Įkraunama...
Įkraunama...

Kam reikia vaiku?

QUOTE(Viesulas @ 2007 05 08, 17:54)
Tai ko tada taip pykstate kai vyras eina pas kitas moteris, jeigu tai mus gamta saukia?

gamtoje pateles irgi kiekvienam sekanciam savo palikuoniui renkasi geriausia is geriausiu (vis kita mirksiukas.gif ), o ne teikia pirmenybe savo jau esamu palikuoniu tevui. iseina, jei moterys pasiduotu gamtos sauksmui ir ismestu is galvos ta atsakomybes nasta, pvz. alkoholio pagalba, (kuria homo-patineliai daznai saves nevargina) del vaku, tai ir nueitu kazi kazi ar paskui savo pirmagimio teti...
tai ko gi mes smerkiame ir niekiname tokias 'gamtos pasauktas' mot lyt atstoves, kuriu palikuoniu pilni vaiku namai? beje, dar vienas pastebejimas: juk aistringiausia moteris (kaip ir vyras!) buna sanntykiu pradzioje, paskui aistra silpsta abiems, o tai galima butu sifruoti kaip gamtos postumi apsidairyt aplinkui velgi-abiems. o flirtas? juk istekejusios flirtuoja (aisku, kai priesiega nemato ax.gif ) lygiai taip kaip ir tos kurios dar neturi 'patino', o tai reiskia niekur nedingusi nora patikt, suviliot (kazi kam?) blush2.gif .
tu beje atidziau pasiziurek i ta savo viesuliene mirksiukas.gif
Atsakyti
man atrodo, kad poreiki tureti vaiku, nulemia zmogaus meiles troskimas (banalu), tokios kaip motinos meile-be islygu, be priezasciu. su amziui net ir vyrams tas poreikis dideja, nes nublanksta aistros, dideja vienisumo ir artejancios pabaigos suvokimas. ta meile be islygu, tai kaip savotiskas skydas, apsauga, ramybe; o tokio jausmo niekas kitas negali duot, deja, tik tevai vaikysteje, ir vaikai-brandziame amziuje.
aisku, mes ryzdamosios gimdyti suvokiam, ka prarandam ir kuo rizikuojam-turim tai daryt per pika-zydejima savo jegu; gerai toms, kuriu noras tureti vaiku yra labai stiprus nuo vaikystes. o kitos, deja, turi kankintis dvejonese (aciu kontraceptikai bigsmile.gif ) ir deja, atideliot, atideliot...
mazai kas riztasi visai atsisakyt vaiku manau dar ir del to, kad skaudu iseit is gyvenimo taip ir nepatyrus to, ka daugelis ivardija kaip prasmingiausia ivyki gyvenime; tai kaip ir nusinest neatplesta laiska i kapa-juk kas zino -gal ten laimingas bilietas, o gal...saskaita uz pralebauta vakareli.
akla-gyvuliska viltis, kad mus aplenks likimo smugiai-irgi ne paskutinej vietoj, cia kaip ir tas posakis: "smert -eta to cto slucajetsia s drugimi"-zmogus tiesiog neigalus tai iki galo suvokti.
ex, dar prisiminiau: " jesli u vas nietu tioti....to vam ejo i nie potieriat"

atleiskit, jei ka netycia izeidziau savo postu
Atsakyti
amcia- nors su tavo teiginiais nesutinku visais, o tavo postai jeigu nerasytumei rusiskai, tai nieko ir nezeistu, bet dedu pliusa uz tai kad buvo stengtasi atsakyti i klausima, o nesigincyta del klausimo esmes. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 05 08, 16:54)
Bandau ir skubu atsakyti:tave prajuokino turbut kojos? g.gif
Tai as nesakiau kad cia  problema!
O i gamtos sauksmus as kartais atsiliepiu taip uzsiropsdamas ant moteriskaites.
Tai ko tada taip pykstate kai vyras eina pas kitas moteris, jeigu tai mus gamta saukia?

aha kojos biggrin.gif mirksiukas.gif
kodėl pykstame-tai irgi natūralu, nes mums natūraliai norisi saugumo sau ir tuo pačiu savo palikuonims mirksiukas.gif
man atrodo svarbu kiek gali susigyventi su tuo-moteris su vyru ir visais jo gamtos padiktuotais "pričiudais", o vyras -analogiškai su moters mirksiukas.gif
o tai klausimo ar temos esmė kokia? viesulas tik pliusus ir minusus dėlioja, o nepasako, kas gi jam iš tiesų rūpi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 09 gegužės 2007 - 09:56
Manyciau, taip (apie tuos, kurie gali, bet nenori) :

1. Ka veikt be vaiku? unsure.gif gyvent del saves? o kas is to? laiminga savimeile ir patenkintas egoizmas? o kam? unsure.gif .. asmenine laisve?.. tai vaikai - kalejimas iki gyvos galvos? unsure.gif atsisakau komentuoti...

2. As asmeniskai nematau prasmes tik del saves gyvent - matyt daugeliu atveju normalumo trukumas unsure.gif

Atsakyti
Vaiku reikia tam, kad pasaulis neisnyktu(jei nesigilinant i tai, kad po manes, nors ir tvanas).O jei zmogus nenori vaiku, tai gal tiesiog jis gimes su antzmogiska patologija, nes kiekvienas is gyvenimo stengiasi pasiimti tai, ka jis duoda, o zmogiskoji prigimtis-tai sako, kad reiktu pajusti tevystes ir motinystes privalumus ar trukumus.Nerasau apie meile, nes ne visi turi si jausma wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 03 22, 16:53)
Motinos nesugeba suformuluoti atsakymo į klausimą - "kam reikalingi vaikai".

