Įkraunama...
Įkraunama...

Ar greitai bėga laikas?

QUOTE(Ruby Tuesday @ 2012 02 03, 20:26)
O man kazkodel laikas ne taip jau greitai bega... Gal todel, kad iki 8 men maziulis leisdavo man daug ka nuveikti, nereikalaudavo daug demesio?

Man panašiai.Kažkaip lėtai slenka dienos,nors atrodo yra ką veikti su dviem vaikais,bet tos dienos tokios vienodos,naminės.Nesinori mažiukės visur tampytis,o mes tokie kur namie sunkiai nusėdim.Tad tenka palaukti kol mažė praaugs,tad laukiam....Na vasarą gal lengviau jau bus,o dabar žiemą privengiam ligų,tad vis namie sėdim.
Atsakyti
QUOTE(Auskarija @ 2012 02 05, 12:57)
Labai greitai bėga, kartais norėtųsi net pristabdyti tą laiką.. smile.gif

thumbup.gif

tikra tiesa, kažkaip vis neapleidžia mintys, kad reikia mėgautis kiekviena akimirka, kol esu dar taip labai reikalinga savo mažiukei ir galiu skirti laiko... Manau labai greitai ateis laikas, kai jau nei fiziškai nebus įmanoma nešiot, o ir poreikio pačiam vaikui, pradėjus labiau pažinti pasaulį savarankiškai, tokio nebus.
Atsakyti
Vaje kaip greit, atrodo tik gime o jau beveik 3 men. Net nepastebiu kada laukia sutemsta nes tiek daug nuveikt reikia smile.gif
Atsakyti
Oi kaip greitai metai kaip mėnuo....mėnuo kaip savaitė..savaitė kaip diena.. lotuliukas.gif
baisu ir grežiotis atgal, vaikai kai auga akyse kaip ant mielių greitai ir pamatai kad pats ne jaunyn...bet kiekviena diena kaip staigmena kol yra mažylių namuose...norėčiau kad taip liktų amžinai wub.gif
Atsakyti
Tikrai labai greitai doh.gif atrodo tik gimdziau,o mazul'kai jau ų menesiukai wub.gif
Atsakyti
Tikrai labai greit jis bega, bega ir prabega... atrodo vos katik parvaziavom namuciu su mazuciu kleckiuku, o va, jau siandien stebina mazulka savo naujais pasiekimais ech... wub.gif
Atsakyti
Ankščiau aju atrodė, kad laikas greit bėga, bet dabat jis tiesiog lekia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Puika* @ 2012 03 13, 11:20)
Ankščiau aju atrodė, kad laikas greit bėga, bet dabat jis tiesiog lekia  doh.gif

labai tiksliai pasakyta drinks_cheers.gif
Atsakyti
Auginant vaikuti laikas begga be galo greitai, bors kasdien panasi rutina, bet laikas skrieja
Atsakyti
QUOTE(*Puika* @ 2012 03 13, 12:20)
Ankščiau aju atrodė, kad laikas greit bėga, bet dabat jis tiesiog lekia  doh.gif

Pritariu thumbup.gif
Atsakyti
per greitai doh.gif
Atsakyti
Su pirmu vaiku lėtai, o su antru negaliu patikėti kaip greitai, net žiema op ir baigėsi biggrin.gif tikiuosi, kad gal jau apstos toks lėkimas doh.gif
Atsakyti