Įkraunama...
Įkraunama...

Gėjai

QUOTE(Spyglė @ 2007 03 24, 20:52)
drinks_cheers.gif
O esat kas nors matę gėjų razborkes,kaip jie pavydo scenas kelia?Vienas mano pažįstamas gėjus pasikorė viešbučio kambaryje,dėl kažkokio kito agrasto.Kitas važiuodavo į Maskvą,į kažkokius uždarus vakarėlius iš kurių pastoviai grįždavo su mėlynėm paakiuose lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Viskas iš pavydo g.gif
Ech nelengvas tų gaidukų gyvenimas bigsmile.gif

O kam zmones izeidinet reikia? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(birdie @ 2007 03 24, 20:32)
Tai jei esi kitoks, nei aplink tave esantys, reiskia, esi pavojingas, gresimingas, baime keliantis ir turi but pasalintas?  blink.gif Beje, baime atsiranda is nezinojimo, nesupratimo...

Kodėl iškart baimė? blink.gif Psichikos ligoniai irgi "yra kitokie", bet kažkaip niekas tokios jų būklės nelaiko norma.
Papildyta:
QUOTE(birdie @ 2007 03 24, 17:24)
Bet gal palikim teise apie tai spresti patiems vaikams?  mirksiukas.gif (Vienintelis dalykas, ko as nesuprantu tokiais atvejais yra, kam is viso reikejo kurti seima? Bet cia jau atskira tema).

Tai kad gal kaip tik apie įvaikinimą - atskira tema, o ne apie homoseksualių žmonių poras, šeimas ar pan. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 03 24, 21:51)
Tai kad gal kaip tik apie įvaikinimą - atskira tema, o ne apie homoseksualių žmonių poras, šeimas ar pan. mirksiukas.gif

Ne, as ne taip issireiskiau- kam kurti seima su heteroseksualiu partneriu, susilaukti vaiku, issiskirti po n metu ir tada gyventi su homoseksualiu partneriu blush2.gif
Atsakyti
O jūs čia tik apie vyrus? Man, pavyzdžiui, patinka lesbietės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(birdie @ 2007 03 24, 16:24)
Visu pirma idomu, jog yra kalbama apie ''beda''  ax.gif Kame cia ta beda? Sunkiai serga vaikas? Tures sest i kalejima uz savo paziuras? Nu lyg ir ne. Tai kur beda?  mirksiukas.gif Mes pamirstam, kad Antikos laikais homoseksualumas buvo visiskai suprantamas dalykas, tad tai tikrai nera siu laiku reiskinys. Geju visais laikais buvo ir bus, skyresi tik poziuris i juos, tuo paciu ir ju atvirumas.

Ech tas virtualus pasaulis. Nelengva keliais žodžiais paprastą klausimą užduoti blush2.gif

Sakydama "bėda", neturėjau mintyse to žodžio neigiamosios pramės, kad tai nelaimė ir t.t. Jei labai pagalvojus, greičiausiai reikėjo rašyti "šis reiškinys", o gal ir dar kitaip. Žodžiu, susidaro iš mano cituoto žmogaus žodžių įspūdis, kad tai šių dienų išryškėjęs reiškinys ir auginant berniukus kaip koks virusas gali juos užpulti. Todėl taip ir paklausiau. Istoriją lyg neblogai išmanau (vienas iš mano hobių), todėl mano žinios apie homoseksualumą visai kitokios ir niekada negalvojau, kad tai šių dienų reiškinys.

Asmeniškai aš normaliai priimu gėjus. Turėjau ir tebeturiu ne vieną pažįstamą. Ir visai iš to nedarau problemos. Nelabai svajoju, kad mano vaikai būtų tokie, bet jei bus, nuo to mano meilė jiems nesumažės.
Atsakyti
QUOTE(Bruksniukas @ 2007 03 24, 22:01)
O jūs čia tik apie vyrus? Man, pavyzdžiui, patinka lesbietės ax.gif

Nezinau, manau, kad tema bendrai apie homoseksualizma yra ax.gif

QUOTE(RamuneM @ 2007 03 24, 22:02)
Ech tas virtualus pasaulis. Nelengva keliais žodžiais paprastą klausimą užduoti  blush2.gif

Sakydama "bėda", neturėjau mintyse to žodžio neigiamosios pramės, kad tai nelaimė ir t.t. Jei labai pagalvojus, greičiausiai reikėjo rašyti "šis reiškinys", o gal ir dar kitaip. Žodžiu, susidaro iš mano cituoto žmogaus žodžių įspūdis, kad tai šių dienų išryškėjęs reiškinys ir auginant berniukus kaip koks virusas gali juos užpulti. Todėl taip ir paklausiau. Istoriją lyg neblogai išmanau (vienas iš mano hobių), todėl mano žinios apie homoseksualumą visai kitokios ir niekada negalvojau, kad tai šių dienų reiškinys.

