Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis IV

Šiandieninis
imbierinis vanduo 30
Pusryčiai: 500 ml pasukų ( kefyras skaniau tongue.gif )(170), pusė stikl. greifurtų sulčių (50)
Pietūs: mišainė ( 4 krablazdės, 100 gr. žirnelų, 1VŠ majonezo (280); 2 fin crispai (64); mandarinas (25), obuoliukas (40)
Pavakariai: 20 gr lazdynų riešutų (135)
Vakarienė: 2 samtukai kūdų barščių su 1 VŠ grietinės (apie 120), ruginė riekelė (120); 30 gr frazer sausainių (150), b. kava (40)
Naktipiečiai:ledų porcija ( rašo 200), obuoliukas (40)

1434
Atsakyti
Na mano dienele

Pusryciai: & joy jogurtas 7% riebumo su vysniu uogiene 140g, obuolys
Pietus; Kepta vistos blauzdele, burokeliu-pupeliu-marinuotu agurku- trupucio lazdyno riesutu misraine su majonezu su krapais, marinuota morka, obuoliu sulciu puse stiklines
Pavakariai: prasidejo graziai bet uzsibaige doh.gif apelsinas, saukstas obuolienes, keturi mazuliukai sokoladiniai kiausinukai, keletas suriu sausainuku
Velyva vakariene: kakava be pieno ir gabalelis varskes apkepo su razinomis, padazaui grietine, kasnis kinder maxi sokoladuko
Atsakyti
Trečiadienis:
Pusryčiai - [stiklinė vandens/a.š. linų sėmenų/a.š.medaus] b. kava, avižinė košė+5 dž. slyvos+~5 razinos+pusė obuolio
Priešpiečiai - pusė obuolio
Pietūs - agurkinė sriuba, ryžiai su keliom daržovėm, 200 g įv. daržovių salotų
Pavakariai - b. kava, "Alma Light" jogurtas
Vakarienė - raug.pasukų puodelis, karpis drebučiuose (Maximos), pusė "Bočių" duonos riekės, indelis vitaminų salotų, vanduo/a.š. sėmenų/a.š. medaus
g.gif Įdomu, kiek balinta kava (pusė a.š. sojų grietinėlės) turi kcal? g.gif
Atsakyti
Nagi manoji vakar diena :

PUSRYČIAI:
Sumuštinis su kumpiu ir šviežiu agurku + puodas žalios arbatos. Darbe puodelis kavos.

PIETŪS:
1 gabaliukas keptos žuvies, 2 šaukštai marinuotų burokėlių, 50 ml fantos.

VAKARIENĖ: stiklinė pasukų, apie 250g spagečių su šlapdešrės ir kečiupo padažu ir skrudintais batono gabaliukasi (maždaug 1 riekė) g.gif

1,5 VALANDOS PO VAKARIENĖS: 1 skardinė alaus blush2.gif
Atsakyti
antradienio
pusryčiai--- jogurtas, bananas---254kcal
pietūs---troškinys(kiauliena liesa, daržovės,kečiupas), salotos (icebergo salotos+pomidoras,1v.š nat.jogurto)---540kcal
pavakariai---obuolys---190kcal
vakarienė---salotos(icebergo salotos, mazorela sūris, pomidoras )---270kcal
viso:1254kcal

Trečiadienio
pusryčiai---jogurtas, bananas---290kcal
pietūs---2 lietiniai su špinatų-mazorelos sūrio įdaru, 1v.š nat.jogurto---490kcal
pavakariai---"latte" iš pakelio, 2 kiviai---140kcal
vakarienė---salotos(icebergo salotos, mazorela sūris, pomidoras, 1 v.š majonezo)---400kcal
viso:1320kcal

