Niu kas del maisto, tai tikrai tiesa... Viena diena raugintu kopustu sriuba kita diena burokeliai... Cia suaugusiam zmogui vidurius sussuktu ir pustu, o ka jau apie tokius mazylius kalbeti... Ir nebutina buti alergiskam mazyliui, kad ten negerai pasidarytu. Kaip dabar pamenu po tu sriubu labai nakti daug verkenciu buvo. Maniskis irgi visas ligonineje isbertas buvo tai man pasake, kad hormonai, bet as ir valgyti vengiau tokio nesvietiskai ivairaus maisto:) Vyras atvezdavo kosiu visokiu, mano megstamos duonytes ir man buvo gana.
Riva, aš irgi visus 4 gimdžiau ten ir seu labai patenkinta. Kitur net nenorėčiau

Geri šie gimdymo namai tik personalas galėtų propaguoti vieningą natūralaus maitinimo politiką, labai jau greit įveda mišinukus į racioną, gi galėtų aktyviau palaikyti norinčius maitinti. Aš praktiškai neturėjau priešpienio anei pienuko, tai vieninetlė pagalba ir buvo buteliukas su mišinuku. Nu bet vis tiek aš norėčiau dar bent kartelį ten sugrįžti

sveikos, mamytes, gal kuri neseniai gimdete P.Mazylio gimdymo namuose? ka reikia veztis? ar duoda mazuliui pampersus, rubelius?

Drabužėlių reikia tik grįžimui namo, o pampersų ir vilnonių kojinių reik (jau pasiruošt į gimdyklą), tapkių sau ir vyrui jei dalyvaus, tinklinių vienkartinių kelnaiciu (su jomis patogiau), vandens negazuoto mineralinio, o šiaip galima išklausyti paskaitelę dieniniam stacionare, berods trečiadieniais būna) už penkiolika litų, ten viska susako ir pataria.
QUOTE(lina_pliaskiene @ 2007 09 12, 14:59)
sveikos, mamytes, gal kuri neseniai gimdete P.Mazylio gimdymo namuose? ka reikia veztis? ar duoda mazuliui pampersus, rubelius? 

As pries du men ten apsilankiau

Papildyta:
QUOTE(Teta Kriste @ 2007 09 11, 17:15)
Geri šie gimdymo namai tik personalas galėtų propaguoti vieningą natūralaus maitinimo politiką, labai jau greit įveda mišinukus į racioną, gi galėtų aktyviau palaikyti norinčius maitinti. Aš praktiškai neturėjau priešpienio anei pienuko, tai vieninetlė pagalba ir buvo buteliukas su mišinuku. Nu bet vis tiek aš norėčiau dar bent kartelį ten sugrįžti 

Na nezinau pasman nebuvo pienuko nei priespenio. Po paros atsirado priepienio vos vos. Tai kankino kiekviena karta atejusis naujagimio sesele grusdama papa jam i burnite moke maitinti nors praktiskai nebuvo kuom. Taip 5 paras ateidavo diena ir nakti jeigu prireikdavo padedavo maitint ir visada pridurdavo kad sveikiause maitint savo pienuku. Bet maniskis buvo uzsispyre ir nenorejo kruties imt tai is svirkstuko primaitindavo misinuku. Bet vistiek liepdavo bandyt duot kruti, kad pienuko daugiau atsirastu ir vaikelis priprastu. Deja neatsirado to pienuko ir nepriprato mano mazuliukas prie papuko. Nutraukinejau kiek turejau maitinau nutrauktu pienuku ir misinuku.
Papildyta:
Bet jau man tai labai patiko ten aptarnavimas ir elgesys tai super

QUOTE(lina_pliaskiene @ 2007 09 12, 14:59)

ka mamai vežtis atsakymas matau yra, neprireikė savo rūbų tikrai, o ka dėl klecko, tai pampersų duoda jei neturi, kojines reikia savo turėt. Mes tai jau antrą dieną rengėm savo rubeliais, labai nepatogūs "valdiški" buvo: nugarytėj susikūtvėlinę, pirštukai ištrūkdavo iš "pirštinių", kelnės nusmukdavo

sėkmės!
Sveikos mamytes. As buvau tvirtai nusprendusi gimdyti Mazylyje ir tartis su savo gyd. del gimdymo. Bet dabar kai pamaciau ikainius, tai vel nebezinau kur cia ir kaip gimdyt reikes

O tu gimdyk nesitarus, tai ir mokėti nereikės

QUOTE(Miciolita @ 2007 09 17, 16:56)
Sveikos mamytes. As buvau tvirtai nusprendusi gimdyti Mazylyje ir tartis su savo gyd. del gimdymo. Bet dabar kai pamaciau ikainius, tai vel nebezinau kur cia ir kaip gimdyt reikes 

taip, jei gimdysi nesitarus, tai tikrai moket nereiks uz nieka, nebent noresi nuskausminimo, tada bus berods 200lt. apskritai, niekur nereik moket, tiesiog zmones patys moka savo noru taip apsidrausdami kad bus atidziau sekamas gimdymas ir pan.
QUOTE(Miciolita @ 2007 09 17, 16:56)
O kokie ikainai

QUOTE(ramyra @ 2007 09 18, 12:10)
laba,

Na kiek zinau tai daugmas 500 Lt man atrodo.Dar tiksliai labai nzn , bet ir as gimdysiu su savo gydytoja.Beje kai buna sestadieniais paskaiteles abiem teveliam ir tada veda tuo paciu po palatas apziureti ir tada pasako kokios kainos norint gimdyti su savo pasirinkta gydytoja. Tai va.