Įkraunama...
Įkraunama...

Nuometas

tongue.gif biggrin.gif oi negaliu- kokia tema- apie nuometus- maniskis buvo is dvieju daliu- vienas trumpas- nors nepasakyciau- is triju sudetas- ir po juo ilgasis- nezinau kokio ilgio- bet tikrai iillgas...Imiau praktiskai tik del baznycios- kitaip net negalvojau su juo buti visa diena- juo labiau vakara- na maniau- pasifotkinsim- ir nusiimsiu...Tai jau po pirmu kadru- bandymo prabegti tiek isleistu sukneles sleifu- tiek su nuometu- gvosi tragiskai- nepaaiskinamai- bet nuometo ilgajam atsirado taip labai graziai isplyse dv skylutes( kulniukais uzsiropsciau ant jo matyt)- galiausiai supykau ir pasakiau- kad su juo daugiau nebenoriu- juokesi is manes fotografe ir filmuotojas-.Dar ir diena buvo slapia- begimas palei begius- visokie triukai- mano nuometas neatlaike.Suamaste kad ta trumpaji pasilikti- bet su juo tokia pati istorija- tik plysis labai dydelis- o kokiu budu- cia jau mistika.Zodziu- prisidedavau tik kur reikia nuotraukai- o taip- buvau be jo.Turejau grazia sage su plunksnom plaukuose- tai vat- isgebejo.Sveciai kurie nebuvo baznycioje- taip ir nemate mano nuometo,tik fotkese bus biggrin.gif .Gavau pasiiaiskinti nuomos punkte- teko jiems dar palikti pinigeliu( gerai kad suknele mano pacios pirktine buvo- o tai ten dar kita istorija)tai ta suplyseli dabar turiu pas save- grisusi padariau antras vestuves cia- uzsidejau - ir pasakojau kad is ties linksmai atsventem.

o siaip- trumpo nenorejau- ir pataciau mergaitem- jei jau imate- imkite ilga- tai tip grazu- wub.gif super- ir nuotraukose turesite ta grozi visa pasirodyti( na cia jei nebusit tokios kerebliskos kaip as ax.gif )
Atsakyti
Paskaičiau ir juokinga pasidarė, lotuliukas.gif Nepykit, aš draugiškai.

Aš pati jokio nuometo (čia labai griežtai, persigalvojimo negali būti) ir jokios suknelės kuri man žeme vilktūsi. Lietuvoje nėra taip švaru, o purvinų padalkių pakęsti negaliu. O va, čia viena tokių istorijų kur nuometas tik bėda. Ir tokių pati mačiau, žinau ne vieną...
Atsakyti
O aš net pati savim pradėjau stebėtis....pamąsčiau ir g.gif nusprendžiau pati pasisiūti nuometą. doh.gif Suknelė bus nuomota,tai bent nuometas išliks prisiminimui,gal ir dukrai mano ar anūkei.. blush2.gif prisiskaičiau internete...su savo anglų kalbos žiniom kažką supratau ir mėginsiu,ryt lėksiu susipirkt visko smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(fluitel @ 2009 09 20, 23:53)
O aš net pati savim pradėjau stebėtis....pamąsčiau ir g.gif nusprendžiau pati pasisiūti nuometą.  doh.gif Suknelė bus nuomota,tai bent nuometas išliks prisiminimui,gal ir dukrai mano ar anūkei.. blush2.gif prisiskaičiau internete...su savo anglų kalbos žiniom kažką supratau ir mėginsiu,ryt lėksiu susipirkt visko smile.gif  rolleyes.gif

Visai įdomi mintis smile.gif Vis geriau nei tai, kad vėliau suknelė kabo spintoje. mirksiukas.gif Lieka tik nuometas smile.gif
Atsakyti
truputi nuometu variantu
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
as irgi nenoriu nuometo 4u.gif yra suknuciu kur grazu, bet deja man tos suknutes kolkas nelabai doh.gif
o tie tinklai apie veida man isvis toks jau moteriskas,
ne nuotakos atributas ax.gif
Atsakyti
Peržiūrėjau atidžiai ką Odora įdėjo, ir galvoju.
Manau vualis labiau tinka jei vestuvės retro stiliaus. smile.gif Kitu atveju, gali labai juokingai atrodyti. Tie trumpi, įdomiai susukti gražiai atrodo thumbup.gif Jie man kaip šukuosenos akcentas. Nebereikia jokių gėlių, smeigtukų ar dar ko. Plius, jie neilgi ir jų nereikia tampytis, taisyti, kad nuotraukose gražiai atrodytų. Sakyčiau jie išskirtiniai ir labai įdomūs. Dėl tokių jei man kirpėjas pasiūlytų aš labai gerai pagalvočiau.
O tie ilgesni, man tradiciniai, įprasti ir tikrai ne.
Atsakyti
mano drauge tekejo su ilgu nuometu... atrode, kad dziaugesi. bet dabar jau po gero menesio pakalbejus, paaiskejo, kad visa diena kente, nes pati ar sveciai vis lipo ant nuometo. is pradziu skaudejo, paskui ir sukuosena nuo to irti pradejo g.gif

as galvoju, kad jei norite to nuometo, tai labai geras pasirinkimas yra tiesiog baznycioje uzsideti medziagos gabala... o po ceremonijos pasideti ji ant masinos lango ax.gif
Atsakyti
Mano nuometas buvo visai trumpas, labai patiko man su jo buti:

http://s44.radikal.r...fac752cc452.jpg
Atsakyti
Mano nuometas buvo dvieju daliu. Jis mamos vestuviu palikimas ax.gif . Tik siek tiek pagal save perdariau. ilgiausia apatine dalis buvo zemiau keliu, kazkur iki puses blauzdu. Prie sukneles kazkaip atsitiktinai jis tiko rolleyes.gif. Nei kiek jis man netrukde. Labai dziaugiaus juo, nes tokiu dabar nera
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanelele: 21 gruodžio 2009 - 10:49
Man nuometas gražu nuotraukoms, dar bažnyčioje suteikia iškilmingumo, miela ir romantiška detalė. Bet pati tekėjau be nuometo, griežtai jo nenorėjau, nes man nuometas turi asociacijų su senomis tradicijomis, kai dukrai vyrą parinkdavo tėvas ir vesdavo prie altoriaus nuometu uždengtu veidu. Tad kažkaip aš savęs niekaip negalėjau įsivaizduoti su nuometu:))
Atsakyti
QUOTE(ievuzhe_d @ 2009 12 28, 21:54)
Man nuometas gražu nuotraukoms,  dar bažnyčioje suteikia iškilmingumo, miela ir romantiška detalė. Bet pati tekėjau be nuometo, griežtai jo nenorėjau, nes man nuometas turi asociacijų su senomis tradicijomis, kai dukrai vyrą parinkdavo tėvas ir vesdavo prie altoriaus nuometu uždengtu veidu. Tad kažkaip aš savęs niekaip negalėjau įsivaizduoti su nuometu:))

Kokie mes vis delto visi skirtingi, man kaip tik nuometas asocijuojasi su romantika, lengvumu, moteriskumu smile.gif
Atsakyti