Įkraunama...
Įkraunama...

Nuometas

Aš taip pat žadu dėtis ant veido bažnyčioje, tik va galvoju jei mane lydės tėtis prie altoriaus, kaip jam mane pabučiuoti atiduodant vyrui?.... g.gif Nes kazkur maciau, jog tėtis nuėmė ir daugiau jo nebeuždėjo... blink.gif
Atsakyti
manau per filmus taip rodo.... biggrin.gif
Atsakyti
o as noreciau, kad sakant priesaika jaunasis mano akis matytu. Lygiai taip pat, ir pati noreciau ji matyti ryskiai ir aiskiai. Del to kazkaip ne minties nera, kad galima visa ceremonija veida paslepus buti..
Atsakyti
na čia kiekvienos skoniui, bet prisižiūrės mb tų mano akių manau dar ne vieną dieną... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 05 06, 14:56)
na čia kiekvienos skoniui, bet prisižiūrės mb tų mano akių manau dar ne vieną dieną...  biggrin.gif

gali buti smile.gif Nors, kaip sako, ziuri ziuri i tas akis, o po triju metu spalvos pasakyti negali smile.gif Akis tai matys, bet tuoktis nebesituoks su manim antra karta smile.gif Na, bent jau tas pats brangusis smile.gif Nepersu savo nuomones, tik issakiau smile.gif
Atsakyti
na aš nieko blogo ir nenorėjau pasakyti... biggrin.gif tik jei po trijų metų spalvos nežino tai tada manau ne kas, vadinasi ne akys jam rūpi... lotuliukas.gif
Atsakyti
noriu paklausti, kaip manote ar tiks prie ilgo nuometo dar keleta gelyciu i plaukus isegti? ar nebus visko per daug? g.gif
nuometas sukneles ilgio, nereikes man jo tampyti kartu i ranka pasiemus.
prasau visu nuomones 4u.gif
Atsakyti
na mano nuometas bus beveik iki žemės, bet nesivilks iš paskos... tai aš ir bandysiu dar keleta šone krentančių gėlyčių.... biggrin.gif nes kažkaip tos karūnėlės, ar dirbtinės gėlės man nepatinka/
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 05 13, 11:31)
na mano nuometas bus beveik iki žemės, bet nesivilks iš paskos... tai aš ir bandysiu dar keleta šone krentančių gėlyčių....  biggrin.gif  nes kažkaip tos karūnėlės, ar dirbtinės gėlės man nepatinka/

O man atvirksciai gyvos geles schmoll.gif , nebent tik mazytes ramuneles. O kokia nors subtili karunele man visai fainai atrodo smile.gif Bet kiekvienam savo smile.gif
Atsakyti
O kaip pavyzdziui prisegti nuometa prie palaidu plauku, mat mano sukuosena bus palaidi ir banguoti plaukai, gal but dar gelyciu kelias isegs.. Nezinau ar prisega ten ji tada kaipnors? g.gif
Atsakyti
net nežinau.. šiaip prie jų būna prisiūtos šukytės mažos ir tada įsisega į plaukus... o palaidi man rodos sunkiau, bet gal yra koks specialus prisegims.
Atsakyti
QUOTE(Asencija @ 2008 05 13, 13:38)
O kaip pavyzdziui prisegti nuometa prie palaidu plauku, mat mano sukuosena bus palaidi ir banguoti plaukai, gal but dar gelyciu kelias isegs.. Nezinau ar prisega ten ji tada kaipnors?  g.gif

Isegti nuometa galima visur, kur tik yra plauku, svarbu butu uz ko uzkabint. I nuometa paprasciausiai ikisami segtukai (t.y. jais nuometas perveriamas) ir isegami i plaukus, tokiu budu nuometas laikosi. Kuo daugiau segtuku ikisama, tuo geriau laikosi nuometas. Dar, toje vietoje, kur segamas galima isegti pora segtuku, tada isegami segtukai tvirciau laikysis.

Tikiuosi supratote mano aiskinima biggrin.gif
Atsakyti