cia as turbut busiu kaip ir dauguma siam forume, bet visgi geriausias budas neleidus galva dziovint+lipnus dideli bigudukai po to

Man tai nesilaiko tie lipnūs bigudukai

QUOTE(-Tynka- @ 2008 11 24, 02:53)
kazkaip tie lipnus dideli bigudziai plauka pesha isvyniojant

ir nesilaiko. vienas vargas

QUOTE(-Tynka- @ 2008 11 24, 02:53)
kad geriau laikytūsi naudoju segtukus

QUOTE(Juxt @ 2008 11 24, 10:34)
ypac super tie kur ir kirpyklose naudoja, metaliniai

QUOTE(NooR @ 2008 11 24, 19:51)
va būtent apie šitus ir kalbėjau, kažkada droge pirkau

O neskauda miegant su tais bigudukais ir dar segtukais, ar kaip jus darot?
QUOTE(zemuogytegirl @ 2008 11 25, 19:53)
O neskauda miegant su tais bigudukais ir dar segtukais, ar kaip jus darot?
aš bent jau nemiegu su jais ir tiesą pasakius neišsivaizduoju kaip su jais pavyktų miegoti

juk jie dideliiiii...

ryte plaunu galvą, išdžiovinu ir susuku ant jų, po 30min minimaliai išimu (per tą laiką, valau dantis, makiažas, pusryčiai, apsirengiu), ir vsio

QUOTE(Juxt @ 2008 11 25, 18:27)
aš bent jau nemiegu su jais ir tiesą pasakius neišsivaizduoju kaip su jais pavyktų miegoti
juk jie dideliiiii...

ryte plaunu galvą, išdžiovinu ir susuku ant jų, po 30min minimaliai išimu (per tą laiką, valau dantis, makiažas, pusryčiai, apsirengiu), ir vsio

juk jie dideliiiii...

vaj, man netiks tada - man net su fenu keleta vandu reik varyt, kad plaukai isdziutu. Nera stori, bet kazkaip vandens "nepaleidzia". O naturaliai puse dienos dziusta.
Ir gaila butu sitiek laiko is ryto sugaist, kaip suprantu tu net valanda anksciau keliesi?? kad petum galva issplaut, issidziovint, susisukt plaukus, pavalgyt, pasidazyt
o varge
Ir gaila butu sitiek laiko is ryto sugaist, kaip suprantu tu net valanda anksciau keliesi?? kad petum galva issplaut, issidziovint, susisukt plaukus, pavalgyt, pasidazyt

o varge
QUOTE(Juxt @ 2008 11 25, 20:27)

Bandziau...Laike iki tol kol nuejau i darba

Purinantis smapunas + drekiklis + standiklis.
An suktuku isdziuvusius plaukus papurskiam laku, lengvai padziovinam dziovintuvu, kad uzsifiksuotu, o tada isleidziam. jei tinkamas kirpimas, turetu laikyti ilgiau, nei iki darbo
An suktuku isdziuvusius plaukus papurskiam laku, lengvai padziovinam dziovintuvu, kad uzsifiksuotu, o tada isleidziam. jei tinkamas kirpimas, turetu laikyti ilgiau, nei iki darbo