Atsakyti
smike,>o tu pati nebandai skaiciuot kalorijas g.gif butu kasdien aisku kiek reikia suvalgyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arinva @ 2007 04 05, 09:46)
antradienio

pietūs---2 lietiniai su špinatų-mazorelos sūrio įdaru, 1v.š nat.jogurto---490kcal

o kur tokiu lietiniu gauti?

mano vakarykstis
pusryciai 3 saukstai salotu silke pataluose

pietus samtis saltibarsciu, viena bulve, salotos morkos, kalafioras, semkos, majonezas

vakariene kinkopuscio, kukuruzu, poidoru, agurku, svogunu, alyvuogiu salotos su alyvu aliejumi, 2 tuno kotletkai (nu kaip buna pirsteliai, taip buna kotletukai)

vakarojimas su drauge sausvynis, vynuogiu puskeke
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2007 04 05, 08:39)
o kur tokiu lietiniu gauti?

išsikepti biggrin.gif nu aš tai valgau savos gamybos, o ar yra pirkti tokių nežinau , bet gal nelabai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Arinva @ 2007 04 05, 09:07)
išsikepti  biggrin.gif  nu aš tai valgau savos gamybos, o ar yra pirkti tokių nežinau , bet gal nelabai  unsure.gif

Įtariu labai skanu bigsmile.gif Papasakoka kai įdarą gamini ax.gif
Atsakyti
Mano vakar
pusr : kava + jogurtas activia + 1 sausainis ( 215 )
priesp: kava + 1 sausainis (50 )
piet : 130g vistienos (162 ) + 70g bulviu (70 )+100g zirneliu (66 ) +100 g agurku (14 ) + 1 aš majonezo ( 40 )
pavak : 100 g makaronu su lieso farso likuciais ( manau apie 300 ) kava
vak : kava su 1 aš cukraus +100 g namines silkes ( 247 ) + juoda duona ( 100 )

+ papildomas litras vandens

viso 1264 cal
Atsakyti
QUOTE(gvidaa @ 2007 04 05, 08:21)
smike,>o tu pati nebandai skaiciuot kalorijas g.gif butu kasdien aisku kiek reikia suvalgyt 4u.gif

tai, kad aš su jom vis nusiskaičiuoju. Man atrodo, kad yra mažiau negu iš tikrųjų. Be to, neturiu svarstyklių, o kaip rodo praktika- iš akies gana netiksliai gaunasi. O patirtį turinčios, paprastai jau šaukštais moka suskaičiuoti. biggrin.gif
Aš intuityviai valgau- žinau, kad tortai, bandelės ir kt. "daug sveria". Kai renkuosi pietus valgykloje žiūriu, kad nebūtų daug riebaus padažo arba paprašau, kad jo nepiltų. Žodžiu, kas kiek kalorijų teoriškai turi- žinau, bet kiek jų yra šaukšte arba ant šakutės be svarstyklių nesuskaičiuoju. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smike @ 2007 04 04, 20:45)
Oi... Pamačiau "rezultatus" ir vos nenukritau nuo kėdės- 2200 kcal...  blink.gif Ai, gal aš geriau jau nesigilinsiu kas kiek ko turi, o tai plaukai šiaušiasi...  doh.gif

Šmike, šiaip tame nėra nieko baisaus- tu esi aukšta mergina, dirbi darbą (t.y., turi kur deginti kalorijas). Geriausias rodiklis, ar nepadaugini maisto- tavo nuosavas svoris mirksiukas.gif

Mano numatomas labai katalikiškas meniu blush2.gif
Pusryčiai: 2 kiaušiniai, pakepti su dešra, 50g duonos, 3 v.š. agurkų/svogūnų laiškų/grietinės salotų (490 kcal)
Priešpiečiai: 300 ml pomidorų sulčių (65)
Pietūs: burokėlių sriuba, 50g j. duonos, cepelinas (430)
Pavakariai: 2 obuoliai (120 kcal)
Vakarienė: 250g morkų salotų su dž. slyvom ir jogurtu (300 kcal)
Atsakyti