Įkraunama...
Įkraunama...

Nuometas

QUOTE(barbarise @ 2009 04 13, 18:00)
Merginos, o nuometas butinas???
Girdejau kad i baznycia riek eiti su nuometu, bet as planavau be...gal kuri ka zinot?

Tikrai nera butinas smile.gif Pernai mano drauge tuokesi tai buvo be nuometo ir nieko thumbup.gif Jei taip suplanavai tai taip ir daryk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ishiri @ 2007 04 25, 01:40)
As nuometa desiu. Bus ilgas iki zemes , krastai neriniuoti, vieno sluoksnio  wub.gif
Kai uzsidejau nuomojant suknele, tai dar graziau atrodziau pati sau. Tik niekaip nesugalvoju kaip nuometa ir sukuosena suderinti. Nepatinka man kai daug visokiu makaronu ant galvos priraizgyta.. Net nezinau , mano plaukai ilgi, kaip ji prikabinti, gal jus turit graziu pvz  ax.gif

Mano nuometas irgi su galiukais neriniuotais bet as pergyvenu kad atrodys kaip uzuolaidos doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Candy1026 @ 2009 05 04, 11:50)
Mano nuometas irgi su galiukais neriniuotais bet as pergyvenu  kad atrodys kaip uzuolaidos doh.gif  g.gif

Mnao irgi su neriniuotais krasteliais. Neriniukai tokie pat, kaip ir suknutes. Manau, neverta jaudintis, kad atrodys kaip uzuolaidos. na, nebent jie labai grubus ir platus tie neriniai.. O kokio ilgio nuometas? Siaip neriniuotais krasteliai graziausiai ilgi atrodo.
Atsakyti
o mano nuomtas tryju sluoksniu, vienas sluoksnis 3 m kiti trumpesni. Krastai apsiuti paprasciausia juostele ax.gif
Atsakyti
As tai nesuprantu, ko visos taip pergyvena del to rutu vainikelio ir jo reiksmes.
Juk cia kaip suinterpretuosi, taip ir bus. Vestuves tai tokia svente, kai mergina tampa istekejusia moterimi. Tai jos jaunyste ir simbolizuoja rutu vainikelis. Ir cia nepriklausomai nuo to, kaip jinai ta savo jaunyste praleido.
O kai jau isteka, netenka to vainikelio, nes tampa istekejusia moterimi, kuri turi skirti nemaza dali savo laiko, demesio ir jegu seimai - vyrui ir vaikams.
Atsakyti
QUOTE(vezliukas_ninja @ 2009 05 24, 18:30)
As tai nesuprantu, ko visos taip pergyvena del to rutu vainikelio ir jo reiksmes.
Juk cia kaip suinterpretuosi, taip ir bus. Vestuves tai tokia svente, kai mergina tampa istekejusia moterimi. Tai jos jaunyste ir simbolizuoja rutu vainikelis. Ir cia nepriklausomai nuo to, kaip jinai ta savo jaunyste praleido. 
O kai jau isteka, netenka to vainikelio, nes tampa istekejusia moterimi, kuri turi skirti nemaza dali savo laiko, demesio ir jegu seimai - vyrui ir vaikams.

Uo, nors kartą girdžiu,jog rūtų vainikėlis turi normalią reikšmę, kaip jaunystės,netekėjusios merginos simbolį... thumbup.gif Toks yra ir mano šio simbolio suvokimas ax.gif ,o dabar viskas vulgarinama ir vainikėlis tiesiogiai asocijuojasi su nekaltybe...
Atsakyti
aš tai buvau žadėjusi nuometo nesidėti, bet kažkaip nuomos salone įkalbėjo smile.gif bet dabar išvis nesigailiu, kad ir dėjausi, nors per dieną vargelio tai buvo su nuometu biggrin.gif http://public.fotki....el-ir-nuometas/
Atsakyti
na kad nelabai rūtų vainikėlis tapatinamas su jaunomis dienomis
su jaunomis dienomis senovėje, iš ko ir atėjo vainikėlis, buvo tapatinama tai, kad netekėjusi mergina buvo su kasomis ir vaikščiojo nepridengta galva, ty. lengvas apdangalas, skarutė, kasų šukuosenos, puošnūs kaspinai
kai išteka ir pakeičia statusą, po pirmos vedybų nakties jai nukerpa kasas ir apvynioja nuometą ir nuo to laiko ji tampa rimta moterimi ir vaikšto visada pridengta galva, va čia yra atsisveikinimas su jaunyste, o ne rūtų vainikėlis
nepainiokit
Atsakyti
Cia yra idomiu ideju... Nuometas nuotakai

o siaip pagalvojus... kada daugiau nuometa uzsideti, jei ne per vestuves blush2.gif
Atsakyti
O gal gerbiamosios žinot ar visuose salonuose prie sukneles siulo ir nuometa, ar atskirai reik nuomotis? Mano suknele bus iš „Tavo diena“ ir nieko kažkaip apie nuometa nekalbėjo man,tai net įdomu pasidarė g.gif
Atsakyti
Siame salone, kiek pamenu, nuometa lyg reikia papildomai nuomotis..bet dabar jau tiksliai nepamenu, reikia patikslinti pas juos.
Atsakyti
na as kiek salonose buvau visur nuometas buvo prei sukneles smile.gif

Papildyta:
as tai labai norejau uzsideti nuometa kai pasake kad reikes ji nuimti 12 valanda labai nuliudau,pasakiau kad noriu buti visa nakti su jo biggrin.gif bet jau 10val. vos neverkiau taip norejau ji nuimti doh.gif vis trauke galva zemin ir taip sunku buvo,kai nueme taip lengva psidare thumbup.gif
Atsakyti