Šeštadienis
Pusryčiai:v+c+m; 40 gr. turtingos duonos užteptos su 30 gr. liesos varkės ir aš džemo; obuolys
Priešpiečiai: b. kava + 2 vafliukai
Pietūs: 2 šaukštai befstrogeno, 3 VŠ bulvių košės, burokėlių-agurkų-česnako salotos.
Pavakariai: apelsinas
Vakarienė: 50 gr. kepto šapalo, 8 ridikiukai; riekė sėmenuotos bulkos su tepamu sūriu, b. kava; 200 ml karšto vyno ir sauja pistacijų
Sekmadienis:
Pusryčiai: v+c+m; 4 grūdų košė su aš sviesto; paskutinis mažulytis gabalėlis naminio tinginio
Priešpiečiai: obuolys, 3 saujos nesaldžių kukurūzų
Pietūs: 3 samtukai trintos sriubos (rudi ryžiai, morkos, žirneliai, bulvė, vištiena)
Pavakariai: riekė turtingos duonos, gabaliukas rūkytos dešros, b. kava; apelsinas
Vakarienė: 50 gr. Močiutės ajerų duonos su Vilniaus margarinu, pomidoras; kivis, apelsinas; Žalia arbata ir 4 asorti saldainiai (visų rūšių reikėjo išragaut

)
Šiandiena- kefyrdienis