Įkraunama...
Įkraunama...

Gėjai

QUOTE(GalBut @ 2007 03 19, 21:45)
Toleruoju...bet nesuprantu...labiau nemėgstu...bet jie turi turėt savo teises...

Sutinku su ta dalimi, kad kiekvienas turi turet savo teises, kokiu paziuru bebutu.Kitaip mes kaip tauta busim zlugus, jei nebus toleruojamos mazumu paziuros, jei kitaip mastantys ir gyvenantys bus smerkiami, ignoruojami ir netoleruojami.
Salies atzvilgiu, turbut dar turime "paaugti",kol bent kiek pasivysime senasias europos salis.O dabartine musu morale, bukina autentiska potenciala.
Atsakyti
o man vyrai gejai patinka:) Nepriekabiauja lotuliukas.gif o be to, labai draugiški, kiek teko bendrauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soulmate @ 2007 03 19, 21:43)
o be to, labai draugiški, kiek teko bendrauti 4u.gif

Iki tam tikros ribos, kartą teko patirti kas yra gėjiškas pavydas. Tiesiog šnekučiavausi su vienu berniuku, jo draugas/partneris kartą priėjo ir paprašė jo liautis su manim kalbėt, bet mes toliau plepėjome, žodžiu tas partneris stovėjo ir žudė mane žvilgsniu, kol mes kalbėjom, nei aš kabinau tą berniuką nei ką, mes tiesiog kabėjom apie beleką, o tas kad užriaumos, kad aš jo berną kabinu. Jie draugai tol, kol į jų teritoriją nelendi. Ir šiaip, jie labai dergia moteris, kažkokia žemesne rase laiko.
Atsakyti
QUOTE(Upsiukas @ 2007 03 20, 10:21)
Iki tam tikros ribos, kartą teko patirti kas yra gėjiškas pavydas. Tiesiog šnekučiavausi su vienu berniuku, jo draugas/partneris kartą priėjo ir paprašė jo liautis su manim kalbėt, bet mes toliau plepėjome, žodžiu tas partneris stovėjo ir žudė mane žvilgsniu, kol mes kalbėjom, nei aš kabinau tą berniuką nei ką, mes tiesiog kabėjom apie beleką, o tas kad užriaumos, kad aš jo berną kabinu. Jie draugai tol, kol į jų teritoriją nelendi. Ir šiaip, jie labai dergia moteris, kažkokia žemesne rase laiko.

jei sutikai tokiu "dalbsjobu" geju tai nereiskia, kad visi zemina merginas ir laiko jas zemesne rase. as asmenishkai kiek ju pazystu visu esu mylima ir gerbiama. jokiu zeminimu net uzuominos. taip kad nereikia uz visus kalbet.
visur visokiu zmoniu tarp geju ar tarp heteroseksualu yra visur visokiu reikia.
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2007 03 20, 09:40)
as asmenishkai kiek ju pazystu visu esu mylima ir gerbiama.

Tiesiog pagirta tarp gėjų biggrin.gif

Nesakau, kad visi jie blogi. Aš nesu jų draugė, kaip undi, bet pažįstu jų pakankamai, kad galėčiau daryti išvadas.
Aš esu susidūrusi su netradicine pakraipa dar vaikystėje. Mano tėvų draugai yra gėjų pora, jiems jau per 50 metų. Man įstrigo iš vaikystės toks dalykas, kad mama vienam jų agurkų marinavimo receptą diktavo, o tas aktyviai domėjosi visu marinavimo procesu. Tad gėjus esu mačius dar giliai tarybiniais laikais ir man jie jokia naujiena, plius aš jų negražiais žodžiais nevadinu, tik jie nėra tokie jau geri draugai (padrūžkės) ir nėra jau tokie tyri, bei draugiški. Kadangi jų yra mažiau nei natūralų, pas juos labai tarpsta intrigos, melas, pavydas, visko šiek tiek daugiau nei pas mus -natūralus. Tiesiog dabar yra mada draugauti su gėjais, būti gejais ir visur deklaruoti, kad tai yra jėga biggrin.gif
Atsakyti
nezinau,neteko bendraut arba teko tik nezinojau unsure.gif
nemaiso man jie gyvent...tegu tik nelenda i akis...
Atsakyti
turėjau kolegą gėjų, toks išvaizdus, aukštas, styliavas berniukas, dalyvaudavo vis kokiam vakarėly. Niekuo jis man netrukdė, tik vis pagalvodavau, kad kaip tik gražus, taip gėjus lotuliukas.gif o šiaip tai juos reik suprast, nelengvas jų gyvenimas, bent aš taip manau. Juk mes pvz su savo antrom pusėm galim ir gatvėj bučiuotis, ir už rankų laikytis, o jie jei nenori gauti guzų į kaktą turi to vengti cool.gif
Atsakyti
o as pries gejus nusiteikus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(anestute @ 2007 03 23, 16:24)
o as pries gejus nusiteikus  ax.gif

