Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio gimdymo namai

QUOTE(Nledi @ 2007 08 28, 12:40)
Kelnaičių ašpirkau vaistinėj, bet gal galimapasiklausinėti spec parduotuvėse, skirtose  nestuke.gif o su rūbaistaip irgaunasi, juk neprisirausi visos tašės, o ten kiek paprašai tiek ir duoda. Aš vaikiukams savo turėjau tik kojinytes ir kepurytes  ax.gif

O gal galetum parasyti jai nesunku kokiose vaistinese yra?kokioje pirkai? 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*juodaplauke* @ 2007 08 28, 14:58)
O gal galetum parasyti jai nesunku kokiose vaistinese yra?kokioje pirkai?  4u.gif  biggrin.gif

As ju tik akropolio eurovaistinej radau, bet geriausia paprasyt kads parodytu kur yra padeta, nes paciai sunku rast, ir juos ispakuoja, gali pirkt kiek nori.(man siaip 3 vnt. uzteko) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*juodaplauke* @ 2007 08 28, 13:58)
O gal galetum parasyti jai nesunku kokiose vaistinese yra?kokioje pirkai?  4u.gif  biggrin.gif

Aš pirkau Camelijos vaistinėj,kur yra priešais Molą. Vienos nekainuoja nė 4 lt.Prieš tai ieškojau Eurovaistinėse,tai visur tik galvas kraipė,kad neturi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zizina @ 2007 08 28, 16:50)
As ju tik akropolio eurovaistinej radau, bet geriausia paprasyt kads parodytu kur yra padeta, nes paciai sunku rast, ir juos ispakuoja, gali pirkt kiek nori.(man siaip 3 vnt. uzteko) mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif tikrai taip - šį savaitgalį buvau apsipirkt gimdymui ir po, tai ir tų kelnaičių buvo, tik kai pasakiau tinklinių, tai sako, biški pas mus jos kitokios, tik kuom skiriasi nežinau, nes nesu mačius tų tikrų tinklinių. Tai Eurovaistinėj Akropolio mokėjau 2,91 vnt., nes dar buvo savaitgalio 15 proc. nuolaidos. mirksiukas.gif O kelnaitės čiotkos - tokios kaip šortikai, labai švelnios ir gerai tamposi mirksiukas.gif

p.s. aš tai pasigavau konsultantę ir sakau "man riekai visko po gimdymo", ir vsio - lakstė, bėgiojo, dėliojo man ko tik reikėjo. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasytce: 29 rugpjūčio 2007 - 10:50
O kelnaitės čiotkos - tokios kaip šortikai, labai švelnios ir gerai tamposi mirksiukas.gif

Na nezinau siaip as irgi tik jas turejau, tai man jos nebuvo labai patogios, ta prasme kad jos nelabai ora praleidzia. Man buvo darytas neplanuotas cezaris, tai geriau jau buciau prisipirkus paprastu medvilniniu kelnaiciu ax.gif mano kaimynei buvo darytas planinis cezaris tai jai gydytoja iskart patare nepirkt tu tinkliniu, o geriau medvilniniu paprastu kelnaiciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nledi @ 2007 08 23, 09:25)
Vienvietė palata, kur yra lova ir vyrui kainuoja apie 50lt para, o kur nėra vyrui lovos lygtai mažiau kainuoja. Rūbelių leliukui nereikia, aprengia valdiškais ax.gif

gimdzhiau sausi, mokejau 30lt/para. buvau lyg 15 palatoj (sorry, su pilna narkoze cezari daro, daug ko nepamenu lotuliukas.gif ), kur dushas, tuoletas, vyro lova, shildomos grindys, telikas ir t.t.
tikrai ne 50lt wink.gif

apie palas vs iklotus: su palom DAUG geriau. yra spec dezhes, kruviniems daiktams, tad meti ir naudoji vel sterilizuotas shviezias palas, naktinius, kudikio rubus. naudojau viska duodma mazhyly - gi viskas sterilizuota! kam tampytis savo naktinius i rkruvint - kas skalbs?
taip kad nesukit galvos, naudokite sviskuo, ka duoda GN, chia ne madu shou.. buna ka veikt pagimdzhius ir taip ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vataipva: 29 rugpjūčio 2007 - 12:03
QUOTE(vataipva @ 2007 08 29, 10:02)
gimdzhiau sausi, mokejau 30lt/para. buvau lyg 15 palatoj (sorry, su pilna narkoze cezari daro, daug ko nepamenu  lotuliukas.gif ), kur dushas, tuoletas, vyro lova, shildomos grindys, telikas ir t.t.
tikrai ne 50lt wink.gif

