Įkraunama...
Įkraunama...

Vardas katytei

QUOTE(FoxLady @ 2009 11 22, 23:24)
Mergytei man lb daug graziu vardu yra, o va savo berniukui niekaip negaliu sugalvoti doh.gif

kaip tau vardai ALFIS, Arba FIBIS,FLIPAS,LEO mirksiukas.gif
Atsakyti
Vakar atsiverčiau tarptautinių žodžių žodyną, B raidę. Toookių vardų katytėms ir katinams radau biggrin.gif : Barka, Bara, Basta, Bela, Bimsas, Binomas, Biskvitas, Blankas, Blefas, Blumas, Boras, Bridžas, Bumas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dara: 27 lapkričio 2009 - 14:39
Neseniai dukterėčiau savo rastinukei katytei vardą Rožė davė - taip juokinga ir rrr geraI girdisi. Kai savo katytei vardus galvojai, tai tokie tradiciniai į galvą atėjo: Dulkė, Pupa, Knopkėsmile.gif. Dabar turiu katiną, tai su jo vardu buvo sunkiausiai - jis Gonzalesas, sutrumpintai Gonza-Bonza:)
Atsakyti
Aš turiu rusų melsvąją katytę. Jos kailiukas tokios pilkos, šaltos spalvos, todėl pavadinau ją Mėta. Šis vardas man ir šiaip daug reiškia, bet nesigilinkime į smulkmenas.
Taigi visi išgirdę šį vardelį labai giria, sako kad originalus, labai gerai įsimenamas, o ir mano pūkeliui labai tinka. Tik glostai ir tęsi "Mėėėta, Mėėėta".
Visiems linkiu sėkmės berenkant savo keturkojui draugui/draugei vardą. Ir nebūkite primityvūs, būkite originalūs. ;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rose.: 31 gruodžio 2009 - 18:11
Draugė konteinery rastam katukui davė vardą Šešėlis,nes toks pilkutis visas.Bet kaip vardas tinka doh.gif Išgelbėjo jį nuo šalčio ir bile ko valgymo,tai dabar kaip prilipęs prie jos - iš paskos seka,ir į tualetą,ir į dušą kartu,nepaleidžia nė per žingsnį visą parą.Net kai naktį pvz į tualetą keliasi,katinas kartu brukasi nors tu ką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pašėlusi kiaunė @ 2010 01 01, 16:17)
Draugė konteinery rastam katukui davė vardą Šešėlis,nes toks pilkutis visas.Bet kaip vardas tinka doh.gif Išgelbėjo jį nuo šalčio ir bile ko valgymo,tai dabar kaip prilipęs prie jos - iš paskos seka,ir į tualetą,ir į dušą kartu,nepaleidžia nė per žingsnį visą parą.Net kai naktį pvz į tualetą keliasi,katinas kartu brukasi nors tu ką biggrin.gif

Kaip miela. :} heart.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rose.: 01 sausio 2010 - 20:25
Ryžą katytę pavadinčiau Bite biggrin.gif Man dar gražu Braškė. Stambiam katinui duočiau vardą Mauricijus (Mauriukas wub.gif ), laibam ilgakojui - Liucijus mirksiukas.gif
Tiesa, žinau katiną vardu Kepasas (čia iš meksikonų serialo frazė Que passo - kas vyksta?), nes labai jau smalsutis lotuliukas.gif
Atsakyti
Renkantis varda, mums svarbu, kad ji butu lengva istarti ir kad liezuvis nepavargtu ji kartoti. Todel mes saviskei davem varda Lota smile.gif Kol kas ji dar tik pratinasi prie vardo, tad tenka ilgokai saukti, kad ateitu. Viena syki jau norejau pervadinti i Lola, na, bet visgi pasilikome prie Lotos.
Atsakyti
as uz asva thumbup.gif labai grazus vardas.
o va apti turiu katina vardu dzeimsas,juodas,kaip ponas gainioja sunis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mijos mama: 14 sausio 2010 - 10:56
Mano mamos kate vardu Smilga. Ir pati tokia ilga ilga, laibom kojom. Visi sako tikra Smilga thumbup.gif O musu katinas vardu Cadbury (toks buvo isrinktas veisejos) Ir mes prie jo apsistojom. Jei zbitkina ka nors sakom Caddy negalima, o siaip ir vadinam Cadbury.
Man katytei grazus vardas Uoga. Ir siaip katytem lengviau grazu varda isrinkt, su berniukais man beda g.gif Niekad negalvojau kad turesim KATINA biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilguna: 14 sausio 2010 - 12:16
Mano dukros katino vardas Drakis, o manojo Murkis
Atsakyti
O mūsų katino vardas Kieša. Ir trumpas,ir lengvai isimenamas.Kartais pavadinam Kašaru... biggrin.gif
Atsakyti