Įkraunama...
Įkraunama...

Nuometas

QUOTE(paista @ 2008 04 25, 11:51)
As cia gal biskiuka ne i tema, bet vat pavyzdziui vakar buvau Siauliuose vienam salone, beja jis yra vienas is geresniu, nuomotis suknele, tai man pasiule trumpa veliuma uz 100 litu, o ilga uz 200 litu issinuomoti?
tai dabar as nezinau, ar as cia kokia tundra esu ir nezinau, kad veliumas atskirai kainuoja, ar cia man makaronus kabina???????  schmoll.gif

na cia viskas priklauso nuo salono ir nuo nuometo. As suknele pirkau tai man padovanojo nuometa. Bet jau tas nuometas doh.gif doh.gif grizau ir ismeciau, nes ziauriai baisus buvo.

O siaip tai ilgu ir graziu nuometu pardavimo kainos yra nuo 500LT iki 2000LT vidutiniskai. Zinoma yra ir brangesniu ir pigesniu.

Gerai apziurek koks ten nuometas
Atsakyti
Kaip idomiai.. pirma kart girdziu, kad uz nuometa nuomuojant suknele dar reik moket.. unsure.gif Pas mane ilgas, labai grazus, bet ieina i ta pacia kaina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2008 04 26, 13:30)
Kaip idomiai.. pirma kart girdziu, kad uz nuometa nuomuojant suknele dar reik moket..  unsure.gif  Pas mane ilgas, labai grazus, bet ieina i ta pacia kaina  smile.gif

Na čia tiesiog gali kainą suknelės padidinti, ir gausis kad nuometas įeina į suknelės kainą.. Arba Suknelės kainą pamažinti, o nuometą galima imti arba neimti atskirai wink.gif
Atsakyti
aš ir manau kad yra du variantai, įeina į suknelės kainą ir neįeina nuometas... biggrin.gif nes jei suknelės kaina yra ne maža tai ir nuometą prideda manau... viskas įskaičiuota. smile.gif
Atsakyti
pas mane tai i kaina ieina viskas ko tik noresiu: ir nuometas, ir pirstines, ir karunele ar saktukai, ir tasyte..... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BaMbiZe @ 2008 04 27, 12:07)
Na čia tiesiog gali kainą suknelės padidinti, ir gausis kad nuometas įeina į suknelės kainą.. Arba Suknelės kainą pamažinti, o nuometą galima imti arba neimti atskirai wink.gif

Na mano atveju dar nuleido 200 lt ir viskas ieina 4u.gif Tai labai dziaugiuosi.. wub.gif
Atsakyti
šiaip tai kažkokių taisyklių salonuose žiūriu nėra, kiekvienas daro kaip jam palankiau.. kai kur viskas įeina kai kur reik dar mokėti... na bet finalas matau vainikuoja viską, superinė nuotaka.. 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o jeigu nuometas toks, kad galima jį užleisti ant veido. Kada reiktų juo uždengti veidą ir kada nuimti?
Atsakyti
QUOTE(raganyte @ 2008 05 03, 18:10)
Merginos, o jeigu nuometas toks, kad galima jį užleisti ant veido. Kada reiktų juo uždengti veidą ir kada nuimti?

Na dazniausia kiek as zinau, tai uzsileidzia veliumo ieinant i baznycia o atkelia kai paskelbia vyru ir zmona smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raganyte @ 2008 05 03, 19:10)

pas mane ir toks bus.... thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zhirnius @ 2008 05 04, 15:40)
pas mane ir toks bus....  thumbup.gif  wub.gif

Kada tu ji zadi uzdet ant veido ir kada nuimt ax.gif
Atsakyti
pas mane ir toks bus... 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti