Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio gimdymo namai

Niu kas del maisto, tai tikrai tiesa... Viena diena raugintu kopustu sriuba kita diena burokeliai... Cia suaugusiam zmogui vidurius sussuktu ir pustu, o ka jau apie tokius mazylius kalbeti... Ir nebutina buti alergiskam mazyliui, kad ten negerai pasidarytu. Kaip dabar pamenu po tu sriubu labai nakti daug verkenciu buvo. Maniskis irgi visas ligonineje isbertas buvo tai man pasake, kad hormonai, bet as ir valgyti vengiau tokio nesvietiskai ivairaus maisto:) Vyras atvezdavo kosiu visokiu, mano megstamos duonytes ir man buvo gana.
Atsakyti
Riva, aš irgi visus 4 gimdžiau ten ir seu labai patenkinta. Kitur net nenorėčiau smile.gif
Atsakyti
Geri šie gimdymo namai tik personalas galėtų propaguoti vieningą natūralaus maitinimo politiką, labai jau greit įveda mišinukus į racioną, gi galėtų aktyviau palaikyti norinčius maitinti. Aš praktiškai neturėjau priešpienio anei pienuko, tai vieninetlė pagalba ir buvo buteliukas su mišinuku. Nu bet vis tiek aš norėčiau dar bent kartelį ten sugrįžti thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, mamytes, gal kuri neseniai gimdete P.Mazylio gimdymo namuose? ka reikia veztis? ar duoda mazuliui pampersus, rubelius? g.gif
Atsakyti
Drabužėlių reikia tik grįžimui namo, o pampersų ir vilnonių kojinių reik (jau pasiruošt į gimdyklą), tapkių sau ir vyrui jei dalyvaus, tinklinių vienkartinių kelnaiciu (su jomis patogiau), vandens negazuoto mineralinio, o šiaip galima išklausyti paskaitelę dieniniam stacionare, berods trečiadieniais būna) už penkiolika litų, ten viska susako ir pataria.
Atsakyti
QUOTE(lina_pliaskiene @ 2007 09 12, 14:59)
sveikos, mamytes, gal kuri neseniai gimdete P.Mazylio gimdymo namuose? ka reikia veztis? ar duoda mazuliui pampersus, rubelius?   g.gif

As pries du men ten apsilankiau mirksiukas.gif Tai man tik prireike savo tapkuciu kojniu iklotu po gimdymo ( dare cezari ) tinkliniu kelnaiciu. O halata ir naktinius duoda ten, aisku ne super, bet savu purvint nesinorejo. Naktinius keicia kiekviena diena arba tiek kiek paprasai. Ir vyrui jeigu dalivaus gimdyme tapkuciu reikia. Maniskis dalivavo darant man cezari tai teko pirktis visa apranga jam kainavo 11 lt. Ir dar jeigu vyras nakvos kartu, mes emem seiminime palata, tai persirenkt jam drabuziu reikes. Leliukui pampersus ir kojnytes vilnones ir drabuzelius parsivezimui. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Teta Kriste @ 2007 09 11, 17:15)
Geri šie gimdymo namai tik personalas galėtų propaguoti vieningą natūralaus maitinimo politiką, labai jau greit įveda mišinukus į racioną, gi galėtų aktyviau palaikyti norinčius maitinti. Aš praktiškai neturėjau priešpienio anei pienuko, tai vieninetlė pagalba ir buvo buteliukas su mišinuku. Nu bet vis tiek aš norėčiau dar bent kartelį ten sugrįžti thumbup.gif

Na nezinau pasman nebuvo pienuko nei priespenio. Po paros atsirado priepienio vos vos. Tai kankino kiekviena karta atejusis naujagimio sesele grusdama papa jam i burnite moke maitinti nors praktiskai nebuvo kuom. Taip 5 paras ateidavo diena ir nakti jeigu prireikdavo padedavo maitint ir visada pridurdavo kad sveikiause maitint savo pienuku. Bet maniskis buvo uzsispyre ir nenorejo kruties imt tai is svirkstuko primaitindavo misinuku. Bet vistiek liepdavo bandyt duot kruti, kad pienuko daugiau atsirastu ir vaikelis priprastu. Deja neatsirado to pienuko ir nepriprato mano mazuliukas prie papuko. Nutraukinejau kiek turejau maitinau nutrauktu pienuku ir misinuku.
Papildyta:
Bet jau man tai labai patiko ten aptarnavimas ir elgesys tai super thumbup.gif Kai ateis laikas antram tai tik ten ir vaziuosiu. Jeigu spesiu nes givenu 200 km nuo kauno. Pirma syki spejau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anoli: 13 rugsėjo 2007 - 09:34
QUOTE(lina_pliaskiene @ 2007 09 12, 14:59)
sveikos, mamytes, gal kuri neseniai gimdete P.Mazylio gimdymo namuose? ka reikia veztis? ar duoda mazuliui pampersus, rubelius?  g.gif

ka mamai vežtis atsakymas matau yra, neprireikė savo rūbų tikrai, o ka dėl klecko, tai pampersų duoda jei neturi, kojines reikia savo turėt. Mes tai jau antrą dieną rengėm savo rubeliais, labai nepatogūs "valdiški" buvo: nugarytėj susikūtvėlinę, pirštukai ištrūkdavo iš "pirštinių", kelnės nusmukdavo lotuliukas.gif ir šiaip, smagiau ir patogiau su savais rūbeliais mum buvo, keist retai reikėjo, nes mazgis mažai atpylinėjo ar dar kaip juos teršė smile.gif
sėkmės!
Atsakyti
Sveikos mamytes. As buvau tvirtai nusprendusi gimdyti Mazylyje ir tartis su savo gyd. del gimdymo. Bet dabar kai pamaciau ikainius, tai vel nebezinau kur cia ir kaip gimdyt reikes g.gif
Atsakyti
O tu gimdyk nesitarus, tai ir mokėti nereikės mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miciolita @ 2007 09 17, 16:56)
Sveikos mamytes. As buvau tvirtai nusprendusi gimdyti Mazylyje ir tartis su savo gyd. del gimdymo. Bet dabar kai pamaciau ikainius, tai vel nebezinau kur cia ir kaip gimdyt reikes g.gif

taip, jei gimdysi nesitarus, tai tikrai moket nereiks uz nieka, nebent noresi nuskausminimo, tada bus berods 200lt. apskritai, niekur nereik moket, tiesiog zmones patys moka savo noru taip apsidrausdami kad bus atidziau sekamas gimdymas ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Miciolita @ 2007 09 17, 16:56)
Bet dabar kai pamaciau ikainius, tai vel nebezinau kur cia ir kaip gimdyt reikes g.gif

O kokie ikainai g.gif Gimdziau pries 4m, dabar turbut isaugo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2007 09 18, 12:10)
O kokie ikainai  g.gif Gimdziau pries 4m, dabar turbut isaugo  doh.gif

laba, smile.gif
Na kiek zinau tai daugmas 500 Lt man atrodo.Dar tiksliai labai nzn , bet ir as gimdysiu su savo gydytoja.Beje kai buna sestadieniais paskaiteles abiem teveliam ir tada veda tuo paciu po palatas apziureti ir tada pasako kokios kainos norint gimdyti su savo pasirinkta gydytoja. Tai va. biggrin.gif
Atsakyti