Įkraunama...
Įkraunama...

Nuometas

QUOTE(Peachy_sheila @ 2008 03 06, 17:24)
Na as buvau labai nusistacius pries nuometus. Bet kai matavausi suknute ir man ji tik pabandymui uzdejo - nustebau kaip grazu  ax.gif Bet su juo busiu tik baznycioj. Labai grazu nes mano suknele neriniuota, o nuometo krasteliai su tokiais paciais neriniais  smile.gif  Be to ir tam salone kur nuomavausi patare ji detis, sako nuotraukose visur skirtingai atrodysi- baznycios su nuometu, gamtoj be, baliuj be sleifo (kadangi mano suknele turi sleifa neilga, kuri galima paslepti).
Tai pagalvojau kad gal ir tiesa sako, be to jis juk taip graziai atrode  4u.gif

Zinoki,t as siandien irgi issinuomovau suknele ir pasiziurejau kaip ji atrodo su nuometu . Tai - pasaka thumbup.gif Siaip norejau labai ilgo nuometo, ir pamatavau keleta, tai graziasiausiai mazdaug kur baigiasi keliai, nes suknele zuvytes formos ir tada labai graziai matosi suknles uodega (o ji labai grazi). Ir is viso su nuometu is karto toks prabangumas jauciasi, kazkokia visai kita nuotaika pasidaro, jautiesi tikra nuotaka smile.gif
Atsakyti
Na kadangi dar sukneles neissirinkau, tai nesugalvojau ir koki nuometa rinksiuos, bet ji uzsidesiu, bent jau i baznycia, pasifotografuosiu, juk ne kiekviena diena tokia grozi turi teise isisegti tongue.gif

o kaip Jums, merginos, tos karuneles i plaukus? g.gif O jas segti kartu su nuometu ar manot, kad uztenka jos vienos?

Atsakyti
Mano nuometas bus iki uzpakalio ir tikrai graziai atrodo thumbup.gif Su juo busiu baznycioje ir gamtoje,o kai grysim namo vakare nusiimsiu ir busiu tik su karunele.
Tikrai suknele graziau atrodo,kai esi su nuometu.
Bandau ikelti savo nuometa
Atsakyti
QUOTE(odeta28 @ 2008 03 08, 12:37)
Mano nuometas bus iki uzpakalio ir tikrai graziai atrodo thumbup.gif Su juo busiu baznycioje ir gamtoje,o kai grysim namo vakare nusiimsiu ir busiu tik su karunele.

koks grozis wub.gif
dar siulyciau su nuometu pabuti kai valsa soksi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(odeta28 @ 2008 03 08, 12:37)

Kur tu ji pirkai...o gal nuomavaisi? Nelabai matosi, bet manau labai panasus bus i mano, su burbuliukais...ir pasiuvinetas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nervita: 09 kovo 2008 - 13:12
http://www.ellaparkb...com/Store/Veils
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 01 25, 10:04)
labai napatinka nuometai, tat buvau be nuometo. ir  bet koks nuometas man nebutu tikes prie sukneles. 4u.gif

Man irgi nuometai ne prie širdiesn, geriau jau kokį gražų galvos papuošalą įsisegti.
Atsakyti
o man patinka siuvinėtais kraštais, maniškis toks bus prie suknelės... šiaip manau tokio daikto kaip nuometas jau niekad nebus galimybės užsidėti o gražes sages galima ir taip nešioti.. čia tik mano nuomonė. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 04 24, 16:32)
šiaip manau tokio daikto kaip nuometas jau niekad nebus galimybės užsidėti o gražes sages galima ir taip nešioti.. čia tik mano nuomonė.  4u.gif

drinks_cheers.gif Butinai noriu nuometa, sukuosena derinsiu prie jo.
Atsakyti
kažkaip nuometas ir suknelę papildo ir nuotraukose fainai atrodo.. juk galima pabodus jį nusiimti... manau nesigailėsiu kad jį pasirinkau...
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 04 24, 16:32)
o man patinka siuvinėtais kraštais, maniškis toks bus prie suknelės... šiaip manau tokio daikto kaip nuometas jau niekad nebus galimybės užsidėti o gražes sages galima ir taip nešioti.. čia tik mano nuomonė.  4u.gif

drinks_cheers.gif Visikai pritariu tavo nuomonei, o del siuvinetu krastu - matavausi - labai patiko, butent tokio ir noriu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Plunksnele007: 24 balandžio 2008 - 16:05
tai valio mums abiems kad būsim gražios.... smile.gif su siuvinėtais nuometais...
Atsakyti