Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio gimdymo namai

QUOTE(Kagnella @ 2007 08 30, 12:34)
Ai tiesa dar isigijau ir tepala nuo grauziku  lotuliukas.gif

thumbup.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*juodaplauke* @ 2007 08 30, 11:56)
Didelis dekui  doh.gif  biggrin.gif  As ir ziurinejausi euro vaistineje- niekas neturi arba nezino nieko.Beje idomu ar yra dydziu ar jos vieno dydzio?

Yra S,M,L dydžių.Aš pirkau L-nespaudė ir nekrito,buvo kaip tik mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi planuoju Mažyly gimdyt, nes ir moterų konsultaciją pas Kapūstienę visą laiką lankiau ir dienos stacionarą ten praėjau. Norėčiau gauti mokamą palatą, bet nujaučiu, kad čia tik graži svajonė, nes gimdyvių skaičius nežmoniškas ir tokią gauti ko gero be šansų.
O tos nemokamos man pasirodė per mažos dviem mamoms su jų leliukais ir jų vyrais. Juk vyrai taip pat norės tą laiką prabūti prie savo leliuko. Žodžiu, teks kažkaip susigrūdus gyventi g.gif
Šiaip II-oj ligoninėj gerai yra tas, kad po gimdymo gauni didelę palatą vienai šeimai, tik ten personalas schmoll.gif
Atsakyti
Uzvakar buvau drauges aplankyti su maziuliu Mazyly, tai ji gulejo 17 palatoj, ta palata vienviete, vyrui tokia isskleidziama lovele dave nakciai, yra ir telikas, ir dusas su vc, nu nieko taip, tik tiek, kad mazoka tokia pasirode, nelabai isivaizduoju kur jie ta lova skleide biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lapkrituke @ 2007 08 31, 16:34)
Uzvakar buvau drauges aplankyti su maziuliu Mazyly, tai ji gulejo 17 palatoj, ta palata vienviete, vyrui tokia isskleidziama lovele dave nakciai, yra ir telikas, ir dusas su vc, nu nieko taip, tik tiek, kad mazoka tokia pasirode, nelabai isivaizduoju kur jie ta lova skleide biggrin.gif

kai labai nori imanoma iskleist, as gimdziau mazyli thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amunette @ 2007 08 31, 16:44)
Šiaip II-oj ligoninėj gerai yra tas, kad po gimdymo gauni didelę palatą vienai šeimai, tik ten personalas  schmoll.gif

Bet jei netycia darytu cezari unsure.gif , tai II ligoninej guldytu i bendra palata po 2 berods, ten yra spec. palatos po cezariu su tualetais, ir tos vienvietes negautum, ir be vyro reiktu buti doh.gif . Geriau kad netektu tokios "laimes" ir gymdymas butu lengvas 4u.gif
As pati Mazyly gimdziau ir dare neplanuota cezari ir aisku vienvietes buvo uzimtos, bet man kazkaip pirma diena visiskai buvo dzin kur mane veza guldyt. Bet po to kai atsigavau, tik kita diena, tai aisku smagiau butu dviese su vyru ir vaikuciu wub.gif bet 3 diena jau galejau vaziuoti namo, tai kad tos dieneles tikrai greit bega mirksiukas.gif nespesi apsiprast kaip namie jau busi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zizina: 31 rugpjūčio 2007 - 22:22
kaip buvau nescia gulejau sitoje ligonineje, tai man nelabai patiko, todel nusprendziau gimdyti II-ligonineje, nes ten viena sau su leliuku guli palatoj. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zizina @ 2007 08 31, 22:21)
Bet jei netycia darytu cezari unsure.gif , tai II ligoninej guldytu i bendra palata po 2 berods, ten yra spec. palatos po cezariu su tualetais, ir tos vienvietes negautum, ir be vyro reiktu buti doh.gif . Geriau kad netektu tokios "laimes" ir gymdymas butu lengvas  4u.gif
As pati Mazyly gimdziau ir dare neplanuota cezari ir aisku vienvietes buvo uzimtos, bet man kazkaip pirma diena visiskai buvo dzin kur mane veza guldyt. Bet po to kai atsigavau, tik kita diena, tai aisku smagiau butu dviese su vyru ir vaikuciu  wub.gif  bet  3 diena jau galejau vaziuoti namo, tai kad tos dieneles tikrai greit bega  mirksiukas.gif nespesi apsiprast kaip namie jau busi smile.gif

Na nezinau kaip dabar ten su tais neplanuotais cezariais kur guldo, bet manau blogiausiu atveju jei visos pooperacines uzimtos tai ir guldo i paprasta dviviete. As gimdziau beveik pries du metus, man buvo darytas neplaninis cezaris ir asgulejau pooperacineje palatoje su dviem lovom ir toletu. Dabar nusprendus gimdyti "Mazylyje" vientik del to kad jis arciau man iseina ir kad labiau patiko apsiziurejus gimdymo palatos. 4u.gif

