Įkraunama...
Įkraunama...

Gėjai

Ziuriu, dauguma nusiteike pries geju santuokas ir ju nora tureti vaiku mirksiukas.gif
Bet jus man dabar pasakykit- o kuo yra gerai, kad asocalios seimos prisigimdo vaiku kruvom arba protiskai neigalus zmones? g.gif Homoseksualumas nera kazkokia epidemine liga, kuri galetu persiduoti vaikams ar gresti ju gyvybei.
Rode pas mus nesenai laida apie akla vyra ir akla ir protiskai atsilikusia moteri, kurie turi 6 vaikus ir daugiau planuoja, bet jais pasirupinti negali. Tevu pareigas atlieka dvi vyriausios mergaites (10 ir 13 metu) is kuriu viena jau bande zudytis, nes nepakele sitokios nastos. Nei vienas is ju tevu nepastebejo, kad ju dukte su maiseliu ant galvos savo kambary sedi. Tada jau geriau tevai gejai, nei tokie tevai...
Atsakyti
Neesu kategoriskai uz ar pries gejus. Vienas dalykas juose man tik nepatinka. Baisus savo teisiu reikalavimas. Ok. Gyvenkit, mylekites dievazi kiekvienas nusipelne buti laimingas, jei ju laime buti kartu tai valio. Bet kam rekti per visas ziniasklaidos priemones apie savo teises? smile.gif

Del vaiku. Vienintele priezastis del ko gejai ir lezbietes neturetu auginti vaiku (kad ir kokie geri tevai jie butu) yra paties vaiko interesai. Manau gaila butu vaiko kai jis bijotu iseiti i kiema, nes vaikai is jo tyciotusi. O, kad tyciotusi tai faktas, nes kalbos sklinda sviesos greiciu. Gaila butu vaiko, kai jam visur primintu jog jo tevai kitokie, kai ji sumustu gatveje vien del to, kad jis yra homoseksualios poros. Zmones ziaurus, ypac tas ziaurumas pasireiskia pries silpnesnius ir negalincius apsiginti.
Taip, degradave, nesirupinantys vaikais tevai tikrai blogis. Bet leidimas homoseksualioms poroms auginti vaikus tikrai neiseitis. Visa tai atsilieptu ir vaiko psichikai. Kaip jam jaustis, kai aplinkiniu vaiku teveliai skirtingu lyciu, o jo vienos. Manot nesupras? Oj dar kaip supras, ir jam tai tikrai bus didele trauma. Ir dar klausimas kuri trauma didesne, ar pijokaujantys tevai, ar homoseksualus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kutvėliuke: 24 kovo 2007 - 11:04
QUOTE(birdie @ 2007 03 23, 23:26)
Ziuriu, dauguma nusiteike pries geju santuokas ir ju nora tureti vaiku  mirksiukas.gif
Bet jus man dabar pasakykit- o kuo yra gerai, kad asocalios seimos prisigimdo vaiku kruvom arba protiskai neigalus zmones?  g.gif Homoseksualumas nera kazkokia epidemine liga, kuri galetu persiduoti vaikams ar gresti ju gyvybei.
Rode pas mus nesenai laida apie akla vyra ir akla ir protiskai atsilikusia moteri, kurie turi 6 vaikus ir daugiau planuoja, bet jais pasirupinti negali. Tevu pareigas atlieka dvi vyriausios mergaites (10 ir 13 metu) is kuriu viena jau bande zudytis, nes nepakele sitokios nastos. Nei vienas is ju tevu nepastebejo, kad ju dukte su maiseliu ant galvos savo kambary sedi. Tada jau geriau tevai gejai, nei tokie tevai...

Zinoma,kad blogai jog neigalus gimdo vaikus arba asocialios seimos...man labai gaila vaiku,nes jie netures normalios ateities...o galvoji,jei turesi homoseksualius tevus nebus baisiau...bus baisu tai pat,nes patyciu ir uzgauliojimu bus ivalias ir vaikas bus traumuojamas...as nei vieniems nei kitiems neleisciau tureti vaiku schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Man tai jokio skirtumo, kad tik žmonės geri butų
Atsakyti
QUOTE(Pūkelis @ 2007 03 19, 19:12)
Auginant berniukus šiais laikais kiekvienai šeimai gręsia toks pavojus.

