Gimdziau Mazylyje. Niekam nieko nedaviau, bet neturiu nei vieno priekaisto personalui. Viskas kuo puikiausiai. Vaiku sesele viena tokia keistoka yra, nu bet ka padarysi.
Galiu keleta pastebejimu besiruosiancioms ten gimdyti:
Nepirkit daug paketu - duoda pakankamai palu ir pirmomi sdienomis su palom tikrai geriau ir net patogiau, ypac suplysusioms.
Pasirupinkit, kad kas is namu kasdien atnestu maisto, tinkamo zindyvei, nes ten

baisuva kazkokia: pusryciams rukyta desra, pietums lietiniai kazkokie pasvile, vakarienei kiausiniai. Ir dar kai ateina indu nunesti, stebisi, kad nesuvalgem. Na, nezinau, paciai negalvojant maitinti, tai koks skirtumas gal ka valgyt, bet vis tiek galima tinkamesnio maisto rasti ir pieniuko gamybai ir kad paciai lengviau i tualeta paskui suvaikscioti. Mano leliukas truputi alergiskas pasirode, tai ligonines maisto valgiau... arbata ir bulka. Na, dar sriubos siek tiek.
Vaikiukui rubu veztis nereikia, nes savus leidzia rengti tik pampersiukus ir kojinytes. Turejau viena komplekteli isimetusi, tai praverte paskutine diena, preis keliaujant i namus leido ryte aprengti savais.
Paskutine diena ir man svariu baltiniu nebedave, nors siaip kasdien keicia. Savo nieko neturejau, tai vaiksciojau tik su chalatu. Nieko, silta tenai labai. Tiesa ligonines baltiniai irgi baisus. Gal sokolada davus koki ir geresniu rastu, bet pagalvojau tik namo grizusi. O vienus marskinius tai net norejau perplest pusiau, kad jau niekam nebeduotu. Tikiuosi jie skalbiant patys suplyso.
Jei vyras kartu gimdys, turekit 11lt uz spec rubus, tokius melynus duoda (mes panasia medziaga stoga izoliavom )

Pralinksmino mane ta jo apranga.
Palata mano buvo salia priemimo, tai viska girdejau - kas kada atvaziuoja, kas gimdo. Dar dabar skamba ausyse "jau jau jau jau" tokiu plonu balseliu

Smagu nakti - guli ir skaiciuoji kiek leliuku ateina, kas kaip rekia.
O kaip ten bebuve, ketvirta vaika irgi Mazylyje gimdyciau. Miela ten ir viskas.