Asmeniškai aš normaliai priimu gėjus. Turėjau ir tebeturiu ne vieną pažįstamą. Ir visai iš to nedarau problemos. Nelabai svajoju, kad mano vaikai būtų tokie, bet jei bus, nuo to mano meilė jiems nesumažės.

As tik pasitikslinau blush2.gif Pazistu zmoniu, kurie tai butent kaip beda priima ir neduok Dieve vienas is ju vaiku pasirodytu besas homoseksualus, tai butu lygu pasaulio pabaigai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(birdie @ 2007 03 24, 17:24)
Olandijoje yra sukurtos organizacijos gejams ir lesbietems, kurie yra jauni ir pasisako apie tai dar labai jauname amziuje- 14-16 metu. Kiek is ju veliau gris prie heteroseksualumo yra kitas klausimas. Bet faktas, kad tokios organizacijos ir interneto tinklalapiai, kuriuose jie bendrauja viens su kitu ir dalinasi patrtim, yra, ''atima'' is ju nora lakstyt ir klykaut apie savo teises.

Na bet ar tikslas "užčiaupti klykaujančius" pateisina tokias priemones - paauglių įtraukimą į tokias nesąmones? blink.gif Jei koks paaugliukas niekaip merginos nesusiranda, o dar klasiokai gėjum dėl to pavadina, tai jau sėst prie kompo ir su patyrusiais homoseksualais bendrauti? Mano manymu, tokios svetainės tikrai nepergeriausiai veikia bręstantį žmogų. Esu skaičiusi, kad pasitaiko, jog savotiška pirmoji meilė kartais pajuntamama tos pačios lyties asmeniui, bet tai anaiptol nėra ženklas apie homoseksualumą. doh.gif
Atsakyti
Jeigu dabar būčiau 14-okinė, tikrai tapčiau lesbietę - nuo bernų kalbų autobusuose man ausys raitosi, protelis kiaurai matosi, o merginos - visos tokios gražios, prisižiūrėjusios - čia gal ne visai į temą, bet aš labai dažnai grožiuosi moterimis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 03 24, 22:07)
Na bet ar tikslas "užčiaupti klykaujančius" pateisina tokias priemones - paauglių įtraukimą į tokias nesąmones? blink.gif Jei koks paaugliukas niekaip merginos nesusiranda, o dar klasiokai gėjum dėl to pavadina, tai jau sėst prie kompo ir su patyrusiais homoseksualais bendrauti? Mano manymu, tokios svetainės tikrai nepergeriausiai veikia bręstantį žmogų. Esu skaičiusi, kad pasitaiko, jog savotiška pirmoji meilė kartais pajuntamama tos pačios lyties asmeniui, bet tai anaiptol nėra ženklas apie homoseksualumą. doh.gif

Ir vel ne iki galo paaiskinau blush2.gif Viena pagrindini tinklalapi sukure 17- metis vaikinukas. As neturejau galvoj, kad jaunimas eina su senais bezdylom lotuliukas.gif sneketis (atsiprasau uz ta zodi, nieko kito staigiai nesugalvojau). Tiesiog jauni zmones dalinasi savo patirtim, snekasi, pataria.

O moterim ir as groziuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Gerai, kad ne aš viena grožiuosi - jau maniau mane kuom nors apmėtysit ax.gif
Yra tokia knyga, kuri man visumet pakelia ūpą - 100 garsiausių gėjų ir lesbiečių - ten ne visi homoseksualai, bet didūs žmonės, daug kovoję už žmogaus, bendrai žmogaus, teises.
Atsakyti
Bruksniuk, gal gali tos knygos pavadinima psakyt? mirksiukas.gif
O moterys mane visada zavejo. I vyrus nera ten ko ziuret- rastai su pimpalais hihihi.gif Ir jau mastymas kai kuriu is ju doh.gif Ypac jaunimelio.
Atsakyti
QUOTE(Bruksniukas @ 2007 03 24, 23:19)
Gerai, kad ne aš viena grožiuosi - jau maniau mane kuom nors apmėtysit ax.gif

Na o kodėl reklamose dažniausiai moterys? Taigi vyrų dėmesį aišku kodėl atkreipia, bet moterų - taip pat, nes moterys nori į jas būti panašios. Man atrodo, visiškai normalu, kad moteris pirma pastebi naują kolegės rūbą ir pan.
Atsakyti