Man grazus vardas Šeidi (nuo angl Shady).
Dar grazu Smilga, Bite, Sirse, Snaige. Norejau savo kate pavadint Anima, po to jos dukryte norejau taip pavadint, bet mb labai nepatiko ir abu kartus neleido.
vakar parsiveziau mazyle pukuotuke ir dabar suku galva kaip cia pavadinus, gal ka pasiulysit, noriu trumpo ir skambaus vardo ir lietuvisko, kazkaip man tie visi uzsieniniai nelabai
Is situ "Smilga, Bite, Sirse, Snaige" nei vienas jai kazkaip nelimpa. Seses kates vardas idomus, negirdejau dar tokio: Šmėkla
nors saukt tokiu vardu sunkoka, dazniau kite vadina

QUOTE(salome @ 2009 09 21, 16:50)
vakar parsiveziau mazyle pukuotuke ir dabar suku galva kaip cia pavadinus, gal ka pasiulysit, noriu trumpo ir skambaus vardo ir lietuvisko, kazkaip man tie visi uzsieniniai nelabai
Is situ "Smilga, Bite, Sirse, Snaige" nei vienas jai kazkaip nelimpa. Seses kates vardas idomus, negirdejau dar tokio: Šmėkla
nors saukt tokiu vardu sunkoka, dazniau kite vadina

Ikelk foto

mamos, gal kas priglaustumėt katytę? Laiptinėj prieš dvi sav radau dvi nabagėles, išsigandusias, bijančias žmogaus.. nu negalėjau palikt, parsinešiau, bet bėda, kad mano šunys nemėgsta kačių, Lora net buvo sužeidusi mūsų senają katę (ją teko išvežti mamai), tai didelė problema laikyti jas.. skambinau į Nuarą, Lesę, Pifą, nėra laisvų narvų, o Nuare pasiūlė atvežti ir užmigdyti, bet neleidžia man širdis.. Dabar katytės jau daro į dėžutę, nebėra baugščios, valgo viską ir būtų labai geros draugės.. Padėkit surasti joms namučius.. abi mažytės, baltoji kiek didesnė.. Gal kas iš pažįstamų ar draugų sutiktų turėti naują gyventoją..? galime atvežti į kitus miestus, susitartume..

http://www.facebook....mp;l=0c657dd5e9

http://www.facebook....mp;l=0c657dd5e9
Sveikos mamytės,
gal jums kils minčių, kaip gi pavadinti šį mažylį?
2sav.

4sav.

Jokie vardai nelimpa
Bernelis čia, beje
gal jums kils minčių, kaip gi pavadinti šį mažylį?
2sav.

4sav.

Jokie vardai nelimpa

Man lb grazus vardas Elze arba Stela.

Mergytei man lb daug graziu vardu yra, o va savo berniukui niekaip negaliu sugalvoti

Kai jau čia kažkas buvo rašę, mano mama katei irgi sugalvojo vardą dėdama šeimos narių pirmas vardų raides. Gavosi Sina ir tikrai "prilipo"

as berniuka Artu pavadinciau (nuo angl.art-menas)
o dabar rezervavom katyte tai bus arba Alba, arba Bjanka

o dabar rezervavom katyte tai bus arba Alba, arba Bjanka