Mėsos suktinukai su fetaki suriu Pasaka kaip skanu, pabandykit labai paprastas ir skanus receptas
Ismusam kiaulienos nugrine, sprandine cia viskas priklauso nuo skonio ir noru, apibarstome kotany priekoniais kiaulienos, idedame gabaleli fetaki surio irsusukame po to persmeigiame smeigtuku ir palaikome valanda dvi. kepame ant mazos ugnies kol apskrunda arba orkaiteje
Labai lengvas ir greitai paruosiamas patiekalas
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2007 10 30, 15:23)
Mėsos suktinukai su fetaki suriu Pasaka kaip skanu, pabandykit labai paprastas ir skanus receptas
Ismusam kiaulienos nugrine, sprandine cia viskas priklauso nuo skonio ir noru, apibarstome kotany priekoniais kiaulienos, idedame gabaleli fetaki surio irsusukame po to persmeigiame smeigtuku ir palaikome valanda dvi. kepame ant mazos ugnies kol apskrunda arba orkaiteje
Labai lengvas ir greitai paruosiamas patiekalas
Ismusam kiaulienos nugrine, sprandine cia viskas priklauso nuo skonio ir noru, apibarstome kotany priekoniais kiaulienos, idedame gabaleli fetaki surio irsusukame po to persmeigiame smeigtuku ir palaikome valanda dvi. kepame ant mazos ugnies kol apskrunda arba orkaiteje
Labai lengvas ir greitai paruosiamas patiekalas
O kas cia per fetaki suris? fetos suris?
tikrai kas cia per fetaki suris tokio negirdejau
QUOTE(ziuzete @ 2007 10 30, 20:31)
tikrai kas cia per fetaki suris tokio negirdejau
as perku maximoje feta suris ozkos, o sitas ne, jo pakuote melyna nupiestas suris tiksliau jo gabaliukai
reikia pajieskoti,
VIENU ZODZIU FETAKI TIK KARVES PIENO
O KOKIU SKANIU RECEPTU ESU ISBANDZIUSI SU JUO PASAKA
DARIAU NUGARINE SU SONINE IR FETAKI SURIU LABAI SKANU
BUTINAI PARASYSIU
KITA DIENA DABAR SKUBU MAZOJI VERKIA
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2007 10 30, 15:23)
Mėsos suktinukai su fetaki suriu Pasaka kaip skanu, pabandykit labai paprastas ir skanus receptas
Ismusam kiaulienos nugrine, sprandine cia viskas priklauso nuo skonio ir noru, apibarstome kotany priekoniais kiaulienos, idedame gabaleli fetaki surio irsusukame po to persmeigiame smeigtuku ir palaikome valanda dvi. kepame ant mazos ugnies kol apskrunda arba orkaiteje
Labai lengvas ir greitai paruosiamas patiekalas
Ismusam kiaulienos nugrine, sprandine cia viskas priklauso nuo skonio ir noru, apibarstome kotany priekoniais kiaulienos, idedame gabaleli fetaki surio irsusukame po to persmeigiame smeigtuku ir palaikome valanda dvi. kepame ant mazos ugnies kol apskrunda arba orkaiteje
Labai lengvas ir greitai paruosiamas patiekalas
Kokia gera idėja. Kaip tik turiu tokio sūrio, reiks iškepti šiandien
Niu dariau kepsniukus. Tikrai visai skanūs gavosi ačiū už receptą
QUOTE(Limcamca @ 2007 11 02, 16:55)
Niu dariau kepsniukus. Tikrai visai skanūs gavosi ačiū už receptą
Nėra uz ka, prasom
as tai visada mesyte pamarinuoju su soja(lengva).Nesvarbu ar vistiena ar jautiena ar kiauliena.Priklauso tik ar as noriu kad jaustusi soja ar ne.jei nenoriu kad labai jaustusi soja tik paslakstau mesyte.Pritariu visom kurios marinuoja mesyte diena pries tai.na o jei tos kurios neturi laiko ir kantrybes patarciau pasidaryti prieskoniu misini pvz. cesnako(as dedu granuliuota-del greitumo)pipirai,prieskoniu misini mesai,raudonoji saldzioji paprika, kmynu ziupsnelis(jei kepu mesos gabala ar vistiena),raudonelio,druskos ,lauro lapu ir uzpilu aliejum.Viska sumaisau ir istrinu mesyte-kol rankas nusiplanu pasiruosiu folija ar specialu kepimo maisa tol mano mesyte pasimarinuoja-uzpilu soja-ir pamaigau mesa,orkaite truputeli buna ikaitusi(mesa dar turi galimybe pastovet su prieskoniais pacioj orkaitej,o sildamas aliejus su prieskoniais geriau isigeria)-na ir kepu.Prieskonius galima det ivairiausius -pagl nuotaika,norima isgauti skoni(astresni,svelnesni) ir kepimas prikaluso kur kepsi ir nuo mesos rusies.Mesa suminkstina kiwi vaisiai.tad prisipjuastykit kiwiu ,prieskoniu pribarstykit ant mesytes ir paminkykit-tad galvokit ar troskinsit o gal kepsit mesyte. o as siandien kepsiu mesos gabala vakarienei(marinavau ji pries 2 dienas su prieskoniais istepiau garstycio ir uzpyliau raudonu vynu-suvyniojau i folija ir palikau saldytuve -kad pasimarinuotu).bet kokiam kepsniui svarbus padazas,tad ir bus nutarta ar jis gardus.
