Įkraunama...
Įkraunama...

Vardas katytei

Rituuukas

Blicas skamba super thumbup.gif

Atsakyti
Mano vienos kates vardas buvo Taysa sio vardo atsiradimo istorija buvo gan ilga, pradedant meksikieciu serialais, baigiant kvepalais lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(kutikutule @ 2009 02 23, 17:24)
kadangi mes tuoj turesim maziuka britu trumpapaluki, sumasciau jau jam varda Velsis (nuo salies pavadinimo)  tongue.gif  na jam pagal veisle turetu but artimas dusiai vardas manau  laugh.gif

na kazkaip kaip parsinesem namo katinuka, visai man jis ne Velsis kazko schmoll.gif
MB pramine ji Rebmo, taip ir liko kolkas wub.gif
Papildyta:
QUOTE(kutikutule @ 2009 02 23, 17:24)
kadangi mes tuoj turesim maziuka britu trumpapaluki, sumasciau jau jam varda Velsis (nuo salies pavadinimo)  tongue.gif  na jam pagal veisle turetu but artimas dusiai vardas manau  laugh.gif

na kazkaip kaip parsinesem namo katinuka, visai man jis ne Velsis kazko schmoll.gif
MB pramine ji Rembo, taip ir liko kolkas wub.gif
Atsakyti

DAIGELI,
Tavo Fanta tiesiog nuostabi wub.gif tikras stebūkliukas wub.gif
Gaila mano katinukas bus be dokumentų, jisai kaip minėjau yra škotų stačiaausis, mėlyno trumpo kailiuko wub.gif tai va, Jums į kavalierius jau netiktų ax.gif
Sakai tau visai nieko BLICAS bigsmile.gif šitą variantą turiu dėl jo žaismingumo biggrin.gif Jisai kaip Blicas nenustygsta vietoj lotuliukas.gif
Atsakyti
SVEIKOS 4u.gif MANO KATYTES VARDAS -LUKA-. MES JA RADO PRIE DEGALINES LUKOJL.IR ILGAI GALVOJOM VARDA KOL NUSPRENDEM PAVADINTI LUKA. DEGALINES GARBEI thumbup.gif TIK DADEJOM 1 RAIDELE A biggrin.gif
Atsakyti
Degalinei didelė garbė lotuliukas.gif šaunu kad priglaudėt pasiklydusią katytę 4u.gif
Atsakyti
Labas
Pas mano mamą buvo katinai Vasilijus I ir po jo Vasilijus II. Sutrumpintai Vasia smile.gif. Draugė augina pamestinukę vardu Pupa Kycė.
Šiandien parsivežiau iš prieglaudos mažą pilkai rainą katytę, pati neauginsiu, vešiu mamai, o ji paprašė, kad ir vardą kartu atvežčiau smile.gif. Dabar galvoju Barbė arba Murša g.gif
Atsakyti
Niu žiūrint kokia katytės povyza 4u.gif jeigu tokia savim patenkinta išdidi, tai visai tiktų BARBĖ wub.gif o jei padykusi, judri MURŠA wub.gif
abu vardukai šaunūs, su mamyte pasitark, koks iš šitų jei visai nieko būtų mirksiukas.gif
Atsakyti
Rituuukas
Pasigirkite, kai išsirinskit thumbup.gif e vardą smile.gif Atšvęsim virtualias krikštynas 4u.gif
Atsakyti
Niu jei žadamos virtualios krikštynos būtinai pasigirsime thumbup.gif
Kaip minėjau kol kas yra trys variantai: Bagis, Blicas, Chulijus 4u.gif
O gal kai atsidurs pas mane ir pagyvens, vardukas pats prilips netyčia koks wub.gif
niu žulėsim, laiko sočiai drinks_cheers.gif
O kokia istorija Jūsų varduko? kodėl būtent FANTA? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituuukas @ 2009 03 01, 20:12)
Niu žiūrint kokia katytės povyza 4u.gif  jeigu tokia savim patenkinta išdidi, tai visai tiktų BARBĖ wub.gif  o jei padykusi, judri MURŠA wub.gif
abu vardukai šaunūs, su mamyte pasitark, koks iš šitų jei visai nieko būtų mirksiukas.gif

Na, kol kas tai ji labiau į Barbę panaši, tokia kūda biggrin.gif , bet valgo gerai, tai manau supilnės biggrin.gif Bet dabar dar ir trečią sugalvojau, ir tas man labiausiai patinka : Šarisė smile.gif Rytoj skambinsiu mamai ir rinksim smile.gif
Atsakyti
Man fainesni Mursa ir Sarisa atrodo. Katei bus lengviau juos isidemet, nei Barbe.
Atsakyti