Įkraunama...
Įkraunama...

aš viską darau paskutinę minutę

AS megeja viska daryti paskutine minute blush2.gif neiseina man kitaip doh.gif va dabar irgi sedziu darbe ir mokausi nes egzas sestadieni o ismokti tieeek reikia blink.gif dar ir SM paskaitau kai mokytis nusibosta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sally: 22 lapkričio 2005 - 17:32
Lemone, kaip ir kitoje temoje, dar kartą pasikartosiu, jog iš Tavo pasisakymų tikrai matyti, jog gyvenimo dar mažai esi mačiusi... schmoll.gif

Yra ne tik atsakomybės jausmas, bet ir prioritetų skalė, pas kiekvieną individuali. Tikrai joje mokslai ar darbas nėra pirmoje vietoje - nes tai - guminiai kamuoliukai, kurie nuo žemės atšoka, o štai - šeima, meilė, vaikai, sveikata - stiklas, kuris dužta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūra_: 25 lapkričio 2005 - 11:35
O kiek mūsų čia daug gyvenančių tom paskutinėm minutėm, aš taip pat esu nepataisomai tokia. Mane turbūt tik garbas ištaisys biggrin.gif Labiausiai tai garužiuosiu dėl mokslų, nes viską pasilieku paskutinei minutei, net ir dabar tokia situacija: referatui turiu surinkusi visą medžiagą bet vis nesugebu suvesti į kompą doh.gif Vienu žodžiu, mokausi ir ruošiuosiu paskutinę naktį ir save keikiu. Bet vis neprarandu vilties ir tikėjimo savimi, kad jau kitą sesiją tai tikrai taip neapsileisiu (nu optimistė tai kaip reta biggrin.gif )
Atsakyti
Mane irgi turbut tik grabas istaisys lotuliukas.gif
Esu nepataisome "Paskutines minutes " salininke ax.gif
Nemoku planuoti, viskas man gaunasi spontaniskai, del to kartais nukencia mokslai. Kartais man geriau SM forume pasedeti, nei koki darbeli pasirasyti, po to, aisku, labai gailiuosi, nes stresas daro savo... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūra_ @ 2005 11 25, 12:32)
mokslai ar darbas  - guminiai kamuoliukai, kurie nuo žemės atšoka, o štai - šeima, meilė, vaikai, sveikata - stiklas, kuris dužta...

Labai gražiai pasakyta 4u.gif
Atsakyti
As irgi, geda prisipazinti, bet viska darau paskutine min.. blush2.gif ypac, kas susije su mokslais.. g.gif Dideliu problemu ner, darbu priduot neveluoju, tik paciai tada jau per galva verstis reikia doh.gif
Tiesa viena kart buvo nenumatytas atvejis, kai irgi pasilikau referatus velesniam laikui ir netiketai su maze turejau gultis i ligonine doh.gif Na bet ir tada gerai baigesi.. thumbup.gif tai nepasimokiau.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2004 12 12, 01:49)
ar daug cia tokiu,kurios palieka darbus paskutinei minutei? paskui verciasi per galva beskubedamos ir prisizada,kad vat kita karta to nebus...taciau...trukt uz vadziu ir vel is pradziu smile.gif

Oi pas mane visad taip blush2.gif na nesugebu kitaip ax.gif ir moksluose tas pats ir visam gyvenime blush2.gif visad darau tai kas sauna i galva, o sauna tikrai ne tas ka reik padaryt o ka noriu, tai ir lieka viskas pabaigai doh.gif
Atsakyti
ATSIMENU SAVO STUDIJU LAIKUS, VISKA PALIKDVAU PASKUTINEI MINUTEI doh.gif Jeigu paskaitos prasidedavo po pietu, visada mokiausi is ryto, o kad dabar grazinciau tuos laikus viska ismokciau ta pacia diena, kai tik suzinodavau uzduoti biggrin.gif
Atsakyti
Kaip bebutu keista, visus rasto darbus darau is anksto, niekad netempiu iki paskutines minutes. Bet kas liecia egzus, tai esu tingine. Dažna egzą pasilieku paskutinei dienai blush2.gif Nebent tai butu matematika.. Tada jau ruosiuosi bent savaite pries mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asarele: 30 spalio 2006 - 14:24
As taip pat megeja pasilikti viska paskutinei minutei blush2.gif sios avo bruozo labai nekenciu... kad ir sian: ryt man tarpinis, o visai neseniai pries kelias h pradejau mokytis doh.gif
Atsakyti
as irgi paskutine minute megstu. vis sakau kad savaitgali padarysiu visus darbus savaitei i prieki... bet kur tau,wa ir dabar tureciau mokintis,bet kaip matot as cia rolleyes.gif
Atsakyti
Aš taip pat tokia prie paskutinės minutės ax.gif šeštadienį egzas o aš dar nesimokiau. Man neina savęs priversti eiti mokytis ankščiau blush2.gif
Atsakyti