Tai čia tik šių laikų bėda? Paaiškinkit, o tai aš visai kitaip tai supratau ax.gif
Atsakyti

Aš tolerantiškai žiūriu į juos, nes vertinu, kad vis tik tai yra žmogaus sutrikimas, ir galbūt jie pagal savo prigimtį negali būti "kaip visi". Be abejo, netoleruoju, jei dėl mados ar per gero gyvenimo eina prieš gamtą...
Atsakyti
QUOTE(Kutvėliuke @ 2007 03 24, 10:58)
Del vaiku. Vienintele priezastis del ko gejai ir lezbietes neturetu auginti vaiku (kad ir kokie geri tevai jie butu) yra paties vaiko interesai. Manau gaila butu vaiko kai jis bijotu iseiti i kiema, nes vaikai is jo tyciotusi. O, kad tyciotusi tai faktas, nes kalbos sklinda sviesos greiciu. Gaila butu vaiko, kai jam visur primintu jog jo tevai kitokie, kai ji sumustu gatveje vien del to, kad jis yra homoseksualios poros. Zmones ziaurus, ypac tas ziaurumas pasireiskia pries silpnesnius ir negalincius apsiginti.

Labai priklauso nuo salies, kurioje gyvenama. Taip, Lietuvoje tokiems vaikams butu sunkiau, taciau, kol dar kas nors priims istatyma, kad gejai Lietuvoje isivaikinti gali, gal ir laiku sulauksim, kad i juos/jas bus ziurima atlaidziau. Olandijoje ir net Anglijoje daznai pasitaiko atveju, kad seima issiskiria, vaikai (dazniausiai) pasilieka su motina, o ta drauge susiranda. Arba tevas susiranda drauga. Ir nieko, nenusitraumuoja vaikai mirksiukas.gif Jeigu vaikams nuo mazens bus kalama i galva, kad homoseksualizmas yra blogybe, tai jie taip ir galvos ir izeidines draugus, kuriu tevai galbut yra homoseksualai. Bet gal palikim teise apie tai spresti patiems vaikams? mirksiukas.gif (Vienintelis dalykas, ko as nesuprantu tokiais atvejais yra, kam is viso reikejo kurti seima? Bet cia jau atskira tema).
Pritariu del triuksmongo savo teisiu reikalavimo. Taciau ir velgi- priklauso nuo salies. Pavyzdziui, Lietuvos gejai buvo uzspausti ilga laika, nes paprasciausiai bijojo iseiti i viesuma: sumusimai, izeidinejimai, patycios ir t.t. Laikai ir zmones pamaziukais keiciasi ir gejai vis dazniau prisipazista apie savo seksualine pakraipa. Tai daznai itakoja nesupratima seimos ir draugu rate. Ka jau bekalbeti apie nepzistamus. Uztat jie ir jauciasi nusipelne ivairiu teisiu ir tai isreiskia daznai bereikalingai garsiai.
Olandijoje yra sukurtos organizacijos gejams ir lesbietems, kurie yra jauni ir pasisako apie tai dar labai jauname amziuje- 14-16 metu. Kiek is ju veliau gris prie heteroseksualumo yra kitas klausimas. Bet faktas, kad tokios organizacijos ir interneto tinklalapiai, kuriuose jie bendrauja viens su kitu ir dalinasi patrtim, yra, ''atima'' is ju nora lakstyt ir klykaut apie savo teises.

QUOTE(RamuneM @ 2007 03 24, 14:39)
Tai čia tik šių laikų bėda? Paaiškinkit, o tai aš visai kitaip tai supratau  ax.gif

