Įkraunama...
Įkraunama...

Nuometas

QUOTE(Milasa @ 2008 01 17, 18:44)
to Arfeja

zinok ne negaliu pasakyti tikslios kainos, nes man suknele ir nuometas kainavo 1500Lt, todel soriukas. bet manau kad gali nuvaziuoti ir paziureti pati, ten jie turi daug labai ivairiu, todel galesi issirinkti  mirksiukas.gif

Niu aisku tada 4u.gif 4u.gif aciu uz patarima 4u.gif
Atsakyti
o man idomu pasidare, ar ilgas nuometas nekliudo vakaro metu? g.gif
Atsakyti
tikiuosi kad nelkiudo, mano nuometas bus tokio paties ilgio kaip suknele, tai manau kad nekils dideliu nepatogumu smile.gif
Atsakyti
sveikos paneles, mano nuometas buvo tikrai ilgas..ir tikrai nesigailesit..tikrai netrugdo ir labai graziai atrodo! thumbup.gif
Atsakyti
kad graziai atrodo, tai as net neabejoju rolleyes.gif O jei dar sakot, kad nekliudo, vadinasi jau galutinai apsisprendziau bigsmile.gif
Atsakyti
na as irgi pasisakysiu,

kad grazu tai faktas, mano pacios nuometas buvo su lig suknele, bet kurios skot kad visiskai netrukdo tai nesutiksiu, nes visur ji reikai priziureti dienos metu netrukdo galima sakyti jei kas neuzkliuna uz jo ar netymteli, o vakare sokiu metu tai tikrai ne kas, bet ta diena galima ir siek tiek pakelteti biggrin.gif
Atsakyti
http://gold.olialia....125:w.280:h.358
Atsakyti
labai napatinka nuometai, tat buvau be nuometo. ir bet koks nuometas man nebutu tikes prie sukneles. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 01 25, 09:04)
labai napatinka nuometai, tat buvau be nuometo. ir  bet koks nuometas man nebutu tikes prie sukneles. 4u.gif

O gal turi nuotraukyciu is savo vestuviu parodyti? Nes vis neapsisprendziu del nuometo: reikia jo ar ne blush2.gif idomu butu pamatyti kaip be nuometo atrode
Atsakyti
turiu , bet man neleidzia ikelti foto, sako kad neturiu 100 zinuciu. verysad.gif mielai parodyciau, as cia naujoke. man tikrai grzu be nuometo. nepekenciukaip kas ant galvoskabo. keistas jausmas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 25 sausio 2008 - 10:21
QUOTE(sticho @ 2008 01 25, 11:46)
O gal turi nuotraukyciu is savo vestuviu parodyti? Nes vis neapsisprendziu del nuometo: reikia jo ar ne  blush2.gif idomu butu pamatyti kaip be nuometo atrode

štai aš be nuometo, ir kaip ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Labai graziai atrodei wub.gif
Atsakyti