Įkraunama...
Įkraunama...

Kam reikia vaiku?

QUOTE(Minerva @ 2008 07 10, 11:57)
O tai tikrai blogai?

A kur sakiau kad blogai? smile.gif Tai kasdienybė.
Atsakyti
gal kaip kam taip ir buvo ax.gif man - ne
Atsakyti
Kam reikalingi vaikai?

...isleido mus Dievas is si pasauli ir pasake - " gyvenkite ir dauginkites..."
Tai musu prigimtis, juk visi zemes gyvunai ir pauksciai susilaukia palikuoniu, jais rupinasi ir dziaugiasi, tik mes zmones esame tobulesni ir mums tokiems protingiems gali toks klausimas "protingas" iskilti - kam reikalingi vaikai...

Vaikai yra musu gyvenimo dalis, matote kiek yra laimingu zmoniu turinciu vaiku? Taip jau sutvarkytas pasaulis, kad be vaiku mes gyventi negalime biggrin.gif

tik va atsiranda zmoniu, kurie siais laikais vaikais naudojasi, turiu mintyse gimdo vaikus del pinigu. Stai ir atsakymai: vaiku turejimas yra tiesiog musu prigimtis, o visiems kitiems, kuriems reikia daugiau - tai tiesiog vaiku turejimas- norejimas tureti kazkokios naudos is to...
Atsakyti
Aleliuja. Tai gal aš jau ir eisiu...
Atsakyti
QUOTE(Labanoriska @ 2008 07 10, 12:08)
tik va atsiranda zmoniu, kurie siais laikais vaikais naudojasi, turiu mintyse gimdo vaikus del pinigu.

"Šiais" laikais... Patinka man ši frazė.

"Anais" laikais vaikas nebuvo laikomas vaiku. Jiems duodavo ir alkoholį, ir dirbdavo jie lygiai su suaugusiais. Tai ar tik "šiais" laikais vaikais naudojamasi?

Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2008 07 10, 12:18)
"Šiais" laikais... Patinka man ši frazė.

"Anais" laikais vaikas nebuvo laikomas vaiku. Jiems duodavo ir alkoholį, ir dirbdavo jie lygiai su suaugusiais. Tai ar tik "šiais" laikais vaikais naudojamasi?

Deje, taip. Manau dabar vaikus kai kurie tevai gimdo del pasalpu. Kuriu anksciau tarkim pries 15-40 metu nemokedavo.
Mano mociute turejo 9 vaikus. Klausimas kodel, kam? jei butu galejusi ir zinojusi kaip ju netureti tiek daug- butu negimdziusi. Bet tikrai zinau visi jie gime ne del pinigu, ar kazkokios naudos.Ir "anais " laikais vaikas buvo laikomas vaiku. Sutinku visi vaikai dirbo sunkius ukio darbus, jei tevai gyveno kaime, ir dabar manau dirba lygiai su suaugusiais, tik mazesnis procentas dabar juk musu gyvenimo kokybe gereja, kam dirbti jei galima dar viena pagimdzius gauta papildomu pinigu?....
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 07 10, 11:33)
Tai yra tu esi priverstas laikinai daryti tai, kas tau nepriimtina ir gal nepatinka. Bet vaikui paaugus tu po truputi grįžti į savo pagrindinę būseną. Pamatysit, jūsų tai dar laukia.

Tam, kad pasikeistum ilgesniam laikui, kai jau praeidinėja egoizmo "priverstinio" nuslopinimo laikotarpis, reikia pasirūpinti nauju vaiku, gal ilgainiui priprastum prie šios būsenos ir galbūt netgi patiks... mirksiukas.gif O jei tau vaikai tam, kad patenkintų egoizmą, manau, kad didesnis jų kiekis tai atliks geriau nei vienas... mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Labanoriska @ 2008 07 10, 12:31)
Deje, taip. Manau dabar vaikus kai kurie tevai gimdo del pasalpu. Kuriu anksciau tarkim pries 15-40 metu nemokedavo.
Mano mociute turejo 9 vaikus. Klausimas kodel, kam? jei butu galejusi ir zinojusi kaip ju netureti tiek daug- butu negimdziusi. Bet tikrai zinau visi jie gime ne del pinigu, ar kazkokios naudos.Ir "anais " laikais vaikas buvo laikomas vaiku. Sutinku visi vaikai dirbo sunkius ukio darbus, jei tevai gyveno kaime, ir dabar manau dirba lygiai su suaugusiais, tik mazesnis procentas dabar juk musu gyvenimo kokybe gereja, kam dirbti jei galima dar viena pagimdzius gauta papildomu pinigu?....