Taip kad manau kaip kam pasiseka su tom palatoms ar personalu.
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2007 08 30, 23:32)
Yra S,M,L dydžių.Aš pirkau L-nespaudė ir nekrito,buvo kaip tik mirksiukas.gif

aisku biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasytce @ 2007 08 30, 21:28)
aga, iklotus po gimdymo TENA, tris didelius ir poka mazesniu (nors tiek gal ir nereikia, bet gi vsitiek sunaudosiu), nors viska jos ir po viena duoda, taip kad kiek reikia, tiek prasai. Po to pakloteliu, kad nesutept paklodes, jei perbegtu per iklota, o jei ir nepanaudosi - labai gerai leliukui po uzpakaliuku. Tai kaip is higieniniu prekiu tai ir viskas. Zinoma gali imti tuo paciu ir iklotus i liemenele (as turiu is ankstciau) ir siaip visko ko reikia pirmai pradziai leliukui - maudyniu atzvilgiu ar tai maitinimo. Ai tiesa dar isigijau ir tepala nuo grauziku  lotuliukas.gif , na - Bepanthen jei spenelius maitinant labai skaudet pradetu.

Tikrai bent jau Akropolio Eurovaistinej tai geros tos konsultantes, viska zinojo.  thumbup.gif

dekui 4u.gif biggrin.gif Geriausiai tai tepalas nuo grauziku biggrin.gif kad jeigu palatoj uzpultu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif juokauju- neisizeisk thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
gal kas zino Z. Jackonienes telefona, butu labai faina jei parasytumet
is anksto aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linciliuke @ 2007 09 01, 22:44)
kaip buvau nescia gulejau sitoje ligonineje, tai man nelabai patiko, todel nusprendziau gimdyti II-ligonineje, nes ten viena sau su leliuku guli palatoj.  thumbup.gif

matai 2ligonine yra daug diidesne nei si
Atsakyti
Na o as kai gimdziau Mazylyje gulejau visas 7 dienas, tai personalas turbut visas spejo su manim bjauria naujai iskepta mamyte smile.gif pabendrauti... Ir ka as zinau visi manimi rupinosi ir ne vieno pikto zodzio negirdejau, nors ir pastoviai vis burbedavau smile.gif cia turbut buvo depresijos padariniai, nes ir vyras tuo laiku nesusikalbejo su manimi:)
Taip kad prisiminimai tik geriausi, apie siuos gimdymo namus ir personala
Atsakyti
Gimdziau Mazylyje. Niekam nieko nedaviau, bet neturiu nei vieno priekaisto personalui. Viskas kuo puikiausiai. Vaiku sesele viena tokia keistoka yra, nu bet ka padarysi.
Galiu keleta pastebejimu besiruosiancioms ten gimdyti:
Nepirkit daug paketu - duoda pakankamai palu ir pirmomi sdienomis su palom tikrai geriau ir net patogiau, ypac suplysusioms.
Pasirupinkit, kad kas is namu kasdien atnestu maisto, tinkamo zindyvei, nes ten doh.gif baisuva kazkokia: pusryciams rukyta desra, pietums lietiniai kazkokie pasvile, vakarienei kiausiniai. Ir dar kai ateina indu nunesti, stebisi, kad nesuvalgem. Na, nezinau, paciai negalvojant maitinti, tai koks skirtumas gal ka valgyt, bet vis tiek galima tinkamesnio maisto rasti ir pieniuko gamybai ir kad paciai lengviau i tualeta paskui suvaikscioti. Mano leliukas truputi alergiskas pasirode, tai ligonines maisto valgiau... arbata ir bulka. Na, dar sriubos siek tiek.
Vaikiukui rubu veztis nereikia, nes savus leidzia rengti tik pampersiukus ir kojinytes. Turejau viena komplekteli isimetusi, tai praverte paskutine diena, preis keliaujant i namus leido ryte aprengti savais.
Paskutine diena ir man svariu baltiniu nebedave, nors siaip kasdien keicia. Savo nieko neturejau, tai vaiksciojau tik su chalatu. Nieko, silta tenai labai. Tiesa ligonines baltiniai irgi baisus. Gal sokolada davus koki ir geresniu rastu, bet pagalvojau tik namo grizusi. O vienus marskinius tai net norejau perplest pusiau, kad jau niekam nebeduotu. Tikiuosi jie skalbiant patys suplyso.
Jei vyras kartu gimdys, turekit 11lt uz spec rubus, tokius melynus duoda (mes panasia medziaga stoga izoliavom ) smile.gif Pralinksmino mane ta jo apranga.
Palata mano buvo salia priemimo, tai viska girdejau - kas kada atvaziuoja, kas gimdo. Dar dabar skamba ausyse "jau jau jau jau" tokiu plonu balseliu smile.gif Smagu nakti - guli ir skaiciuoji kiek leliuku ateina, kas kaip rekia.
O kaip ten bebuve, ketvirta vaika irgi Mazylyje gimdyciau. Miela ten ir viskas.
Atsakyti