QUOTE(kristina_luka @ 2007 11 08, 15:35)
as tai visada mesyte pamarinuoju su soja(lengva).Nesvarbu ar vistiena ar jautiena ar kiauliena.Priklauso tik ar as noriu kad jaustusi soja ar ne.jei nenoriu kad labai jaustusi soja tik paslakstau mesyte.Pritariu visom kurios marinuoja mesyte diena pries tai.na o jei tos kurios neturi laiko ir kantrybes patarciau pasidaryti prieskoniu misini pvz. cesnako(as dedu granuliuota-del greitumo)pipirai,prieskoniu misini mesai,raudonoji saldzioji paprika, kmynu ziupsnelis(jei kepu mesos gabala ar vistiena),raudonelio,druskos ,lauro lapu ir uzpilu aliejum.Viska sumaisau ir istrinu mesyte-kol rankas nusiplanu pasiruosiu folija ar specialu kepimo maisa tol mano mesyte pasimarinuoja-uzpilu soja-ir pamaigau mesa,orkaite truputeli buna ikaitusi(mesa dar turi galimybe pastovet su prieskoniais pacioj orkaitej,o sildamas aliejus su prieskoniais geriau isigeria)-na ir kepu.Prieskonius galima det ivairiausius -pagl nuotaika,norima isgauti skoni(astresni,svelnesni) ir kepimas prikaluso kur kepsi ir nuo mesos rusies.Mesa suminkstina kiwi vaisiai.tad prisipjuastykit kiwiu ,prieskoniu pribarstykit ant mesytes ir paminkykit-tad galvokit ar troskinsit o gal kepsit mesyte. o as siandien kepsiu mesos gabala vakarienei(marinavau ji pries 2 dienas su prieskoniais istepiau garstycio ir uzpyliau raudonu vynu-suvyniojau i folija ir palikau saldytuve -kad pasimarinuotu).bet kokiam kepsniui svarbus padazas,tad ir bus nutarta ar jis gardus.
rekes ir man pabandyti
Kažkas čia rašė, kad kepė žymiuosius šios temos kotletukus (tuos, su sūriu) ant kepimo popieriaus, kad skardos nereikėtų plauti, kvailas klausimas, bet ar tą kepimo popierių reikia patepti kokiais riebalais?
Ir dar toks klausimas (visą gyvenimą maitinausi sumuštiniais, nes maniau, kad man gaminti nepatinka, kol kartą nepabandžiau kažką pasigaminti ir supratau - gaminimas - jėga, tai dabar kyla įvairių pradinuko lygio klausimų), ar vyniojant į foliją mėsa kepimui orkaitėje, tą foliją iš vidaus reikia patepti riebalais?
Na, ir paskutinis kvailas klausimas, pavyzdžiui, recepte rašoma, paimkite 1 kg mėsos, ištepkite garstyčiom, pomidorų padažu ir tt, kepkite įvynioję į foliją orkaitėje, tai čia kaip suprasti, kad reikia visą tą gabalą be jokių supjaustymų sugrūsti į foliją ir pašauti pečiun? Ar čia yra savaime suprantama, kad tokį gabala reikia supjaustyti plonesniais gabaliukais ir tada kiekvieną iš jų atskirai vynioti į foliją?
