as taip pat svajoju apie ilga nuometa su nerinukais
bet issirinkau suknele prie kurios manau nelabai tix tox nuometas
QUOTE(Sigitara @ 2008 04 24, 18:49)
Pas mane toks bus, dvieju daliu, ilgas, su siuvinetais krastais..
kaip smagu kad dauguma būsim nuometuotos....
As cia gal biskiuka ne i tema, bet vat pavyzdziui vakar buvau Siauliuose vienam salone, beja jis yra vienas is geresniu, nuomotis suknele, tai man pasiule trumpa veliuma uz 100 litu, o ilga uz 200 litu issinuomoti?
tai dabar as nezinau, ar as cia kokia tundra esu ir nezinau, kad veliumas atskirai kainuoja, ar cia man makaronus kabina???????
tai dabar as nezinau, ar as cia kokia tundra esu ir nezinau, kad veliumas atskirai kainuoja, ar cia man makaronus kabina???????
QUOTE(paista @ 2008 04 25, 11:51)
As cia gal biskiuka ne i tema, bet vat pavyzdziui vakar buvau Siauliuose vienam salone, beja jis yra vienas is geresniu, nuomotis suknele, tai man pasiule trumpa veliuma uz 100 litu, o ilga uz 200 litu issinuomoti?
Pavyzdziui, kur as nuomoju suknele Vilniuje, nuometas iena i kaina, jeigu jis ne ilgesnis negu sukneles ilgis, o, jeigu labai ilgas, tai uz ta atskirai reikia moketi, kaina nuo 200 - 400 lt. Jeigu isnuomoji ta labai ilga, ta trumpesni vis tiek duoda, kad veliau, pvz., i baliu galima butu persegt.
As is pradziu norejau labai ilgo, bet su mano suknia graziau iki keliu, nes suknios uogeda labai grazi
o man į nuomos kainą įeina ir nuometas, ir bolero ir net papuošalai kurių man nereikės nes savo pasigaminsiu... be to jau einu jų pasiimti šiandien... kažkaip keista kad dar už nuometą mokėti...
buna, kad kitur reikia susimoketi. NOrs i mano nuomos kaina irgi nuometas ieina. Kaip ir papuosalai
Beje, man irgi grazu ilgas nuometas, tik mastau, kad geriau bus trumpesnis... patogiau
QUOTE(paista @ 2008 04 25, 11:51)
Nekabina tau niekas makaronu

(kazkur radau sia foto, tikiuosi jaunoji nesupyks, kad idedu)
Aš papildomai už nuometą mokėsiu 250
Nes eis ilgas ir trumpas... Galėsiu kartu pradžioje naudoti, o paskui persidėti...
Kalba eina apie neriniuotą ir ilgą
Kalba eina apie neriniuotą ir ilgą
As ir gi labai noriu ilgo nuometo, kai matavaus tai tikrai kitas vaizdelis, nei be jo. Tik, kad va sedziu as Anglijoj, i Lietuvele nera laiko kada gryzti, o cia nuometu kainos tai kosmines ir beda ta, kad ju nenuomuoja, o reikia butinai pirkti. Tai as turiu tokia minti, kad gal paciai pasisiuti, radau internete toki puslapi, kur yra aprasimas, kaip pasisiuti, tai nera labai sudetinga. Ka jus manot apie tai?
man tai toje nuotraukoje nuometas už suknelę gražiau atrodo...