QUOTE(birdie @ 2007 03 24, 16:24)
Visu pirma idomu, jog yra kalbama apie ''beda''

Kame cia ta beda? Sunkiai serga vaikas? Tures sest i kalejima uz savo paziuras? Nu lyg ir ne. Tai kur beda?

Mes pamirstam, kad Antikos laikais homoseksualumas buvo visiskai suprantamas dalykas, tad tai tikrai nera siu laiku reiskinys. Geju visais laikais buvo ir bus, skyresi tik poziuris i juos, tuo paciu ir ju atvirumas.
Ech tas virtualus pasaulis. Nelengva keliais žodžiais paprastą klausimą užduoti
Sakydama "bėda", neturėjau mintyse to žodžio neigiamosios pramės, kad tai nelaimė ir t.t. Jei labai pagalvojus, greičiausiai reikėjo rašyti "šis reiškinys", o gal ir dar kitaip. Žodžiu, susidaro iš mano cituoto žmogaus žodžių įspūdis, kad tai šių dienų išryškėjęs reiškinys ir auginant berniukus kaip koks virusas gali juos užpulti. Todėl taip ir paklausiau. Istoriją lyg neblogai išmanau
(vienas iš mano hobių), todėl mano žinios apie homoseksualumą visai kitokios ir niekada negalvojau, kad tai šių dienų reiškinys.
Asmeniškai aš normaliai priimu gėjus. Turėjau ir tebeturiu ne vieną pažįstamą. Ir visai iš to nedarau problemos. Nelabai svajoju, kad mano vaikai būtų tokie, bet jei bus, nuo to mano meilė jiems nesumažės.