Oi, kokią naštą nusimečiau Ačiū
Ir dar toks klausimas (visą gyvenimą maitinausi sumuštiniais, nes maniau, kad man gaminti nepatinka, kol kartą nepabandžiau kažką pasigaminti ir supratau - gaminimas - jėga, tai dabar kyla įvairių pradinuko lygio klausimų), ar vyniojant į foliją mėsa kepimui orkaitėje, tą foliją iš vidaus reikia patepti riebalais?
Na, ir paskutinis kvailas klausimas, pavyzdžiui, recepte rašoma, paimkite 1 kg mėsos, ištepkite garstyčiom, pomidorų padažu ir tt, kepkite įvynioję į foliją orkaitėje, tai čia kaip suprasti, kad reikia visą tą gabalą be jokių supjaustymų sugrūsti į foliją ir pašauti pečiun? Ar čia yra savaime suprantama, kad tokį gabala reikia supjaustyti plonesniais gabaliukais ir tada kiekvieną iš jų atskirai vynioti į foliją?
Oi, kokią naštą nusimečiau Ačiū
QUOTE(aisvyde @ 2007 11 13, 14:54)
Kažkas čia rašė, kad kepė žymiuosius šios temos kotletukus (tuos, su sūriu) ant kepimo popieriaus, kad skardos nereikėtų plauti, kvailas klausimas, bet ar tą kepimo popierių reikia patepti kokiais riebalais?
Ir dar toks klausimas (visą gyvenimą maitinausi sumuštiniais, nes maniau, kad man gaminti nepatinka, kol kartą nepabandžiau kažką pasigaminti ir supratau - gaminimas - jėga, tai dabar kyla įvairių pradinuko lygio klausimų), ar vyniojant į foliją mėsa kepimui orkaitėje, tą foliją iš vidaus reikia patepti riebalais?
Na, ir paskutinis kvailas klausimas, pavyzdžiui, recepte rašoma, paimkite 1 kg mėsos, ištepkite garstyčiom, pomidorų padažu ir tt, kepkite įvynioję į foliją orkaitėje, tai čia kaip suprasti, kad reikia visą tą gabalą be jokių supjaustymų sugrūsti į foliją ir pašauti pečiun? Ar čia yra savaime suprantama, kad tokį gabala reikia supjaustyti plonesniais gabaliukais ir tada kiekvieną iš jų atskirai vynioti į foliją?
Oi, kokią naštą nusimečiau Ačiū
Ir dar toks klausimas (visą gyvenimą maitinausi sumuštiniais, nes maniau, kad man gaminti nepatinka, kol kartą nepabandžiau kažką pasigaminti ir supratau - gaminimas - jėga, tai dabar kyla įvairių pradinuko lygio klausimų), ar vyniojant į foliją mėsa kepimui orkaitėje, tą foliją iš vidaus reikia patepti riebalais?
Na, ir paskutinis kvailas klausimas, pavyzdžiui, recepte rašoma, paimkite 1 kg mėsos, ištepkite garstyčiom, pomidorų padažu ir tt, kepkite įvynioję į foliją orkaitėje, tai čia kaip suprasti, kad reikia visą tą gabalą be jokių supjaustymų sugrūsti į foliją ir pašauti pečiun? Ar čia yra savaime suprantama, kad tokį gabala reikia supjaustyti plonesniais gabaliukais ir tada kiekvieną iš jų atskirai vynioti į foliją?
Oi, kokią naštą nusimečiau Ačiū
Kepimo popierius paprastai būna pritaikytas kepimui ir nelabai jo jau reikia tepti. Bet šiaip nepakenks, jei kažkiek ar aliejaus užpilsi, ar sviestu tiesiog ištepsi.
Jei parašyta 1 kg, tai reiškiasi, nepjaustytą, visą gabalą ir ištepk ir iškepk. Tiesa, gali pradurti skylutes, arba kryžmai įpjauti, tada greičiau iškeps ir mėsa sultingesnė bus
Skanaus gaminimo
Kadangi ne uz kalnu jau Kaledos, gal kuri turite koki "patikrinta" receptuka kalakutui iskepti (ar idaryti)??? Norisi siais metais pasidaryti svente savo namuose, tad planuoti is anksto tenka..