Įkraunama...
Įkraunama...

Nuometas

QUOTE(villga @ 2009 02 01, 22:32)

paskutinis nuometas man nelabai koks... g.gif man asmeniskai negrazus tas apsiuvimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uppity: 14 vasario 2009 - 20:27
QUOTE(demettra @ 2009 02 02, 00:16)
as manau, kad visi tinka smile.gif  man grazu, kai prie sukneles nuometas priderintas,jei pusta, tai trumpesnis, jei, siauresne, kukli, tai liux, kai nuometas buna pagrindinis akcentas, toks ilgas, sluojantis zeme  wub.gif

pritariu, tik man tai labai pigus tie nuominiai trumpi ir dar apsiuti....nu baisiai atrodo:)graziausi tai pronovias - su neriniuotais krastais, tik aisku gerai kai kaina kartu su suknele, nes jei atskirai.... blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Rykute @ 2009 01 06, 14:07)

nuostabiausias thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(armi82 @ 2009 02 15, 19:22)
pritariu, tik man tai labai pigus tie nuominiai trumpi ir dar apsiuti....nu baisiai atrodo:)graziausi tai pronovias - su neriniuotais krastais, tik aisku gerai kai kaina kartu su suknele, nes jei atskirai.... blink.gif
Papildyta:

nuostabiausias thumbup.gif

nes jai atskirai tai nuometas pirkimui pronivas kainuoja pvz mano 600 lt bet neturejau kur detis nes suknele pronovias tai ir nuometa prversta buvau pirkti
Atsakyti
QUOTE(rosena @ 2009 02 15, 20:19)
nes jai atskirai tai nuometas pirkimui pronivas kainuoja  pvz mano 600 lt bet neturejau kur detis nes suknele pronovias  tai ir nuometa prversta buvau pirkti

tai ne pigiai tau viskas atsiejo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(niurzga123 @ 2009 01 12, 12:26)
Gal ir kvailas klausimas, bet kas nuometa prisega? kirpeja? ar pati namie turi tvirtint? kas labiau patyre tokiuose reikaluose, informuokit  4u.gif

Hmm, o issiegti paskui be problemu? Nes as planuoju su nuometu buti tik baznycioje ir kazkiek fotkinantis. Paskui vakarejau be smile.gif Maniskis ilgas, be nieko, labai klasikinis ir elegantiskas - bet tikrai ne baliui... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Me To You @ 2008 12 16, 11:23)
Sveikutes,
beskaitinėjant pas jus, prisiminiau savąją šventę.. aš segiausi ilgą nuometą, kurį po bažnyčios nusiėmiau... bet tuo metu kai jį segėjau, tai jaučiaus įpatingai, kaip kokia karalienė, o ir svečiai labai gyrė ir sakė, kad labai gražu buvo  wub.gif  idedu jums parodyti kaip jis atrodė pas mane..
user posted image

Tikrai toks nuometas ypatingos nuotaikos priduoda. Be galo grazu thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi labai grazu ilgas nuometas, kad net zeme siektu wub.gif bet ka poto su tokiu daryti, nesunku galva laikyt? smile.gif) ar jus dar 'atsargini' trumpesni turite? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maravillosa @ 2009 03 23, 23:53)
Man irgi labai grazu ilgas nuometas, kad net zeme siektu  wub.gif bet ka poto su tokiu daryti, nesunku galva laikyt? smile.gif) ar jus dar 'atsargini' trumpesni turite? smile.gif

Tai kad jis labai lengvutis... Aisku, kol kas su juo buvau tik kol suknele salone matavausi - bet laikesi patogiai ir tvirtai smile.gif Zinoma, tai nera patogiausias dalykas pasaulyje... Bet juk ir aukstakulniai nera super patogu... wink.gif Visgi mes moterys mokam su tais menkuciais nepatogumais gyventi rolleyes.gif
Be to, vakare tikrai busiu be nuometo. Jis tik baznyciai ir foto.
Atsakyti
as uz nuometa r visom keuriom:)
manau kad vienintele svente kada gyvenime toki daigta galima panaudoti:)
Atsakyti
As ir uz nuometa thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kuo ilgesnis tuo geriau ir graziau clap.gif clap.gif clap.gif sirdis issilyde kai pamaciau nuotrauka <TekilaSunrise> tavo veliumas nerealus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Merginos, o nuometas butinas???
Girdejau kad i baznycia riek eiti su nuometu, bet as planavau be...gal kuri ka zinot?
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2009 04 13, 18:00)
Merginos, o nuometas butinas???
Girdejau kad i baznycia riek eiti su nuometu, bet as planavau be...gal kuri ka zinot?

Manau buk rami mirksiukas.gif
Nuometas tikrai nera privalomas baznycioje! Kaip ir rutu vainikelis... tongue.gif
Atsakyti
ką reiškia 'reik eiti'? nori eini, nori ne.
tiesa, jei einate į cerkvę, tai ten taip, koks nors galvos apdangalas yra pageidautinas. bet jeigu būsite be jo, nemanau, kad atsiras koks fanatikas, grasinantis su kuolu vožti biggrin.gif
Atsakyti