Atsakysiu - vaikai reikalingi tam, nes mus, moteris, gamta apdovanojo gimdymo stebuklu. O jus, vyrus, galimybe pratęsti save.

Paklausiu kitaip - kam gi reikalingas seksas, jei negimsta vaikai?

Vaikai reikalingi ir tam, kad galėtumėm pažvelgt į save iš šalies - koks aš esu, kokį pasaulį vaikui parodau.

Keista, ir kaipgi galėjo kilti toks klausimas - kam reikalingi vaikai...

Svaidotės tokiais klausimais, nes turit vaikų. Pabandykit paklausti poros, kuri vaikų NEGALI turėti. Liksit nesuprastas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2008 03 07, 10:42)
1. Atsakysiu - vaikai reikalingi tam, nes mus, moteris, gamta apdovanojo gimdymo stebuklu. O jus, vyrus, galimybe pratęsti save.

2. Paklausiu kitaip - kam gi reikalingas seksas, jei negimsta vaikai?

3. Vaikai reikalingi ir tam, kad galėtumėm pažvelgt į save iš šalies - koks aš esu, kokį pasaulį vaikui parodau.

4. Keista, ir kaipgi galėjo kilti toks klausimas - kam reikalingi vaikai...

5. Svaidotės tokiais klausimais, nes turit vaikų. Pabandykit paklausti poros, kuri vaikų NEGALI turėti. Liksit nesuprastas unsure.gif

1. Kokiu dar stebūklu? Kiekviena žinduolio patelė tai daro be jokių nuskausminamųjų. Nesusireikšminkite. Džiaukitės, kad ant kiaušinių nereikia sedėt 9 mėnesius...
2. Drįsiu atsakyti - malonumui?
3. Veidrodžiai išrasti jei ką... Arba manęs galite paklausti - pasakysiu kaip atrodote.
4. Ale kilo vat. Atsakymo tik sunku gaut.
5. Toks jausmas, kad dabar kas nors supranta...
Atsakyti
atmetus visus jusu postringavimus apie evoliucija ir privaloma dauginimasi...... bandziau sumastyti atsakyma i kl " kam man reikejo vaiko?" atmetant visas banalybes " kad ryte zadintu mielas balselis, kad zvelgtu nekalta sypsenele, kad riedetu briliantines asros, kad prisiglaustu, tai kas tiesiog neikainuojama"...." kad tureciau kuo rupintis"? g.gif butu netiesa jei taip sakyciau, tureciau ir be jo kuom rupintis, "tam kad tureciau lycnu problemu? " - ir be vaiko tu problemu butu milijonai, ir 'kam gi man tada reikejo vaiko ????" g.gif - nera konkretaus atsakymo, ir ne viena mama negaletu atsakyti i klausima "kam tau vaikas ? " aisku atmetant viska ka parasiau pradzioj...... As tik galiu parasyti - cia mano vaikas, cia dalis mano gyvenimo ( sio metu gan nemaza lotuliukas.gif ), papildomas stimulas sypsotis (kai nuo dienos darbu plysta galva), tada atrodo ir saule kitaip sviecia " cia juk mano vaikas" wub.gif
Atsakyti
Egoizmui patenkinti.
Savirealizacijai.
Testinumui.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 07, 13:15)
1. Kokiu dar stebūklu? Kiekviena žinduolio patelė tai daro be jokių nuskausminamųjų. Nesusireikšminkite. Džiaukitės, kad ant kiaušinių nereikia sedėt 9 mėnesius...
2. Drįsiu atsakyti - malonumui?
3. Veidrodžiai išrasti jei ką... Arba manęs galite paklausti - pasakysiu kaip atrodote.
4. Ale kilo vat. Atsakymo tik sunku gaut.
5. Toks jausmas, kad dabar kas nors supranta...

Skaitau skaitau čia jūsų tas ironiškas "tiesas" ir noriu paklausti, tai kam jūs, Medini, turite vaikelį?
1.Ne jums gi žinot, ar stebuklas tai, ar ne, jūs gi vaikelio savo kūne nenešiojat. Gal pavydit mums, moterims, sakau? mirksiukas.gif
2.Taip, sutinku - ir malonumui. Bet malonumas savo ruožtu...Tai ko tada TIEK žmonių pasaulyje, apart malonumo dar ir vaikų turi???? Pažįstu moterį. Išgyveno su kuiliu, kuris.... 10 metų nenorėjo vaikų... O ji norėjo. Tai atsiprašau, jai jau tas seksas malonumas nebuvo, o tik to nelabojo egoisto seksualinių troškimų tenkinimas.
3.Be veidrodžių namuose turiu du žavius ir protingus vaikus. O jei ką - ir be jūsų įvertinimo žinau, kad atrodau gerai. Kaip viena forumietė rašė - net ir namuose su manikiūru ir šukuosena.
4.Tai gi pats atsakykite, kam Jūs turite vaiką. Smalsu... mirksiukas.gif
5. Supranta, supranta...

Tai va ax.gif
Atsakyti
O aš žinau,kad žuvys nepažįsta savo vaikų...ir plaukioja sau laimingos...
Nors kartais kimba,kartais ne...
Atsakyti