Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pakelti plaukus nuo šaknų?

oj man si tema irgi aktuali biggrin.gif Nors beveik jau radau ta geriausia buda... rolleyes.gif Gaila Dievas nedave storu kasu tad su plaukais tenka pavargti, vis noris, kad butu kuo puresni... Seniau kirpdavaus beveik berniukiskai, bet palaipsniui atsiauginu, tik neaisku, kiek tas procesas dar truks, nes kuo ilgesni plaukai, tuo labiau priglunda... unsure.gif Kaip ir dauguma, naudoju lipnius bigudukus. As dziovinu su fenu, panaudoju siek tiek putu. Bet manau jau plaukai isdzius naturaliai susukti ant biguduku, tai efektas nebus prastenis... cool.gif Ir dar kai kada papurskiu laku, palenkus galva.
Viena drauge yra pabandzius ta purinamaji AMWAY sampuna (jos plaukai gana ploni) tai liko patenkinta tuo efektu. Galvoju reiks ir man pradet gundytis, gal ne biguduku nebereiktu g.gif
Atsakyti
Tik geriau viena karta pabandyk pas drauge. man nuo visu plaukam amway produktu galva niezti. kasausi be sustojimo. visa kita geri daktai kiek bandyt teko, bet plauku priemones man netinka matyt.

Pati isigijau ten ta platintojos statusa, tai tik dantu pasta ir valiklius perku.

Is pradziu plauku tausojimui nusipirkau stebuklingas ampulytes ten tokias. atsiet tepi kas antra diena, ir po 8 dienu - stebuklas, plaukai atsigaus. Tai man priesingas efektas buvo, plaukai pradejo klaikiai riebaluotis, o pati oda sauseti. ir kasydavausi be sustojimo. atsirado pleiskanu. nu nusipirkau tada amway sampuno nuo pleiskanu, tai dabar puspilne bonka (jei kam reik - galiu atiduot). Dar daugiau atsiraso. Ir pastoviai niezti niezti NIEZTI...

Tai va - reziume ta - paprasyk biskiuko sampuno pabandymui. Jeigu tikrai geras, manau neatsisakys drauge paskolinti.
Atsakyti
as naudojau visus amway sampunus, tikrai jokio stebuklo nepastebejau, gal del to, kad ir pries tai gerus sampunus naudojau...
Atsakyti
plaukus nuo saknu pakeliu juos dziovindama po isplovimo galvos visus sumetusi i prieki ir palenkus galva zemyn...man tai pats geriausias dziovinimo budas ir labai gerai jie pasikelia nuo saknu taip dziovinant thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tvini @ 2008 11 13, 17:08)
plaukus nuo saknu pakeliu juos dziovindama po isplovimo galvos visus sumetusi i prieki ir palenkus galva zemyn...man tai pats geriausias dziovinimo budas ir labai gerai jie pasikelia nuo saknu taip dziovinant thumbup.gif

aš irgi kažkada taip darydavau, kai plaukai buvo trumpi ir stipriai iškarpyti ax.gif bet dabar kai jie žemiau menčių tai kai taip bandau juos "pakelti" tai tik galai išsipučia (nes jie sausoki) o nuo šaknų tai beveik nesimato, nes plaukai nusveria juos, na gal kokia 10 min ir būna truputį "pasikėlę" o pakui doh.gif
Atsakyti
As tai pakausi visada paveliu,nes turiu verpeta toj vietoj verysad.gif Paveliu smulkiom sukom,papurskiu laku,po to susukuoju naturaliu seriu sepeciu taip,kad nesimatytu velimo .uzfiksuoju laku ir psio mirksiukas.gif
Atsakyti
na aš tokios problemos neturiu biggrin.gif ,bet tik kirpėjos dėka,mano palukai šiaip labai stori ir pakaušyje prisiplodavo,tai irgi džiovindavau galvą palenkus,kad pasikeltų,po to kirpėja išretino mano plaukus,iškarpė,kad pakaušyje jie savime pakiltų,tai dabar galiu net nedžiovinti,patys kuo puikiausiai pasikelia clap.gif
Atsakyti
Na, gaila man tu panu plauku kurios velia, ir pavele laku pastoviai purskia, pazesim kaip daug tu plaukeliu bus po 5 metu toj vietoj.

Jau iskarpymas tikrai tobulas budas thumbup.gif jeigu jis tinka, tai tik taip ir daryciau, bet pas ka kvadratinis veidas, tai optiskai dar labiau praplateja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zemuogytegirl @ 2008 11 15, 17:52)
Na, gaila man tu panu plauku kurios velia, ir pavele laku pastoviai purskia, pazesim kaip  daug tu plaukeliu bus po 5 metu toj vietoj.

Jau iskarpymas tikrai tobulas budas  thumbup.gif  jeigu jis tinka, tai tik taip ir daryciau, bet pas ka kvadratinis veidas, tai optiskai dar labiau praplateja  verysad.gif

Savo pakauši veliu jau apie 20 metu.... plauku nesumažejo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Itka @ 2008 11 15, 18:44)
Savo pakauši veliu jau apie 20 metu.... plauku nesumažejo  tongue.gif

dziugu, o pas mano drauge toj vietoj po 5 metu galvos oda persisviecia. labai jau negrazu is virsaus beziurint.
Atsakyti
jei noriu , kad plaukai ipatingai gerai guletu, tai plaudama galva naudoju tik sampuna, neapsunkinu juos jokios kaukem, balzamais.o kad geriau issisukuotu naudoju Gliss kur su silku, jis neapsunkina plauko, bet jie graziai blizga... o dziovinu palenkusi galvai apacia, kai isdziovinu pasuku juos su "brashingu " nzn kaip cia pasakyti, ir laku papurskiu,kartais paveliu smile.gif
Atsakyti
Buvau pas nagla kirpeja viena. Ji labai uz naturalius plaukus be chimkes. Stazuojasi po visa pasauly. Zodziu taip, sako "velimus daryt tik su sukom is naturaliu seriu. Su metalinem ar plastmasinem sukom ir dar lako purskimu - nupliksit. (Itka - laimynga tu - matyt labai stiprius plaukus turi - pavydim visos smile.gif ) Lako jeigu labai mirstat be jo - purkst ne velimo vietoj, o kai jau sukuosena baigta, purkst is kokiu 30 cm atstumo ant "baigto" virsugalvio".

Zodziu bandysiu, ir tikesiuos, kad dar labiau nenupliksiu. Ir taip kuokstais eina.
Atsakyti