Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pakelti plaukus nuo šaknų?

QUOTE(Juxt @ 2008 10 29, 13:04)
na kaip aš darau,
išplautus plaukus, leidžiu išdžiūti natūraliai, šiaip nenaudoju jokių formavimo priemonių tik rene furterer tonucia plaukų stiprinamąją bei apimtį didinamąją priemonę, ja dar drėgnus plaukus ištemu, kai jau išdžiūtste imu nuo pakaušio koka 5-6 cm sruogą, ir nuo galiukų ją pradedu vynioti ant didelio bigudo (mano 6 cm skersmens, bet yra ir didesnių) iki pat šaknų (kai plaukai buvo trumpesni tai taip ir laikydavosi nes jie lipnūs, o dabar jau gerokai paaugę, tai su segtukais pritvirtinu) nu ir taip nuvarau iki priekio, vis imdama po sruogelę, o paskui nugaroj, (t.y. žemyn nuo pakaušio) ir paskui taip pat su šonais, imu po sruogą ir vynioju iki pat galvos odos, nuo galiukų, pabūnu kokią 30 min. mažiausiai, kuo ilgiau tuo geriau, išsiimu bigudus ir vsio, prasiskyriu taką, galiukus kartais aliejuku patepu, jei senai buvo kirpti ir šukuosena padaryta  bigsmile.gif  4u.gif

Na ir kiek tau issilaiko tokia sukuosena? As irgi taip darausi kai netingiu ir kai zinau kad nedregni orai bus blush2.gif Bet vistiek plaukai papure buna vos pusdieni, lakas negelbsti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bliss Pearl @ 2008 10 29, 16:26)
tiek man ir atidaro, bet kei paspaudziu ta vezimeli "pirkti" tuom ir pasibaigia, nesuprantu kaip ji nusipirkt, o gal yra kirpeju parduotuvese pirkt g.gif

man tai gavosi nusipirkti g.gif o tu paciame virsuje savo prekiu vezimeli atsidarei?
Papildyta:
QUOTE(zemuogytegirl @ 2008 10 29, 15:16)
MAn atidaro (jeigu cia tas):

Serumas plaukams "Reveil Serum"
Atstatantis plauko struktūrą serumas su jūros vėžiagyvių kiautų ekstraktais, beiproteinų ir vitaminų koncentratu, išgautu iš saldžiųjų migdolų, kviečių ir ryžių. Priemonė atstato vidinę pažeisto plauko struktūrą, plaukai tampa purūs, tvirtesni ir sveikesni.

Kilmes šalis: Italija
Kiekis: 200 ml  76 Lt

Tik klausimas - kiek ilgai tokio uztenka? Nes nera daug, o toks nepigus visai.

As naudoju jau tris savaites, galva plaunu kas antra diena, na reiskia jau mazdaug 9-10 kartus naudojau, atrodo, kad mazdaug puse isnaudojau. Bet mano plaukai ploni, iki peciu. Vakar buvau dazytis plaukus, kirpeja sako, kad darai su plaukais, kad tokie atsigave. Pradejau intensyviai galvoti ka darau, atrodo vitaminu negeriu...Tik paskui prisiminiau, kad ant to purskalo parasyta, kad ten vitaminai biggrin.gif
Atsakyti
jauciu ten gal pirma uzsiregistruoti reikia norint pirkti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bliss Pearl @ 2008 10 30, 20:53)
jauciu ten gal pirma uzsiregistruoti reikia norint pirkti blush2.gif

as nesiregistravau schmoll.gif
Atsakyti
Hmm, gal reiks pabandyt. Mano tai plaukai ilgi, ir ner ju mazai labai - nuejau rekomenduota bendradarbes pas viena kirpeja patarimu, tai bendradarbe perdave komentarus - pilna pas ja tu plauku - nesuprato ko as noriu. Nu man baisu - kai is viso like keli ant galvos nuo besaikiu dazymu ar cheminiu, tai as ir nelaukiu kol taip bus.

bet kai turiu i ka lygiuotis - pas vien drauge - kaip cia viena dalyve issireikse "kaip pas liuta". Ir ji nieko ipatingo nedaro. Plauna su AMWAY sampunu ir viskas. kartais koki belekoki balzama panaudoja - tai fruktis, tai shauma. o man nuo to sampuno pleiskanos.

Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2008 10 29, 23:11)
Na ir kiek tau issilaiko tokia sukuosena? As irgi taip darausi kai netingiu ir kai zinau kad nedregni orai bus blush2.gif  Bet vistiek plaukai papure buna vos pusdieni, lakas negelbsti doh.gif

na jei kaip minėjai nelija ir nevėjuota, tai iki vakaro, o permiegojus jau vėl prisiploja, tai tik surištais galiu būti kitą dieną ax.gif beje lako nenaudoju, nei putų nei kitų standiklių ax.gif
Atsakyti
As nusipirkau "bigudukus" tuos, kur minksti, bet lankstosi su vielute per viduri - miegot minksta, bet susukti - tai nieko nesuka, o pardaveja sake jie geriau, nei tie lipnus - nes mano plaukai ilgi. Tai ir likau nusivylus
Atsakyti
QUOTE(zemuogytegirl @ 2008 11 04, 20:14)
As nusipirkau "bigudukus" tuos, kur minksti, bet lankstosi su vielute per viduri - miegot minksta, bet susukti - tai nieko nesuka, o pardaveja sake jie geriau, nei tie lipnus - nes mano plaukai ilgi. Tai ir likau nusivylus

taigi jie ploni g.gif
Atsakyti
Hmm, ka reiskia ploni smile.gif
Yra nuo 1 cm iki kokiu 3 cm skersmens. O tai kokio skersmens bigudi turi buti tada? blink.gif
Atsakyti
o jei plaukuciai trumpi? g.gif ...kaskaip man jie atrodo daugiau problemu sudarantys, kai po nakties sugula i psio g.gif
Atsakyti
QUOTE(zemuogytegirl @ 2008 11 04, 20:14)

Tai gal kokios formuojamos priemones reiktu uzdet? Ar gal ant sausu visai sukai? Mano plaukai ilgi, bet tikrai graziai susibanguoja su tokiais bigudukais, aisku visokiu volumizeriu pavarius ax.gif
Atsakyti
Kad jeigu dedu kokiu putu, zele, ar lako - man is karto pleiskanos. Man jau net pinigu gaila. Visiskai nesvarbu kokios firmos, pleiskanoja ir tiek. O kai as juoda, tai kiekviena pleiskana taip ir bado akis.
Tai jau geriau pavaikstau prisiplojusiais, negu su peiskanom schmoll.gif

Maniau geri bigudukai ir taip laikys - mano plaukai siaip lankstus sakyciau visai. Anskciau sukdavau itin primityviai - ant pirsto susuku, juostele iveriu ir uzrisu. susisukdavo kuo puikiausiai - tik sis metodas susuka kazkur 6 cm nuo galvos per visa ilgi. O prie galvos lieka prisiploje, tik tokie "retro" banga igave.
Atsakyti