O kaip kategoriskai blink.gif Ir ko dabar taip? mirksiukas.gif
Gyvenu Olandijoje, tad pacios suprantat, kad geju cia yra lotuliukas.gif Ir ne pora lotuliukas.gif Visiskai netrukdo man jie gyvent. Kai buciuojasi, nemalonu ziureti, bet man lygiai taip pat nemalonu, kai vyras su moterim ''laizos''. Nezinau kodel ir neieskau priezasciu. O kad vaiku nori- labai normalus ir suprantamas noras. Kai dvi lesbietes vaikuti pasigimdo ar isivaikina, tai beveik niekam neuzkliuna, o kai du gejai, tai jau pasaulio pabaiga? g.gif Nesamone. Jie taip pat zmones.
Geju su vaikais neteko pazinoti, taciau kaip tik vieno zurnalo numerio tema buvo apie tai. Tad ka jie dazniausiai daro- deda skelbima patys arba atsisaukia i dvieju lesbieciu skelbima ir ''organizuojasi'' vaikiuka. Taip vaikiukas yra vieno gejaus ir vienos lesbietes biologinis vaikas ir turi 2 tecius ir 2 mamas. Tame straipsnyje buvo kalbinti jau paauge geju vaikai ir jie jokio diskomforto, diskriminaciju ar draugu patyciu nepatyre ir nesulauke. Aisku, nieks nesako, kad ir nesulauks, bet ar mes, ''normaliu'' tevu vaikai, visi iki vieno galim pasakyti, kad niekad is musu nebuvo pasityciota? Kuo geresne yra situacija, kad kai kuriose salyse yra leidziama isivaikinti vienisai moteriai ar vienisam vyrui?
Atsakyti
QUOTE(Soulmate @ 2007 03 19, 22:43)
o man vyrai gejai patinka:) Nepriekabiauja  lotuliukas.gif

Vyrui lyg ir nebūtina būti gėjumi, kad nebūtų priekabiautojas. g.gif
Papildyta:
QUOTE(anestute @ 2007 03 23, 17:24)
o as pries gejus nusiteikus  ax.gif

Nebūčiau tokia kategoriška - ne nusiteikinėti prieš tokius žmones reikia, o suprasti, kad jie gerokai savyje pasiklydę, susipainioję, pasimetę ir t.t. Paties homoseksualaus elgesio nepateisinu - nei kokiu nors būdu įdiegto nuo vaikystės, nei tuo labiau vėliau pasirinkto kaip priimtino gyvenimo būdo. O visas tas demonstravimasis - na tai savotiška gynyba "puolimu".

Tikiuosi, kad Lietuvoje niekada nebus įteisintos homoseksualų santuokos, jau nekalbant apie galimybę tokioms poroms įsivaikinti.
Atsakyti
Man gejai netrukdo gyventi,bet nenoreciau,kad kas nors is artimuju butu tokiais...As esu kategoriskai pries ju santuokas,o dar baisiausiau pries ivaikinima...Man cia yra baisu,kai homoseksualai nori tuoktis ir dar isivaikinti nori...juk Dievas sukure Moteri ir Vyra tam,kad jie pratestu gimine..o ka gali homoseksualai g.gif ?Tegu jie mylisi,daro ka nori,bet nereikalauja to kas jiems tikrai nepriklauso...
Ech,stai ir issiliejau..
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 03 23, 18:52)
Vyrui lyg ir nebūtina būti gėjumi, kad nebūtų priekabiautojas. g.gif
Papildyta:

O kas sake kad butina? g.gif Smalsute, nepriekabiauk prie zodziu...
Atsakyti