Įkraunama...
Įkraunama...

Vardas katytei

Man grazus vardas Šeidi (nuo angl Shady).
Dar grazu Smilga, Bite, Sirse, Snaige. Norejau savo kate pavadint Anima, po to jos dukryte norejau taip pavadint, bet mb labai nepatiko ir abu kartus neleido.
Atsakyti
vakar parsiveziau mazyle pukuotuke ir dabar suku galva kaip cia pavadinus, gal ka pasiulysit, noriu trumpo ir skambaus vardo ir lietuvisko, kazkaip man tie visi uzsieniniai nelabai schmoll.gif Is situ "Smilga, Bite, Sirse, Snaige" nei vienas jai kazkaip nelimpa. Seses kates vardas idomus, negirdejau dar tokio: Šmėkla smile.gif nors saukt tokiu vardu sunkoka, dazniau kite vadina
Atsakyti
QUOTE(salome @ 2009 09 21, 16:50)
vakar parsiveziau mazyle pukuotuke ir dabar suku galva kaip cia pavadinus, gal ka pasiulysit, noriu trumpo ir skambaus vardo ir lietuvisko, kazkaip man tie visi uzsieniniai nelabai  schmoll.gif  Is situ "Smilga, Bite, Sirse, Snaige" nei vienas jai kazkaip nelimpa. Seses kates vardas idomus, negirdejau dar tokio: Šmėkla smile.gif nors saukt tokiu vardu sunkoka, dazniau kite vadina

Ikelk foto smile.gif kartais vien is isvaizdos katytes galima varda prilipint tongue.gif
Atsakyti
ax.gif Esu girdėjusi iš aplinkinių tokius vardus: Gucė, Zara, Zaika, Rubė, Mira, Daiga, Knopkė, Bora 4u.gif mirksiukas.gif Tik šie nelietuviški ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JURCE: 22 rugsėjo 2009 - 15:36
mamos, gal kas priglaustumėt katytę? Laiptinėj prieš dvi sav radau dvi nabagėles, išsigandusias, bijančias žmogaus.. nu negalėjau palikt, parsinešiau, bet bėda, kad mano šunys nemėgsta kačių, Lora net buvo sužeidusi mūsų senają katę (ją teko išvežti mamai), tai didelė problema laikyti jas.. skambinau į Nuarą, Lesę, Pifą, nėra laisvų narvų, o Nuare pasiūlė atvežti ir užmigdyti, bet neleidžia man širdis.. Dabar katytės jau daro į dėžutę, nebėra baugščios, valgo viską ir būtų labai geros draugės.. Padėkit surasti joms namučius.. abi mažytės, baltoji kiek didesnė.. Gal kas iš pažįstamų ar draugų sutiktų turėti naują gyventoją..? galime atvežti į kitus miestus, susitartume..

user posted image

user posted image

http://www.facebook....mp;l=0c657dd5e9
Atsakyti
Sveikos mamytės,

gal jums kils minčių, kaip gi pavadinti šį mažylį?

2sav.

user posted image

4sav.
user posted image

Jokie vardai nelimpa schmoll.gif Bernelis čia, beje ax.gif
Atsakyti
o stai mano Barsyle,varda gavo nuo labai ilgu usu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -barsyle-: 09 spalio 2009 - 21:13
Ricija, Muse, Braske ,Pupa, Tita.. man tokie katiniski vardai blush2.gif .O juodam duociau Gineso varda lotuliukas.gif
Atsakyti
Man lb grazus vardas Elze arba Stela. smile.gif
Atsakyti
Mergytei man lb daug graziu vardu yra, o va savo berniukui niekaip negaliu sugalvoti doh.gif
Atsakyti
Kai jau čia kažkas buvo rašę, mano mama katei irgi sugalvojo vardą dėdama šeimos narių pirmas vardų raides. Gavosi Sina ir tikrai "prilipo" biggrin.gif
Atsakyti
as berniuka Artu pavadinciau (nuo angl.art-menas) 4u.gif
o dabar rezervavom katyte tai bus arba Alba, arba Bjanka wub.gif
Atsakyti