Įkraunama...
Įkraunama...

Kam reikia vaiku?

QUOTE(viltuke @ 2007 03 23, 15:37)
Na va, tai ko tada taip sarkastiskai pakomentavot?

Kodėl manote, kad sarkastiškai? Aš labai rimtai...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 03 23, 15:37)
Klausti vyro apie vaikus taip pat netaktiška, kaip moters apie amžių.

Tai jau yra ka slept, jei neprisipazistat ph34r.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2007 03 23, 15:39)
Kodėl manote, kad sarkastiškai? Aš labai rimtai...

tai turbut cia jau mano fantazija isijunge doh.gif
Atsakyti
QUOTE(viltuke @ 2007 03 23, 15:40)
Tai jau yra ka slept, jei neprisipazistat  ph34r.gif  lotuliukas.gif

Ar galima slėpti tai, ko nežinai? Oficialiai - vienas.
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2007 03 23, 15:04)

Aš atsakiau: Jo neužskaitote nes
a. to nelaikote atsakymu
b. nematote atsakymo
c. jis jums netinka netinka, nes ne tokio laukėte
d. tiesiog patys nežinote ką pasakyti ir tesinori eilinį kartą pasidantinėti su moterimis

Kuri versija?  smile.gif

Uzskaitau visus jusu atsakymus, seskites 10.
As kalbejau bendrai visiems, tik kazkodel pagalvojai kad tik tu viena cia esi? g.gif

Siaip yra Karbynes tokiu gincytinu punktu...kodel negalime rupintis gyvunais, priglausti kaciuka ir paglostyti taves laukiancio suniuko?Cia tik taip kaip pvz;

Minejote motinystes inkstinktus, ar pas vyrus tie tevystes inkstinktai yra?Ar tik inkstinktas apseklint kuo daugiau pateliu?Jeigu tok vyriskas poreikis tureti daug pateliu, ka vyrai seimose veikia?Ar tai ne moteru sukurtas daiktas tos vedybos?
As matau skirtuma tarp moteru ir vyru , neistikimybes tada.
Siaip mes turime stipru savisaugos ar gimines pratesimo inkstinkta, bet zmones dar gali juos valdyti, ka mes vyrai(gal dar ne visi) ir darome tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 03 23, 16:33)
Ar tai ne moteru sukurtas daiktas tos vedybos?

Na ne visai taip... Iš tiesų šeimos institutas buvo skirtas užtikrinti teisingą žemės (ir kito turto) paveldėjimą. Kadangi dabar žemės paveldėjimas nebėra toks svarbus - santuoka išnyks.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 03 23, 17:44)
santuoka išnyks.

ir....vyrai gyvens kartu ilgai ir laimingai hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZaliaRuta: 23 kovo 2007 - 17:18
QUOTE(ZaliaRuta @ 2007 03 23, 17:15)
ir....vyrai gyvens kartu ilgai ir laimingai  hihihi.gif

Ir kam dabar kikenate? Jau dabar Lietuvoje trečdalis vaikų gimsta ne santuokoje. Ar galima sakyti, kad jie gimsta šeimoje ar ne - nežinau. Bet ne santuokoje.
Atsakyti
nezinau Medini, su tokia problema as nesusiduriau "kam reikia vaiku", nes galejau ir be ju gyventi. to pacio galeciau paklausti tu vyru, kurie suoke, kad jie nori nuo manes vaiku....o paklausus kam, nuskambedavo absurdiskiausias atsakymas.
et, supraskit jus zmogai rolleyes.gif
Atsakyti
Kam reikalingi vaikai?...chm...gal dėlto,kad turėtų savo vaikų,o anie dar savo...mano genus reik perduot...jei nespėsiu pasodint medžio...
Atsakyti
Klausimas ASMENIŠKAI MEDINIUI: ar Jums reikalingas Jūsų vaikas?
jei taip - kodėl? jei ne - kam jis reikalingas?

Jei temos skelbėjas VIESULAS turi vaikų, taip pat labai būtų malonu perskaityti ir jo atsakymus į minėtus klausimus.

Ir paprašyčiau neapsimesti, kad klausimo nepastebėjote. smile.gif

Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 03 23, 16:44)
Na ne visai taip... Iš tiesų šeimos institutas buvo skirtas užtikrinti teisingą žemės (ir kito turto) paveldėjimą. Kadangi dabar žemės paveldėjimas nebėra toks svarbus - santuoka išnyks.

Su jumis visiskai sutinku.
Dar pries koki 50m, ne santuokoje gimes vaikas buvo didziausia geda, o dabar, tai iprasta, niekas nesistebi. Santuoka tampa antraeile...
Atsakyti
sakyciau labai nevykus tema tevu portale.
Atsakyti