mano vaikučiui 4 mėn, man labai lėtai laikas bėga...galbūt, kad "skubinu" vaiką augti
QUOTE(Lina.vo @ 2012 07 20, 18:17)
mano vaikučiui 4 mėn, man labai lėtai laikas bėga...galbūt, kad "skubinu" vaiką augti
man iki kokių 4 mėn. irgi lėtai bėgo laikas, o dabar jau norisi, kad sustotų, nes per greitai bėga
Nors mano pupai nera dar menesio, bet jau dabar gakiu pradeti skustis, kad laikas eina labai greitai, tiesiog lekia.. Bijau, kad mazoji per greitai uzaugs.
Labai greitai,net per daug greitai
oi kaip greitai dar kai vaikai maži ir ne vienas tik sukies žėk atsikėlėi krapštant akis išgeri kavytę ir jau mirkt vakaras..man 1 d kaip savaitė o 1 sav kaip mėnuo vaikai akyse auga spėk apsisukt jau ir mažiausioji tuoj eis į lopšelį...net kraupu
Tikrai labai greitai. Jau pusmestis po gimdymo, o atrodo, taip neseniai viskas buvo... Tai kuo daugiau leliuka savo nesioju myluoju, nes nespesiu apsidairyt, o jis jau nenores ant ranku
Kai musu mazius geros nuotaikos ir nusiteikes zaisti,bendrauti tai labai smagu,net nepastebi kaip diena praeina, bet kartais buna tokiu dienu,kad norisi ji tik migdyti ir prasukti sia diena tolyn
Bet siaip truputi ne i tema, bet gal yra mamyciu is kauno,kreves pradzios tarkim, kurios neturi su kuo po parkeli pasiblaskyti? kartais praverstu ir kitokia, nei tik mazylio kompanija
Bet siaip truputi ne i tema, bet gal yra mamyciu is kauno,kreves pradzios tarkim, kurios neturi su kuo po parkeli pasiblaskyti? kartais praverstu ir kitokia, nei tik mazylio kompanija
tiesiog nepastebimai..lb greitai