Įkraunama...
Įkraunama...

Vardas katytei

kadangi mes tuoj turesim maziuka britu trumpapaluki, sumasciau jau jam varda Velsis (nuo salies pavadinimo) tongue.gif na jam pagal veisle turetu but artimas dusiai vardas manau laugh.gif
Atsakyti
Mano juoda katytė Smala,vaikas Buke vadina(egzotė jinai).Jei turėčiau ryžą katytę,labai gražus vardas būtų Medetka.
Atsakyti
Mano siamo kates vardas Semka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dikute @ 2008 09 25, 18:26)
leiskit ir man prie jusu prisijungt smile.gif 4u.gif nuo siandienos  17val auginam persu kaciuka smile.gif Pavadinau Persiku smile.gif

Originalu thumbup.gif
Papildyta:
Manoji tai Pupa, buvę šeimininkai davė... Na man asmeniškai vienodai, nelabai vardu šaukiam smile.gif Daugiau mažute, katyte.. O ir šiaip man tas vardų galvojimas, toks galvos skausmas doh.gif Tolimuose planuose katinėlio vardas bus Cezaris rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif aš va laukiu savo gražuoliuko katinuko wub.gif jisai turėtų pas mane atsirasti balandžio mėnesį wub.gif taip maždaug po velykų wub.gif va, kažkaip reikia jam sugalvoti varduką g.gif norėčiau trumpo, mielo wub.gif Sakė šeimininkai jisai yra labai išdykęs, tikras huliganiukas cool.gif ka Jūs galvojate apie vardukus BAGIS, ar BLICAS? mirksiukas.gif
Atsakyti
Va man dar nieko gal būtų AGATAS blush2.gif
Atsakyti
Mano katytės vardas - miauksė, niekur tokio nebuvau girdėjus, mano pačios sugalvotas biggrin.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau į savo egzotę - nu tokia moteriška figūra,užpakalis nemažas,tokia apvalutė,galvoju,gal pervadint man ją - labai gražiai skambėtų Matrioška biggrin.gif .
Atsakyti
Mano katinas turi paprastą vardą, bet man l.gražūs -berniukui Polis, Ozis,Mukas.Mergaitėms Tina, Leta,Karutė. Gal tai nevisai katiniški vardai, bet man jie gražūs. 4u.gif
Atsakyti
O man labai šaunus vardas katei - Šarka bigsmile.gif
O katui - Nervas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituuukas @ 2009 02 26, 12:23)
  ka Jūs galvojate apie vardukus BAGIS, ar BLICAS?  mirksiukas.gif

Bagis neblogas, wub.gif Blicas man nea nelabai. ax.gif
Mes turim brituka,kadangi reikėjo varda sugalvoti iš D raidės,tai jis pas mus vardu Deilas. wub.gif
Atsakyti
Pas mane tai bus škotukas katinukas wub.gif jisai labai padykęs, šeimininkai jam uždėjo laikiną varduką CHULIJUS, nuo žodžio chuliganas biggrin.gif jei nieko geresnio nesugalvosiu tai gal šitą ir paliksiu ax.gif
Atsakyti