QUOTE(aisvyde @ 2007 11 13, 14:54)
Kažkas čia rašė, kad kepė žymiuosius šios temos kotletukus (tuos, su sūriu) ant kepimo popieriaus, kad skardos nereikėtų plauti, kvailas klausimas, bet ar tą kepimo popierių reikia patepti kokiais riebalais?
Ir dar toks klausimas

(visą gyvenimą maitinausi sumuštiniais, nes maniau, kad man gaminti nepatinka, kol kartą nepabandžiau kažką pasigaminti ir supratau - gaminimas - jėga, tai dabar kyla įvairių pradinuko lygio klausimų), ar vyniojant į foliją mėsa kepimui orkaitėje, tą foliją iš vidaus reikia patepti riebalais?
Na, ir paskutinis kvailas klausimas, pavyzdžiui, recepte rašoma, paimkite 1 kg mėsos, ištepkite garstyčiom, pomidorų padažu ir tt, kepkite įvynioję į foliją orkaitėje, tai čia kaip suprasti, kad reikia visą tą gabalą be jokių supjaustymų sugrūsti į foliją ir pašauti pečiun? Ar čia yra savaime suprantama, kad tokį gabala reikia supjaustyti plonesniais gabaliukais ir tada kiekvieną iš jų atskirai vynioti į foliją?
Oi, kokią naštą nusimečiau

Ačiū
Kepimo popierius paprastai būna pritaikytas kepimui ir nelabai jo jau reikia tepti. Bet šiaip nepakenks, jei kažkiek ar aliejaus užpilsi, ar sviestu tiesiog ištepsi.
Jei parašyta 1 kg, tai reiškiasi, nepjaustytą, visą gabalą ir ištepk ir iškepk. Tiesa, gali pradurti skylutes, arba kryžmai įpjauti, tada greičiau iškeps ir mėsa sultingesnė bus
Skanaus gaminimo
Jei tavo namuose nėra katės. TAI KĄ TU MYLI?