Įkraunama...
Įkraunama...

Vardas katytei

O mano katytės vardas Siera Leonė mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 02 vasario 2010 - 11:00
o as savo siame pavadinau Stela. labai jai tinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwi @ 2010 01 09, 20:07)
Renkantis varda, mums svarbu, kad ji butu lengva istarti ir kad liezuvis nepavargtu ji kartoti. Todel mes saviskei davem varda Lota smile.gif Kol kas ji dar tik pratinasi prie vardo, tad tenka ilgokai saukti, kad ateitu. Viena syki jau norejau pervadinti i Lola, na, bet visgi pasilikome prie Lotos.

mano katytes vardas irgi Lota thumbup.gif drinks_cheers.gif tik jai jau 9,5m ,o sfinksytes- Geisha,ji dar maziuke bet vardas labai jai tinka thumbup.gif smile.gif taip moka papozuoti kaip tikra viliotoja biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
O as turesiu sfinksiuke Elipse smile.gif . Is pradziu galvojau Braske ar Vysnia, bet kadangi vardas turejo buti is E raides, tai rinkausi is Elipses, Elektros, Enigmos, Europos
Atsakyti
O mes neapsisprendžiam tarp kelių vardelių savo jaunai katytei (kornrexiuke): Bangė, Astrida ar Kazytė (gimė kovo 4d. biggrin.gif ) Ką monot, kuris geresnis?
Atsakyti
Kazytė thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutele77 @ 2010 05 02, 11:01)
O mes neapsisprendžiam tarp kelių vardelių savo jaunai katytei (kornrexiuke): Bangė, Astrida ar Kazytė (gimė  kovo 4d.   biggrin.gif ) Ką monot, kuris geresnis?

Kažkaip nei vienas. blush2.gif Nepykit, bet Astrida man su tryda asocijuojasi. blush2.gif blush2.gif Kazytė labai jau žmogiškas. O Bangė visai nieko, sakyčiau. smile.gif

Mes mastėm, rinkomės ir vis dėl to liko Kivis. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Hrista*: 03 gegužės 2010 - 13:02
Kačiukui galėtų būti: Kivis (labai gražiai skamba), Bučkis, Mikis, Pūkis.
Katytei: Musė, Bitė, Pėdelė, Murfė, Dina.
Yra labai daug gražių vardų, tik reikia rinktis pagal patį kačiuką ir pagal jūsų nuomonę. tongue.gif
Atsakyti
O mūsiškė vadinas NIKITA /to filmo herojės garbei/ - tokia pat veikli-pasiutus-drąsi... mirksiukas.gif
Atsakyti
galvoju britukei varda, renkuosi tarp
Puriena
Brita
Gabana
Bonita
linkstu prie Čikita rolleyes.gif

patarkit gal dar ka originalaus idomesnio rolleyes.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katiliukas: 26 gegužės 2010 - 21:22
QUOTE(katiliukas @ 2010 05 26, 22:22)
galvoju britukei varda, renkuosi tarp
Puriena
Brita
Gabana
Bonita
linkstu prie Čikita  rolleyes.gif

patarkit gal dar ka originalaus idomesnio  rolleyes.gif  bigsmile.gif

Man graziausi Brita ir Čikita, bet man visai patiktu ir Čika biggrin.gif
Atsakyti
jau tokio vardo, koki mes su vyru davem savo katei tikriausiai daugiau nieks neduos - Tapkė lotuliukas.gif ir kaip mums tai sove i galva doh.gif
Atsakyti