Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio gimdymo namai

O man palos gerai buvo tik pirmą parą. Po to aš naudojau spec. įklotus thumbup.gif . Be to, kai aš gimdžiau buvo dag laisvų dienų ir labai gailėjo tų palų, nes per šventes neveikė skalbykla blink.gif . Aš buvau dėl to pakraupus, mamytėms, kurios buvo siūtos atnešdavo ryte ir vakare tik po vieną palą blink.gif ir sakydavo: "taupykit" doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidutex @ 2007 03 20, 15:07)
labas mamytes smile.gif

Uz keliu savaiciu gimdysiu Mazylio gimdymo namuose. Gal galite pasakyti kiek kainuoja vienviete palata ( su atskiru wc ir pan). Ar vyras gali pasilikti per nakti? Dar labai idomu kaip su vaikelio rubeliais. Ar reikia savo veztis ar ten aprengia maziuka? Bandau susipakuoti daiktus i gimdymo namus ir susiplanuoti finansus. g.gif

Gali aš kai gimdžiau gulėjau vienvietei palatoj ir vyras buvo šalia, jis miegojo, kažkokij kėdėj kur atnešė sesutė
Atsakyti
sveikutės mamytės, kadangi laukiuosi mažylio, tai pradedu domėtis pas ką norėčiau lankytis, daugiausia atsiliepimų apie janavičienę ir Kopustienę, gal dar pas ką nors gimdėt, man jūsų nuomonė apie jus prižiūrėjančius gydytojus labai svarbi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiukas1470 @ 2007 08 22, 18:15)
Gali aš kai gimdžiau gulėjau vienvietei palatoj ir vyras buvo šalia, jis miegojo, kažkokij kėdėj kur atnešė sesutė

Vienvietė palata, kur yra lova ir vyrui kainuoja apie 50lt para, o kur nėra vyrui lovos lygtai mažiau kainuoja. Rūbelių leliukui nereikia, aprengia valdiškais ax.gif
QUOTE(rasiukas1470 @ 2007 08 22, 18:55)
sveikutės mamytės, kadangi laukiuosi mažylio, tai pradedu domėtis pas ką norėčiau lankytis, daugiausia atsiliepimų apie janavičienę ir Kopustienę, gal dar pas ką nors gimdėt, man jūsų nuomonė apie jus prižiūrėjančius gydytojus labai svarbi. smile.gif

Kiek girdėjau Janavičienė laukiasi 5 vaikiuko ir gimdyti jai berods lapkritį, tai turbūt neapsimoka pas ją lankytis mirksiukas.gif o Kapustienė tai labai thumbup.gif gydytoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nledi @ 2007 08 22, 11:39)
Nors man darė Cezarį, bet palos buvo geriausiai  ax.gif

noreciau paklausti, ar po cezario operacijos reikia iklotu kaip ir po paprasto gimdymo...? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiukas1470 @ 2007 08 22, 19:55)

Pabandyk paieškoti informacijos apie kiekvieną atskirai, manau taip sužinosi daugiau mirksiukas.gif

Kopūstienė
Indrelienė
Čigrijienė
Jackonienė
Goberis
Riauka
Valasevičius
Martinkienė
Šakalienė
Andriušienė
Tumelionienė
Sutkus
Apanavičienė
Janavičienė
Rimaitienė
Dovydaitienė
Atsakyti
QUOTE(rasiuxxx @ 2007 08 23, 10:28)
noreciau paklausti, ar po cezario operacijos reikia iklotu kaip ir po paprasto gimdymo...? g.gif

taip reikia ir po Cezario operacijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiukas1470 @ 2007 08 22, 19:55)

As gimdziau savo ketvirtaji stebukla butent situose gimdymo namuose pas gyd. Andriusiene - kadangi turiu su kuo palyginti, tai kaip diena nuo nakties skiriasi: cia super thumbup.gif prieziura, gimdykla, palata vienviete su dusiuku ir WC, o gydytoja, kaip mama pas mane prabuvo visa priesgimdymo laika, o po to kiekviena diena ateidavo i palata aplankyti. Tikrai gaila, kad su pirmaisiais vaikais teko blogos salygos - is Krikscionisku jau kita diena norejau pabegti, tik niekas neisleido, deja... Sekmes visoms nestukems! mirksiukas.gif
Atsakyti

Tai saunu smile.gif as ir tikiuosi viskas ok bus.O beje kaip slaiges? Nes is pradziu man buvo sokas kai pasake kad negalima savo rugeliu leliuj deti- jie duoda, o tu uzdeti savo gali tik pries issivezant namo.Bet paskui su vyru pakalbejom- ai koks skirtumas.Tege deda juk jie tikrai bus sterilus.O musu reiktu patiems lygintis ir pan.

Dar labai noreciau taves paklausti Kaip su chalatu ir naktiniais darei?Ar savo ar valdiskus dejais?
Atsakyti
QUOTE(*juodaplauke* @ 2007 08 28, 08:54)
Tai saunu smile.gif as ir tikiuosi viskas ok bus.O beje kaip slaiges? Nes is pradziu man buvo sokas kai pasake kad negalima savo rugeliu leliuj deti- jie duoda, o tu uzdeti savo gali tik pries issivezant namo.Bet paskui su vyru pakalbejom- ai koks skirtumas.Tege deda juk jie tikrai bus sterilus.O musu reiktu patiems lygintis ir pan.

Dar labai noreciau taves paklausti Kaip su chalatu ir naktiniais darei?Ar savo ar valdiskus dejais?

Dėl rūbelių, tai neblogi ir tie valdiški. Juk tik kelias dienas būsi ligoninėj. O valdiškus naktinius aš dėjausi visą laiką, juos keičia kiekvieną dieną. Chalalatą dėjausi savo. Kai gulėjau po cezario, tai trečią dieną rengiausi savo rūbais, bet vietoj įklotų vistiek dėjausi valdiškas palutes ir turėjau tų tinklinių kelnaičių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nledi @ 2007 08 28, 11:21)
Dėl rūbelių, tai neblogi ir tie valdiški. Juk tik kelias dienas būsi ligoninėj. O valdiškus naktinius aš dėjausi visą laiką, juos keičia kiekvieną dieną. Chalalatą dėjausi savo. Kai gulėjau po cezario, tai trečią dieną rengiausi savo rūbais, bet vietoj įklotų vistiek dėjausi valdiškas palutes ir turėjau tų tinklinių kelnaičių  ax.gif

As labai ne megeja svetimu rubu nu man.... nu negaliu.Bet sake kad labai susitepi ir jai savo turetum reiktu ne vienos poros.
O beje del tu tinkliniu kelnaiciu net neisivaizduoju kur jas rasti.Nes kiek vaistinese ziurejau- nebuvo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(*juodaplauke* @ 2007 08 28, 11:15)
As labai ne megeja svetimu rubu nu man.... nu  negaliu.Bet sake kad labai susitepi ir jai savo turetum reiktu ne vienos poros.
O beje del tu tinkliniu kelnaiciu net neisivaizduoju kur jas rasti.Nes kiek vaistinese ziurejau- nebuvo sad.gif

Kelnaičių ašpirkau vaistinėj, bet gal galimapasiklausinėti spec parduotuvėse, skirtose nestuke.gif o su rūbaistaip irgaunasi, juk neprisirausi visos tašės, o ten kiek paprašai tiek ir duoda. Aš vaikiukams savo turėjau tik kojinytes ir kepurytes ax.gif
Atsakyti