Aš taip pat žadu dėtis ant veido bažnyčioje, tik va galvoju jei mane lydės tėtis prie altoriaus, kaip jam mane pabučiuoti atiduodant vyrui?....
Nes kazkur maciau, jog tėtis nuėmė ir daugiau jo nebeuždėjo...
manau per filmus taip rodo....
o as noreciau, kad sakant priesaika jaunasis mano akis matytu. Lygiai taip pat, ir pati noreciau ji matyti ryskiai ir aiskiai. Del to kazkaip ne minties nera, kad galima visa ceremonija veida paslepus buti..
na čia kiekvienos skoniui, bet prisižiūrės mb tų mano akių manau dar ne vieną dieną...
QUOTE(viktory @ 2008 05 06, 14:56)
na čia kiekvienos skoniui, bet prisižiūrės mb tų mano akių manau dar ne vieną dieną... 
gali buti
na aš nieko blogo ir nenorėjau pasakyti...
tik jei po trijų metų spalvos nežino tai tada manau ne kas, vadinasi ne akys jam rūpi...
noriu paklausti, kaip manote ar tiks prie ilgo nuometo dar keleta gelyciu i plaukus isegti? ar nebus visko per daug?
nuometas sukneles ilgio, nereikes man jo tampyti kartu i ranka pasiemus.
prasau visu nuomones
nuometas sukneles ilgio, nereikes man jo tampyti kartu i ranka pasiemus.
prasau visu nuomones
na mano nuometas bus beveik iki žemės, bet nesivilks iš paskos... tai aš ir bandysiu dar keleta šone krentančių gėlyčių....
nes kažkaip tos karūnėlės, ar dirbtinės gėlės man nepatinka/
QUOTE(viktory @ 2008 05 13, 11:31)
na mano nuometas bus beveik iki žemės, bet nesivilks iš paskos... tai aš ir bandysiu dar keleta šone krentančių gėlyčių....
nes kažkaip tos karūnėlės, ar dirbtinės gėlės man nepatinka/
O man atvirksciai gyvos geles
net nežinau.. šiaip prie jų būna prisiūtos šukytės mažos ir tada įsisega į plaukus... o palaidi man rodos sunkiau, bet gal yra koks specialus prisegims.
QUOTE(Asencija @ 2008 05 13, 13:38)
O kaip pavyzdziui prisegti nuometa prie palaidu plauku, mat mano sukuosena bus palaidi ir banguoti plaukai, gal but dar gelyciu kelias isegs.. Nezinau ar prisega ten ji tada kaipnors? 
Isegti nuometa galima visur, kur tik yra plauku, svarbu butu uz ko uzkabint. I nuometa paprasciausiai ikisami segtukai (t.y. jais nuometas perveriamas) ir isegami i plaukus, tokiu budu nuometas laikosi. Kuo daugiau segtuku ikisama, tuo geriau laikosi nuometas. Dar, toje vietoje, kur segamas galima isegti pora segtuku, tada isegami segtukai tvirciau laikysis.
Tikiuosi supratote mano aiskinima