Visu pirma idomu, jog yra kalbama apie ''beda'' ax.gif Kame cia ta beda? Sunkiai serga vaikas? Tures sest i kalejima uz savo paziuras? Nu lyg ir ne. Tai kur beda? mirksiukas.gif Mes pamirstam, kad Antikos laikais homoseksualumas buvo visiskai suprantamas dalykas, tad tai tikrai nera siu laiku reiskinys. Geju visais laikais buvo ir bus, skyresi tik poziuris i juos, tuo paciu ir ju atvirumas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo birdie: 24 kovo 2007 - 16:26
Jokiu budu nesakau kad homoseksualumas blogybe. Jei zmogus myli ir yra laimingas su tos pacios lyties partneriu tai tikrai nera blogis smile.gif Netgi santuoka man atrodo visiskai normalus dalykas, nes zmones nori buti kartu, nori kart kurti kazkokia gerove ir tai butu lengviau jei butu teisine baze (ypac skirybu, ligos, paveldejimo, bendro turto isigyjimo atvejais). Vat labai teisingai pasakyta jei poziuris pasikeistu i homoseksualias poras auginancias vaikus ir vaikai nebutu traumuojami aplinkiniu, tada galima butu kalbet ir apie vaikeli homoseksualiu zmoniu seimoje.
Atsakyti
QUOTE(Kutvėliuke @ 2007 03 24, 17:15)
Jokiu budu nesakau kad homoseksualumas blogybe. Jei zmogus myli ir yra laimingas su  tos pacios lyties partneriu tai tikrai nera blogis smile.gif Netgi santuoka man atrodo visiskai normalus dalykas, nes zmones nori buti kartu, nori kart kurti kazkokia gerove ir tai butu lengviau jei butu teisine baze (ypac skirybu, ligos, paveldejimo, bendro turto isigyjimo atvejais). Vat labai teisingai pasakyta jei poziuris pasikeistu i homoseksualias poras auginancias vaikus ir vaikai nebutu traumuojami aplinkiniu, tada galima butu kalbet ir apie vaikeli homoseksualiu zmoniu seimoje.

Tikiuosi, kad ir i Lietuva neuzilgo ateis tokia svente, kad zmones taps tolerantiskesni mirksiukas.gif
Man tik va siaip idomu- kodel dauguma zmoniu ''nemegsta'' geju? (zodi 'nemegsta'' specialiai rasau kabutese, nes kaip galima ju nemegt, jei nesi su jais susidures?). Dauguma ir nera su jais susidure, bet yra kalbama apie ''nemegstu; netoleruoju; man jie slykstus''... (siuo atveju kalbu turbut daugiau apie Lietuva ax.gif ) Gyvena jie sau ir tegul gvena, aplinkiniams su jais buciuotis ar vienoj lovoj miegot gi nereikia bigsmile.gif Kodel yra kalbama apie ''beda''?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo birdie: 24 kovo 2007 - 17:23
Atsakymas paprastas. Bandos jausmas. Zmones nemegsta kitokiu nei jie. Jei esi kitoks esi atstumtas. Siuo atveju dauguma heteroseksualai, mazuma homoseksualai. Vadinas homoseksualai kitokie. Jei kitokie vadinas netinka i banda. Reikia bandyt susidoroti. Va tep va smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kutvėliuke: 24 kovo 2007 - 18:22
Greiciausiai teisi esi, bet tai yra tokia nesamone! doh.gif Tai jei esi kitoks, nei aplink tave esantys, reiskia, esi pavojingas, gresimingas, baime keliantis ir turi but pasalintas? blink.gif Beje, baime atsiranda is nezinojimo, nesupratimo...
Atsakyti
QUOTE(Upsiukas @ 2007 03 20, 11:12)
Tiesiog pagirta tarp gėjų biggrin.gif

Nesakau, kad visi jie blogi. Aš nesu jų draugė, kaip undi, bet pažįstu jų pakankamai, kad galėčiau daryti išvadas.
Aš esu susidūrusi su netradicine pakraipa dar vaikystėje. Mano tėvų draugai yra gėjų pora, jiems jau per 50 metų. Man įstrigo iš vaikystės toks dalykas, kad mama vienam jų agurkų marinavimo receptą diktavo, o tas aktyviai domėjosi visu marinavimo procesu. Tad gėjus esu mačius dar giliai tarybiniais laikais ir man jie jokia naujiena, plius aš jų negražiais žodžiais nevadinu, tik jie nėra tokie jau geri draugai (padrūžkės) ir nėra jau tokie tyri, bei draugiški. Kadangi jų yra mažiau nei natūralų, pas juos labai tarpsta intrigos, melas, pavydas, visko šiek tiek daugiau nei pas mus -natūralus. Tiesiog dabar yra mada draugauti su gėjais, būti gejais ir visur deklaruoti, kad tai yra jėga biggrin.gif

drinks_cheers.gif
O esat kas nors matę gėjų razborkes,kaip jie pavydo scenas kelia?Vienas mano pažįstamas gėjus pasikorė viešbučio kambaryje,dėl kažkokio kito agrasto.Kitas važiuodavo į Maskvą,į kažkokius uždarus vakarėlius iš kurių pastoviai grįždavo su mėlynėm paakiuose lotuliukas.gif lotuliukas.gif Viskas iš pavydo g.gif
Ech nelengvas tų gaidukų gyvenimas bigsmile.gif
Atsakyti