Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pakelti plaukus nuo šaknų?

QUOTE(Juxt @ 2008 12 05, 11:19)
o kastai yra  blink.gif  putos kažkokios, purškiklis ar kas?
beje kur perki, kiek kainuoja?

cia sitas
user posted image
jis daugiau kaip purskiklis negu putos, ji reikia purksti tiesiai ant plauku saknu pakeliant po sruoga, o perku va per cia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NooR @ 2008 12 05, 16:25)
cia sitas
user posted image
jis daugiau kaip purskiklis negu putos, ji reikia purksti tiesiai ant plauku saknu pakeliant po sruoga, o perku va per cia mirksiukas.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti
Tai kaip lakas, panasus veikimas?
Atsakyti
QUOTE(zemuogytegirl @ 2008 12 08, 11:17)
Tai kaip lakas, panasus veikimas?

jei manes klausei tai ne schmoll.gif nes sitas nesijaucia kad kad ant plauku purksta(na jei nepadaugini zinoma smile.gif )tik kad suteikia purumo....daaaaug purumo ir apimties thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zemuogytegirl @ 2008 12 02, 22:06)
lakas kasdien nieko gero plaukuciams neduoda...

Na, yra gi ir neaerozoliniu laku, net gi organiniu. ir ne tik laku mirksiukas.gif tereikia pasidometi 4u.gif
Atsakyti
kai isbandai milijonus laku, ir nebenori ju naudoti, tai dar pirkti isbandant "o gal cia tas vienintelis" tikrai nebesinori. Is viso perkant kosmetika esu tiek kartu apgauta, arba tos pardavejos nezino, kas yra kokybe, arba greiciausiai tik parduot nori.

Cia ne tik su lakais - va gal biski ne i tema (heh, kaip blondine)
ieskojau ludzaiuko-blizgesiuko - su skoniu - saldaus. anksciau manheten budavo - saldus saldus. Pasiule, sakau, o tikrai netik kvepia, sako tikrai tikrai saldus. tai spicialiai nusipirkau ir praplesiau pakuote prie kasos - sakau va pabandysiu. nu ir ka jus manot - taigi apgavot sakau - kas svarbiausiai nei skonio nei kvapo schmoll.gif
pinigu irgi negrazino - sakau gal paragaut norit? nu tai suvele, kad jai saldu, o del manes ji nieko nezino ir zinot nenori.

su lakais ir putom irgi panasiai. isgyre man viena , o jo parduotuvej, tai nepurksi - papurskiau namie... tai o varge - nu laikyt gerai laiko, bet plauku tai tikrai nepadaugino... gerai kad nenuplikau - gal ne plaukam tas lakas buvo biggrin.gif
Atsakyti
o pas mus yra kur pirkti to tigi puriklio? g.gif
Atsakyti
aš kai išsiplaunu galvą džiovinu keldama šankis aukštai, arba džiovinu galvą pavertus žemyn lotuliukas.gif . Paskui dar pasilenkus šaknis papurščkiu laku, kuris nelipina, purina. Jei to nepakanka ties šaknimis paveliu su HappyHair plaukų guma (kuri nelipina plaukų, plaukai išlieka purūs), paskui formuoju.

sava technika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2008 12 30, 00:15)
o pas mus yra kur pirkti to tigi puriklio?  g.gif

Jei apie sita kalba eina tada yra thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
O jo galima rasti tik profesionaliose parduotuvėse ar ir kokiam eurokos'e galima rasti? ax.gif
Nes su savo plaukais as jau seniai nebesusitvarkau... Cheminis jau nuaugo truputuką, tai dabar galva kaip pusė skustos pusė luptos... blink.gif nežinau kaip galima plaukus pakelti tik ties šaknimis, kad nesikeltų plaukų galai, nes atrodau kaip pudelis... blink.gif Feno iš viso nenaudoju, nes bijau išgasdinti žmones paskui... mirksiukas.gif žodžiu kartais norisi nusiskusti plikai ir viskas... schmoll.gif HELP... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NooR @ 2008 12 05, 16:25)
cia sitas
user posted image

o tarpininkės kažin iš čia užsako?
Atsakyti
sveikos, kadangi mano plaukai iskarpyti, tai paimu vidutinio dydzio limpancius bigudukus man uztenka 5vnt ir susuku tik trumpiausiai iskarpytas sruogas ax.gif o nesusuktus plaukucius issukuoju ir palieku dziuti, kol dazausi, valgau ir t.t. mano plaukuciai isdziusta issuku bigudukus ir pirstais pasukuoju efektas buna thumbup.gif thumbup.gif wub.gif tik dabar noreciau, kad patartumet kokia priemone uzfiksuot, kad plaukai nesuliptu ir nesusiriebaluotu? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatacka5: 26 vasario 2009 - 14:42