o siaip- trumpo nenorejau- ir pataciau mergaitem- jei jau imate- imkite ilga- tai tip grazu-
o siaip- trumpo nenorejau- ir pataciau mergaitem- jei jau imate- imkite ilga- tai tip grazu-
Paskaičiau ir juokinga pasidarė,
Nepykit, aš draugiškai.
Aš pati jokio nuometo (čia labai griežtai, persigalvojimo negali būti) ir jokios suknelės kuri man žeme vilktūsi. Lietuvoje nėra taip švaru, o purvinų padalkių pakęsti negaliu. O va, čia viena tokių istorijų kur nuometas tik bėda. Ir tokių pati mačiau, žinau ne vieną...
Aš pati jokio nuometo (čia labai griežtai, persigalvojimo negali būti) ir jokios suknelės kuri man žeme vilktūsi. Lietuvoje nėra taip švaru, o purvinų padalkių pakęsti negaliu. O va, čia viena tokių istorijų kur nuometas tik bėda. Ir tokių pati mačiau, žinau ne vieną...
O aš net pati savim pradėjau stebėtis....pamąsčiau ir
nusprendžiau pati pasisiūti nuometą.
Suknelė bus nuomota,tai bent nuometas išliks prisiminimui,gal ir dukrai mano ar anūkei..
prisiskaičiau internete...su savo anglų kalbos žiniom kažką supratau ir mėginsiu,ryt lėksiu susipirkt visko
QUOTE(fluitel @ 2009 09 20, 23:53)
O aš net pati savim pradėjau stebėtis....pamąsčiau ir
nusprendžiau pati pasisiūti nuometą.
Suknelė bus nuomota,tai bent nuometas išliks prisiminimui,gal ir dukrai mano ar anūkei..
prisiskaičiau internete...su savo anglų kalbos žiniom kažką supratau ir mėginsiu,ryt lėksiu susipirkt visko

Visai įdomi mintis
as irgi nenoriu nuometo
yra suknuciu kur grazu, bet deja man tos suknutes kolkas nelabai
o tie tinklai apie veida man isvis toks jau moteriskas,
ne nuotakos atributas
o tie tinklai apie veida man isvis toks jau moteriskas,
ne nuotakos atributas
Peržiūrėjau atidžiai ką Odora įdėjo, ir galvoju.
Manau vualis labiau tinka jei vestuvės retro stiliaus.
Kitu atveju, gali labai juokingai atrodyti. Tie trumpi, įdomiai susukti gražiai atrodo
Jie man kaip šukuosenos akcentas. Nebereikia jokių gėlių, smeigtukų ar dar ko. Plius, jie neilgi ir jų nereikia tampytis, taisyti, kad nuotraukose gražiai atrodytų. Sakyčiau jie išskirtiniai ir labai įdomūs. Dėl tokių jei man kirpėjas pasiūlytų aš labai gerai pagalvočiau.
O tie ilgesni, man tradiciniai, įprasti ir tikrai ne.
Manau vualis labiau tinka jei vestuvės retro stiliaus.
O tie ilgesni, man tradiciniai, įprasti ir tikrai ne.
mano drauge tekejo su ilgu nuometu... atrode, kad dziaugesi. bet dabar jau po gero menesio pakalbejus, paaiskejo, kad visa diena kente, nes pati ar sveciai vis lipo ant nuometo. is pradziu skaudejo, paskui ir sukuosena nuo to irti pradejo
as galvoju, kad jei norite to nuometo, tai labai geras pasirinkimas yra tiesiog baznycioje uzsideti medziagos gabala... o po ceremonijos pasideti ji ant masinos lango
as galvoju, kad jei norite to nuometo, tai labai geras pasirinkimas yra tiesiog baznycioje uzsideti medziagos gabala... o po ceremonijos pasideti ji ant masinos lango
Mano nuometas buvo visai trumpas, labai patiko man su jo buti:
http://s44.radikal.r...fac752cc452.jpg
http://s44.radikal.r...fac752cc452.jpg
Mano nuometas buvo dvieju daliu. Jis mamos vestuviu palikimas
. Tik siek tiek pagal save perdariau. ilgiausia apatine dalis buvo zemiau keliu, kazkur iki puses blauzdu. Prie sukneles kazkaip atsitiktinai jis tiko
. Nei kiek jis man netrukde. Labai dziaugiaus juo, nes tokiu dabar nera
Man nuometas gražu nuotraukoms, dar bažnyčioje suteikia iškilmingumo, miela ir romantiška detalė. Bet pati tekėjau be nuometo, griežtai jo nenorėjau, nes man nuometas turi asociacijų su senomis tradicijomis, kai dukrai vyrą parinkdavo tėvas ir vesdavo prie altoriaus nuometu uždengtu veidu. Tad kažkaip aš savęs niekaip negalėjau įsivaizduoti su nuometu:))
QUOTE(ievuzhe_d @ 2009 12 28, 21:54)
Man nuometas gražu nuotraukoms, dar bažnyčioje suteikia iškilmingumo, miela ir romantiška detalė. Bet pati tekėjau be nuometo, griežtai jo nenorėjau, nes man nuometas turi asociacijų su senomis tradicijomis, kai dukrai vyrą parinkdavo tėvas ir vesdavo prie altoriaus nuometu uždengtu veidu. Tad kažkaip aš savęs niekaip negalėjau įsivaizduoti su nuometu:))
Kokie mes vis delto visi skirtingi, man kaip tik nuometas asocijuojasi su romantika, lengvumu, moteriskumu