko poziuris greiciau bus nesutrikes, o tolerantiskas aplinkai.

Be to, jeigu pasaulis taptu homoseksualus, abejoju, kad isnyktu poreikis gimdyti ir auginti vaikus, tad visuomene tikrai neisnyks.

Apie koki cia mes visuomenes nuopoli? ar ta, kai kazkada (gal viduramziais) baznycia mane, kad moteris neturi sielos? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gege @ 2008 02 05, 00:36)
Vaje kokia tragedija biggrin.gif Vaiko poziuris greiciau bus nesutrikes, o tolerantiskas aplinkai.

Be to, jeigu pasaulis taptu homoseksualus, abejoju, kad isnyktu poreikis gimdyti ir auginti vaikus, tad visuomene tikrai neisnyks.

Vat įdomu kaip jie tuos vaikus tada pasidarytų?
Atsakyti
QUOTE(Gita.N. @ 2008 02 04, 23:42)
Vat įdomu kaip jie tuos vaikus tada pasidarytų?

kartu su lesbietem, o po to pasidalintu. smile.gif ir vaikas turetu dvi mamas beigi du tecius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gege @ 2008 02 04, 22:45)
kartu su lesbietem, o po to pasidalintu. smile.gif ir vaikas turetu dvi mamas beigi du tecius biggrin.gif

Siaubas, bloga darosi nuo tokio poziurio... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(yeahva @ 2008 02 04, 23:56)
Siaubas, bloga darosi nuo tokio poziurio... verysad.gif

o man nuo jusiskio smile.gif
Atsakyti
Man nei silta, nei salta, nei gera, nei bloga, kad jie tiesiog yra. Kitaip sakant, kol man kiti zmones nekliudo gyventi, tol nesureiksminu, kokiai mazumai (ar daugumai) jie priklauso. As - tolerantiskas zmogus mirksiukas.gif .
Atsakyti
Manjie netrukdo,aš galiu juos suprasti,užjausti,tik tegu jie mums netrukdo ir ysiteksim ,bet kai pradeda lipt pas fūristus į kabiną ir siūlosi,kad jie padarys geriau,negu žmona g.gif tai jau pykstu...ne LT čia tokie atsitikimai vyksta ir tikrai nemeluoju,pati buvau kartu,kai priėjo transvestitas klausti kiek dabar valandų,o atvažiavęs su savo mašina...user posted image
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2008 02 07, 14:09)
Manjie netrukdo,aš galiu juos suprasti,užjausti,tik tegu jie mums netrukdo ir ysiteksim ,bet kai pradeda lipt pas fūristus į kabiną ir siūlosi,kad jie padarys geriau,negu žmona g.gif tai jau pykstu...ne LT čia tokie atsitikimai vyksta ir tikrai nemeluoju,pati buvau kartu,kai priėjo transvestitas klausti kiek dabar valandų,o atvažiavęs su savo mašina...user posted image

tai ten gi prostitutai prie furistu lenda lotuliukas.gif
Atsakyti