Taip, ir atsiranda žmonių, kurie negimdo vaikų dėl pinigų - juk nereikia jų dalintis dar su vienu žmogumi... (manau "šiom dienom" tokių vis daugiau, kitaip demografinė padėtis būtų kitokia...)
Atsakyti
QUOTE(mindudo @ 2008 07 10, 12:35)
Tam, kad pasikeistum ilgesniam laikui, kai jau praeidinėja egoizmo "priverstinio" nuslopinimo laikotarpis, reikia pasirūpinti nauju vaiku, gal ilgainiui priprastum prie šios būsenos ir galbūt netgi patiks...  mirksiukas.gif  O jei tau vaikai tam, kad patenkintų egoizmą, manau, kad didesnis jų kiekis tai atliks geriau nei vienas...  mirksiukas.gif

Kitaip sakant, Mindudo nėra egoistas, nes pagal jo SM profilio duomenis jis turi tik vieną atžalą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mindudo @ 2008 07 10, 12:35)
Tam, kad pasikeistum ilgesniam laikui, kai jau praeidinėja egoizmo "priverstinio" nuslopinimo laikotarpis, reikia pasirūpinti nauju vaiku, gal ilgainiui priprastum prie šios būsenos ir galbūt netgi patiks...  mirksiukas.gif  O jei tau vaikai tam, kad patenkintų egoizmą, manau, kad didesnis jų kiekis tai atliks geriau nei vienas...  mirksiukas.gif

Galūt netgi patiks...o jeigu paims ir nepatiks? O jeigu žmogus "pratrūks" ir supras kad nafig jam tie vaikai nereikalingi ir kad jie jo laimingu nedaro? KAs tuomet? Vaikai, savaime aišku, nuo to laimingesni irgi nepasidarys.
Papildyta:
QUOTE(Labanoriska @ 2008 07 10, 12:31)

Priežasčių žymiai daugiau, pvz. neturėjo pinigų abortui ar per vėlu buvo jį pasidaryti; pakluso visuomenės spaudimui (kokia gi šeima be vaikų); sutiksėjo biologinis laikrodis (protas tuo metu kukliai tylėjo) ir taip toliau ir panašiai...
Atsakyti
QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 07 10, 12:42)
Galūt netgi patiks...o jeigu paims ir nepatiks? O jeigu žmogus "pratrūks" ir supras kad nafig jam tie vaikai nereikalingi ir kad jie jo laimingu nedaro? KAs tuomet? Vaikai, savaime aišku, nuo to laimingesni irgi nepasidarys.

Kažkaip prisiminiau anekdotą apie dviejų čiukčių pašnekesį. Kalbasi tėvas su motina: "Klausyk, savo vaikų nebeatpažįstu. Ką darom? - šituos nuprausiam ar naujų prigaminam?" cool.gif

Atsakyti
QUOTE(mindudo @ 2008 07 10, 12:41)
Tam, kad pasikeistum ilgesniam laikui, kai jau praeidinėja egoizmo "priverstinio" nuslopinimo laikotarpis, reikia pasirūpinti nauju vaiku, gal ilgainiui priprastum prie šios būsenos ir galbūt netgi patiks...  mirksiukas.gif

Man patinka būti egoistu ir tai suprasti. Kodėl aš sąmoningai, suvokdamas būsimas pasekmes ir sunkumus turiu nuspręsti juos patirti. Vat šito nesuvokiu.
Visiškai nenoriu keisti šudinų pampersų ir vėl nemiegoti naktimis. Nenoriu, egoistas aš.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 07 10, 12:47)
Man patinka būti egoistu ir tai suprasti. Kodėl aš sąmoningai, suvokdamas būsimas pasekmes ir sunkumus turiu nuspręsti juos patirti. Vat šito nesuvokiu.

Tuoj tau apie instinktus, Lietuvos demografiją, Dievo planus ir pan. parašys cool.gif
Atsakyti