Lemone, kaip ir kitoje temoje, dar kartą pasikartosiu, jog iš Tavo pasisakymų tikrai matyti, jog gyvenimo dar mažai esi mačiusi...
Yra ne tik atsakomybės jausmas, bet ir prioritetų skalė, pas kiekvieną individuali. Tikrai joje mokslai ar darbas nėra pirmoje vietoje - nes tai - guminiai kamuoliukai, kurie nuo žemės atšoka, o štai - šeima, meilė, vaikai, sveikata - stiklas, kuris dužta...
Yra ne tik atsakomybės jausmas, bet ir prioritetų skalė, pas kiekvieną individuali. Tikrai joje mokslai ar darbas nėra pirmoje vietoje - nes tai - guminiai kamuoliukai, kurie nuo žemės atšoka, o štai - šeima, meilė, vaikai, sveikata - stiklas, kuris dužta...
O kiek mūsų čia daug gyvenančių tom paskutinėm minutėm, aš taip pat esu nepataisomai tokia. Mane turbūt tik garbas ištaisys
Labiausiai tai garužiuosiu dėl mokslų, nes viską pasilieku paskutinei minutei, net ir dabar tokia situacija: referatui turiu surinkusi visą medžiagą bet vis nesugebu suvesti į kompą
Vienu žodžiu, mokausi ir ruošiuosiu paskutinę naktį ir save keikiu. Bet vis neprarandu vilties ir tikėjimo savimi, kad jau kitą sesiją tai tikrai taip neapsileisiu (nu optimistė tai kaip reta
)
Mane irgi turbut tik grabas istaisys
Esu nepataisome "Paskutines minutes " salininke
Nemoku planuoti, viskas man gaunasi spontaniskai, del to kartais nukencia mokslai. Kartais man geriau SM forume pasedeti, nei koki darbeli pasirasyti, po to, aisku, labai gailiuosi, nes stresas daro savo...
Esu nepataisome "Paskutines minutes " salininke
Nemoku planuoti, viskas man gaunasi spontaniskai, del to kartais nukencia mokslai. Kartais man geriau SM forume pasedeti, nei koki darbeli pasirasyti, po to, aisku, labai gailiuosi, nes stresas daro savo...
QUOTE(Jūra_ @ 2005 11 25, 12:32)
mokslai ar darbas - guminiai kamuoliukai, kurie nuo žemės atšoka, o štai - šeima, meilė, vaikai, sveikata - stiklas, kuris dužta...
Labai gražiai pasakyta
As irgi, geda prisipazinti, bet viska darau paskutine min..
ypac, kas susije su mokslais..
Dideliu problemu ner, darbu priduot neveluoju, tik paciai tada jau per galva verstis reikia
Tiesa viena kart buvo nenumatytas atvejis, kai irgi pasilikau referatus velesniam laikui ir netiketai su maze turejau gultis i ligonine
Na bet ir tada gerai baigesi..
tai nepasimokiau..
Tiesa viena kart buvo nenumatytas atvejis, kai irgi pasilikau referatus velesniam laikui ir netiketai su maze turejau gultis i ligonine
QUOTE(Ramunita @ 2004 12 12, 01:49)
ar daug cia tokiu,kurios palieka darbus paskutinei minutei? paskui verciasi per galva beskubedamos ir prisizada,kad vat kita karta to nebus...taciau...trukt uz vadziu ir vel is pradziu 
Oi pas mane visad taip
ATSIMENU SAVO STUDIJU LAIKUS, VISKA PALIKDVAU PASKUTINEI MINUTEI
Jeigu paskaitos prasidedavo po pietu, visada mokiausi is ryto, o kad dabar grazinciau tuos laikus viska ismokciau ta pacia diena, kai tik suzinodavau uzduoti
Kaip bebutu keista, visus rasto darbus darau is anksto, niekad netempiu iki paskutines minutes. Bet kas liecia egzus, tai esu tingine. Dažna egzą pasilieku paskutinei dienai
Nebent tai butu matematika.. Tada jau ruosiuosi bent savaite pries
As taip pat megeja pasilikti viska paskutinei minutei
sios avo bruozo labai nekenciu... kad ir sian: ryt man tarpinis, o visai neseniai pries kelias h pradejau mokytis
Aš taip pat tokia prie paskutinės minutės
šeštadienį egzas o aš dar nesimokiau. Man neina savęs priversti eiti mokytis ankščiau