apie palas vs iklotus: su palom DAUG geriau. yra spec dezhes, kruviniems daiktams, tad meti ir naudoji vel sterilizuotas shviezias palas, naktinius, kudikio rubus. naudojau viska duodma mazhyly - gi viskas sterilizuota! kam tampytis savo naktinius i rkruvint - kas skalbs?
taip kad nesukit galvos, naudokite sviskuo, ka duoda GN, chia ne madu shou.. buna ka veikt pagimdzhius ir taip  ax.gif

as gimdziau kovo pabaigoje. Tada jau ta didele palata kainavo 50 lt. Infliacija, deja...
Atsakyti
Kažkodėl aš savo naktinių neiškruvinau schmoll.gif man buvo pačiai mieliau su savais blush2.gif
Atsakyti
taip, viskas brangsta.... seniau mazyly buvo pigiau, o nuo s.m.sausio pabrange viskas.Uz iskaita mokejau 100lt., uz isejima i dekreta 50lt. Tokios naujos kainos.
Pati geriausia palata kur yra 2lovos kainuoja 50lt.
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2007 08 29, 10:51)
Aš pirkau Camelijos vaistinėj,kur yra priešais Molą. Vienos nekainuoja nė 4 lt.Prieš tai ieškojau Eurovaistinėse,tai visur tik galvas kraipė,kad neturi schmoll.gif

Didelis dekui doh.gif biggrin.gif As ir ziurinejausi euro vaistineje- niekas neturi arba nezino nieko.Beje idomu ar yra dydziu ar jos vieno dydzio?

Papildyta:
QUOTE(Rasytce @ 2007 08 29, 11:21)
p.s. aš tai pasigavau konsultantę ir sakau "man riekai visko po gimdymo", ir vsio - lakstė, bėgiojo, dėliojo man ko tik reikėjo.  thumbup.gif

o tai ka dar pirkai? paketus turbut specialius ar ne? atsiprasau uz klausima , bet tiesiog renkuosi info ko reiks. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuxxx @ 2007 08 30, 10:44)
taip, viskas brangsta.... seniau mazyly buvo pigiau, o nuo s.m.sausio pabrange viskas.Uz iskaita mokejau 100lt., uz isejima i dekreta 50lt. Tokios naujos kainos.
Pati geriausia palata kur yra 2lovos kainuoja 50lt.

drinks_cheers.gif BirŽelio mėn. tokioj palatoj gulėjau. Mokėjom 50 Lt už parą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kagnella: 30 rugpjūčio 2007 - 11:35
QUOTE(*juodaplauke* @ 2007 08 30, 11:56)
Didelis dekui  doh.gif  biggrin.gif  As ir ziurinejausi euro vaistineje- niekas neturi arba nezino nieko.Beje idomu ar yra dydziu ar jos vieno dydzio?

Papildyta:
o tai ka dar pirkai? paketus turbut specialius ar ne? atsiprasau uz klausima , bet tiesiog renkuosi info ko reiks. 4u.gif

aga, iklotus po gimdymo TENA, tris didelius ir poka mazesniu (nors tiek gal ir nereikia, bet gi vsitiek sunaudosiu), nors viska jos ir po viena duoda, taip kad kiek reikia, tiek prasai. Po to pakloteliu, kad nesutept paklodes, jei perbegtu per iklota, o jei ir nepanaudosi - labai gerai leliukui po uzpakaliuku. Tai kaip is higieniniu prekiu tai ir viskas. Zinoma gali imti tuo paciu ir iklotus i liemenele (as turiu is ankstciau) ir siaip visko ko reikia pirmai pradziai leliukui - maudyniu atzvilgiu ar tai maitinimo. Ai tiesa dar isigijau ir tepala nuo grauziku lotuliukas.gif , na - Bepanthen jei spenelius maitinant labai skaudet pradetu.

Tikrai bent jau Akropolio Eurovaistinej tai geros tos konsultantes, viska zinojo. thumbup.gif
Atsakyti