Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis IV

Mano šiandiena:

Pusryčiai: kava su pienu (25), bandelė su šonine (350), 200 ml greipfrutų sulčių (90)
Priešpiečiai: 4 kiaušiniai, kepti ant a.š. aliejaus (360), 50g duonos (120), agurko/sv.laiškų/nat.jogurto salotos (50)
Pietūs: plovas (400)
Vakarienė: 250g morkų salotų su razinom ir nat.jogurtu (330)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meškutė_Nida: 23 balandžio 2007 - 13:20
labutis prisiduodu siandiena kad nenusideciau ir vakare nepersivalgyciau

pusr: kava +2 chripsai
priešp: sintetine sriuba +2 chripsai
piet : bliudelis namines žirniu sriubos + 1cm griezinelis daktariskos desros +1 kiausinis + 2aš majonezo +150g koncervuotu žirneliu
pavak : kava 2in1 + griliažinis saldainis + 2 chripsai
vak: 150g krablazdžiu + 3 mazi pomidorai + 200 gr agurko +1 vš liesos grietines + salotu lapai

+ arbata ir stikline pomidoru sulciu

skelbiu savaite be alaus
Atsakyti
labs bigsmile.gif
vakar griesijau ir neskaiciavau - zadinau organizma, kad neuzmigtu. smile.gif bet ir tai gal kokius 2000kcal tesuvartojau cool.gif

siandien jau ni ni ni - saziningai maitinuosi ax.gif
veliau prisiduosiu, kai sugalvosiu, ka vakarienei valgyt ax.gif
Atsakyti
laba bigsmile.gif

Sekmadienis:

Pusryčiai: Activia, kava su pienu;
Priešpiečiai: -
Pietūs: Maža pica picerijoj;
Pavakariai: Obuolys;
Vakarienė: šaltibarščiai su rieke duonos

Šiandien:

Pusryčiai: Activia, 1 kripsas, kava su pienu;
Priešpiečiai: du apelsinai, Maggi vegie soup;
Pietūs: graikiškos salotos, kava su pienu, 3 šokoladiniai saldainiai;
Pavakariai: šaltibarščiai ir riekė duonos;
Vakarienė: arbata su pienu, 3 kripsai su Rama sūreliu.

kažkokie padriki tie mano valgymai g.gif neturiu laiko gamint dabar, tai valgau kas yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aurarud @ 2007 04 23, 17:19)

pusr: kava +2 chripsai
priešp: sintetine sriuba +2 chripsai
piet : bliudelis namines žirniu sriubos + 1cm griezinelis daktariskos desros +1 kiausinis + 2aš majonezo +150g koncervuotu žirneliu
pavak : kava 2in1 + griliažinis saldainis + 2 chripsai
vak: 150g krablazdžiu + 3 mazi pomidorai + 200 gr agurko +1 vš liesos grietines + salotu lapai

skelbiu savaite be alaus

sveikutes, ka reiskia tas uzrasas - savaite be alaus, tau jo sunku atsisakyti? as ir anksciau labai megau, sunku buvo atsisakyti, dabar jau tik retkarciais isgeriu.
mano vakarykstis
pusryciai jogurto gerimas Smilgele su selenom, 300 ml

pietus vistienos krutineles guliasas, darzoviu salotos be riebalu

vakariene vegetariska grybu sriuba be riebalu, ir rukyta juros lydeka su majonezu

Papildyta:
ai dar prisiminiau priespieciams ir pavakariams buvo po viena sok. saldaini tie prancuziski triufeliai kur buna, tokie juodo sokoladao, nu skanus man jie nerealiai
Atsakyti
Sveikutės,

vakar diena (nelabai vykusi):

PUSRYČIAI: v+m+c, slyva, jogurtas su sėlenomis. Darbe - b. kava.

PRIEŠPIEČIAI: 70 g. rugelio su lyd. sūriu, 6 sėlenų džiūvėseliai su kmynais, 4 riekutės agurko.

PIETŪS: cheminių makarų sriuba, 100 g. rugelio, 1 a.š. krienų kremo, riekelė šaltienos, 6 gab. krabų mėsos, pomidoras.

PAVAKARIAI: 200 g. jogurto su sėlenom.

VAKARIENĖ: 2 samtukai žuvienės, 2 Rimi krekeriai, gabaliukas kalafijorų apkepo - visai nevykusio, 4 kons. pomidorai.

NAKTIPIEČIAI: v+m+c.
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2007 04 24, 09:00)
sveikutes, ka reiskia tas uzrasas - savaite be alaus, tau jo sunku atsisakyti? as ir anksciau labai megau, sunku buvo atsisakyti, dabar jau tik retkarciais isgeriu.
mano vakarykstis

Labutis vat ta man ir reiškia savaite be alaus - bandau taip mazinti kaloriju kieki vakare blush2.gif nes 1 buleis prideda 250 cal - o alu as megstu nerealiai blush2.gif pagrindinis valgymas gaunasi vakare ir tada jau susideda apie 600- 800 cal - ziurint i mano svori tai man ir kisa koja

vakar sugriešijau 1 karstu sumustiniu blush2.gif ( vegetarišku )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurarud: 24 balandžio 2007 - 09:35
QUOTE(aurarud @ 2007 04 24, 11:34)
Labutis vat ta man ir reiškia savaite be alaus - bandau taip mazinti kaloriju kieki vakare  blush2.gif nes 1 buleis prideda 250 cal - o alu as megstu nerealiai  blush2.gif pagrindinis valgymas gaunasi vakare ir tada jau susideda apie 600- 800 cal - ziurint i mano svori tai man ir kisa koja

vakar sugriešijau 1 karstu sumustiniu  blush2.gif ( vegetarišku )

va va, o vasara gamtikej kaip to alucio norisi , ech, ka padarysi
Atsakyti
QUOTE(Net @ 2007 04 24, 09:49)

gal galima paklausti,kas tai? blush2.gif

mano PIRMADIENIS

pusryciai: 20g keptos vistos (35), 100g zemaiciublynu (200), padazas (50) (285kcal)
priespieciai:100g virtu ryziu (100kcal)
pietus: 100g keptos vistienos (175),200g troskintu darzoviu su ryziais (240),100g pomidoro (25),1 lekste grybu sriubos (85) (525kcal)
pavakariai: 1lekste grybu sriubos(85), 100g obuoliu (60) (145kcal)
vakariene: 110g vistienos (200), 100g darzoviu su ryziais (120), pomidoro ir agurko (15), 100g sriubos (35), 20g kekso (60) (430kcal)
naktipieciai 30g kekso (90kcal)

VISO 1575kcal
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2007 04 24, 11:50)
gal galima paklausti,kas tai? blush2.gif

...

Vandens, medaus ir citrinos gėrimo trumpinys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2007 04 24, 11:04)
va va, o vasara gamtikej kaip to alucio norisi , ech, ka padarysi

kaip gerai, kad as alaus visai nemegstu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Net @ 2007 04 24, 11:54)
Vandens, medaus ir citrinos gėrimo trumpinys  mirksiukas.gif

aaaaaa bigsmile.gif zinau ta reikala thumbup.gif gerdavau - buvo skanu cool.gif bet ypatingo poveikio nepajutau unsure.gif
Atsakyti

pusr: kava +3 chripsai
priešp:sintetine sriuba
piet : 150g krablazdžiu + 2 mazi pomidorai + 200 gr agurko +1 vš liesos grietine
pavak : -
vak: namines tirstos sriubos bliudelis + 1 virtas šonkauliukas +karstas vegetarinis sumustinis

skelbiu savaite be alaus
Atsakyti