Įkraunama...
Įkraunama...

Nuometas

ir nemanau kad tiktu nuometas, atrodyciau manau baisiai. mano sukneles cia grozio nesimato, ji siuta is triju medžiagu, antra medžiaga tai sulankstyta kaip garmoškė smile.gif ir ant jos dar karpinai. na man tai labai viskas per vestuves tiko ir patiko. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milasa @ 2008 01 21, 11:03)
tikiuosi kad nelkiudo, mano nuometas bus tokio paties ilgio kaip suknele, tai manau kad nekils dideliu nepatogumu  smile.gif

Man visiskai nekliude schmoll.gif I ranka ir pirmyn. Man tas grozis atstoja viska.
O ir siaip gi galima ji bet kada nusiimti,kai jau matai,jog atsibodo ji nesiotis rankoje blush2.gif
As pries gryztant sodybon ji nusiemiau rolleyes.gif Ir sokau be jo, ir uz stalo sedejau. Nuotrauku yra ir su nuometu, ir be jo rolleyes.gif Na, ilgas nuometas man buvo maziausia problema ta diena blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggate: 28 sausio 2008 - 11:52
na manau čia tie nuometai visom pagal skonį. ir kam tinka blush2.gif na man jie iš vis negražu.net nekalbant apie nepatogumus.

flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 01 28, 14:04)
na manau čia tie nuometai visom pagal skonį. ir kam tinka blush2.gif na man jie iš vis negražu.net nekalbant apie nepatogumus.

drinks_cheers.gif tikrai pritariu. Skonio reikalas drinks_cheers.gif
Atsakyti
http://www.brides.co...;printable=true

padekit isspresti dilema. As teku antra karta ir tik CM bet vyrui tai pirmoji santuoka todel noriu buti grazi. As pasirinkau sita suknute nes ji su labai graziu sleifu ir svarkeliu, bet yra ir nuometas ilgas (net zeme velkas, bet turiu dukryte kuri bus kartu tai panestu) su neriniais aplink krastus ir as jo net nepasimatavau kol kas bet kaip sakot detis ji ar ne? nes suknele kukloka tai gal bus puosniau su nuometu? planuociau keist variantus dienos begyje suknele+nuometas, suknele, suknele+svarkelis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 01 vasario 2008 - 11:08
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 02 01, 12:06)

padekit isspresti dilema. As teku antra karta ir tik CM bet vyrui tai pirmoji santuoka todel noriu buti grazi. As pasirinkau sita suknute nes ji su labai graziu sleifu ir svarkeliu, bet yra ir nuometas ilgas (net zeme velkas, bet turiu dukryte kuri bus kartu tai panestu) su neriniais aplink krastus ir as jo net nepasimatavau kol kas bet kaip sakot detis ji ar ne? nes suknele kukloka tai gal bus puosniau su nuometu? planuociau keist variantus dienos begyje suknele+nuometas, suknele, suknele+svarkelis

Jeigu sita suknele, kur tu nurodei, tai napasakyciau, kad kaip antrai santuokai kukli. As tekesiu pirma karta ir kazka panasaus noriu smile.gif Bet as su nuometu busiu, na o tau kaip antra santuoka, manau tos sukneles su svarkeliu visikai uztenka, kazkaip ilgas nuometas antrai santuokai man atrodo nelabai schmoll.gif Bet tu aisku spresk pati ir daryk taip, kaip tu nori.
Atsakyti

[/quote]

super suknelė thumbup.gif mano manymu, nuometas čia labai gražiai tiktų. Tad aš dėčiausi ir nuometą wub.gif
Atsakyti
busiu be nuometo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 02 01, 10:06)

man nuometai nepatinka, pati jo nesidesiu, bet jau isisvaizduoju kaip prie sitos sukneles jis graziai atrodyt turetu! jei su neriniais krastuose tai super turi buti thumbup.gif
Atsakyti
Ar detis ar ne nuometa cia yra kiekvienos individualus apsisprendimas ir negalima zmogaus uz tai smergti jei jis nenori detis jo smile.gif Pas mane nuometas bus smile.gif ilgis jo iki uzpakalio toks pusiau ilgas ir prie mano suknios jis labai dera smile.gif
Atsakyti
Na as buvau labai nusistacius pries nuometus. Bet kai matavausi suknute ir man ji tik pabandymui uzdejo - nustebau kaip grazu ax.gif Bet su juo busiu tik baznycioj. Labai grazu nes mano suknele neriniuota, o nuometo krasteliai su tokiais paciais neriniais smile.gif Be to ir tam salone kur nuomavausi patare ji detis, sako nuotraukose visur skirtingai atrodysi- baznycios su nuometu, gamtoj be, baliuj be sleifo (kadangi mano suknele turi sleifa neilga, kuri galima paslepti).
Tai pagalvojau kad gal ir tiesa sako, be to jis juk taip graziai atrode 4u.gif
Atsakyti
na del nuometyo tai cia kiekvienos pagal skoni. as tai desiuos. mano nuometas bus iki uzpakaliuko, nes ilgesnis ir trumpesnis atrode nelabai graziai. tik ant veido nesidesiu, nes nepatinka
Atsakyti