Įkraunama...
Įkraunama...

Smurtas, pasityčiojimai iš vaikų

labai užjaučiu ir suprantu čia rašančias mamas nes pati turiu sunų paauglį del kurio vakar taippat apsilankė auklėtijas ir papasakojo kaip per pertrauka sūnus ikišo mokytojom i kabineta telefona ir tipo filmavo o jos ten kažka matomai ragavo kad labai sukilo bėgo pas pavaduotoja bet jos nerado tai auklėtojas pažadėjo nubausti pats na šiaip jis linkes nekaltai papokštauti o didžiausia problema kad nesimoko ir matomai parūko
Atsakyti
Smurka, nemanau, kad tu bloga motina, kitaip cia ish viso net klausimo tokio nebutum ishkelus. Bet... vis tik... jei tik dabar pastebejai, kad vaikui vien neigiami pazhymiai isheina... g.gif kiek velokai... Tikrai turbut vaikui daugiau demesio reikia... tik nepyk 4u.gif .
Del psichologo, tai kazhin ar jo cia reikia.
Patiko vienos mamytes pasisakymas apie rupesti ir meile smile.gif . Auklek savishki, kol nevelu ir nepamirshk myleti.
Tiesa, mergaites ir berniukai, kaip ir apskritai visi vaikai labai skiriasi... mirksiukas.gif .
Atsakyti
Žinai, Smurka, matyt dar nesi pati blogiausia mama. Va turi nors suplanavusi, ką daryti. Man ,kai buvo trūkusi kantrybė dėl mokslų ir elgesio, tai pasiunčiau savo paauglį na... Tikrai tuo nesididžiuoju, bet buvau taip pasiutus, kad pasakiau,"jei tu svajoji likusį gyvenimą sėdėt kaliūzėj ar su bomžais prie butelio, tai yra tavo gyvenimas ir tavo pasirinkimas ir eik tu... Aš savo mokslus baigiau ir neblogai, todėl kurso kartot nenoriu, jei reikia pagalbos visada prašom." Visai nežinau kuri vieta jį paveikė, bet kurį laiką buvo ramu ir mokslai tuo tarpu geriau ėjo. Po kurio laiko vėl, ką kitą sumąstai taip or gyvenam nuo vieno dvejeto iki kito. pas mus kaip danguje ppo audros ramybė. Stiprybės tau, o kai nebetversi tai išdėk visus į šuns dienas ir rūpinkis tik savim - nors vienas žmogus bus laimingas. : ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2005 02 03, 18:26)
KAdangi vaikas nebendrauja su tėvu, gal ten susiras kokį autoritetą? Bet tada mes kažkaip turime vakarais paruošti pamokas.

Man rodos, tureti teigiama autoriteta-vyra siuo metu yra svarbiau, nei pamokos. Aisku, nesiulau mesti mokyklos! Tiesiog pamokas jis ruosia turbut del taves, ne sau, o jam zutbut reikia tureti ka nors ir SAU.

Kazkada vyras pasakojo, kaip draugo tevas auklejo neklausanti paaugli sunu - ogi nuimdavo jo kambario duris nuo staktos savaitei. Paauglys eidavo is proto!!! Jau po keliu dienu keisdavosi charakteris. Visi bambejimai "nuvarysi mane i kapus" ir varymai is namu (kadanors tikrai iseis pasiulytas) neveiksmingi, nes tik mazina vaiko pasitikejima savimi.
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2005 01 31, 22:18)
(...) Sūnus visisškai pasileido nuo grandinės. (...) Mokytis nesimoko visiškai. Kai liepiu ruošt pamokas, piktybiškai jų neruošia. Neruošia ir viskas. Gali kalbėti ramiai, gali rėkti, gali su diržu per sėdynę vožtelėti. Nulis emocijų. (...) Nors vilku stauk - nebežinau, ko imtis. (...) Bet jei tuo diržiuku nemojavau iki šiol, tai ir nebepadės

Nori patarimo? ar pagraudenimo? Pagraudent aš nemoku, patarimą duosiu. Bet žiaurų. 3 savaitės auklėjimo:
1) Atimi telefoną, atjungi kompiuterį. Visiškai jokių kišenpinigių. Jei nepadaro išvadų:
2) Su kokiu rimtu dėde iškarpot plaukus, kad atrodytų kaip durnelis;
3) jei po šio nepadaro išvadų su pora dėdžių užlaužiate, numaunate kelnes ir išlupate visus ožius, dar nufilmuojate, tik ne fotoaparatu, o normalia kamera, kad matytūsi visam grožyje. Aišku, po to jisai pakels isteriją, gal net išeis iš namų - tegul. Parsitemps - ne kur nesidės. Gal po dienos, gal po kelių savaičių.

Veiksminga. Teko panašiais metodais auklėt vieną sūnelį, su jo tėvu pakabinom už rankų su antrankiais tamsiam rūsy ant šiluminės trasos vamzdžio ir auklėjom... Bachurėlis tėvams išvažiavus nemenkas orgijas sukėlė ir viską pardavė, ką galėjo pakelti. Pacukas buvo tikrąja to žodžio prasme kruvinas - tėvas gerai pasidarbavo, ir dar priedo iš namų išvijo. Paskui viskas stebėtinai gražiai susitvarkė.

Smurka, tu man skolinga drinks_cheers.gif

Smurka, tu blogai auklėjai savo sūnų. Reikia diržu auklėt vaiką vaikystėje, o ne tada, kai jau mamą perauga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveriukas36: 04 vasario 2005 - 13:06
QUOTE(voveriukas36 @ 2005 02 04, 13:04)
Nori patarimo? ar pagraudenimo? Pagraudent aš nemoku, patarimą duosiu. Bet žiaurų. 3 savaitės auklėjimo:
1) Atimi telefoną, atjungi kompiuterį. Visiškai jokių kišenpinigių. Jei nepadaro išvadų:
2) Su kokiu rimtu dėde iškarpot plaukus, kad atrodytų kaip durnelis;
3) jei po šio nepadaro išvadų su pora dėdžių užlaužiate, numaunate kelnes ir išlupate visus ožius, dar nufilmuojate, tik ne fotoaparatu, o normalia kamera, kad matytūsi visam grožyje. Aišku, po to jisai pakels isteriją, gal net išeis iš namų - tegul. Parsitemps - ne kur nesidės. Gal po dienos, gal po kelių savaičių.

Veiksminga. Teko panašiais metodais auklėt vieną sūnelį, su jo tėvu pakabinom už rankų su antrankiais tamsiam rūsy ant šiluminės trasos vamzdžio ir auklėjom... Bachurėlis tėvams išvažiavus nemenkas orgijas sukėlė ir viską pardavė, ką galėjo pakelti. Pacukas buvo tikrąja to žodžio prasme kruvinas - tėvas gerai pasidarbavo, ir dar priedo iš namų išvijo. Paskui viskas stebėtinai gražiai susitvarkė.

Smurka, tu man skolinga  drinks_cheers.gif

Smurka, tu blogai auklėjai savo sūnų. Reikia diržu auklėt vaiką vaikystėje, o ne tada, kai jau mamą perauga.
Gal aš per daug jautri, bet vien paskaičius man plaukai pasišiaušė fear.gif O aš dar galvojau, kad esu savo bernui per griežta bash.gif Smurka, gal ir taviškiam užtektų tik atspausdinti ir duoti perskaityti šį pasiūlymą.
Atsakyti
Na, pirmas punktas jau senų senovėje įgyvendintas. Nulis sveikų.

Dėl antro ir trečio.... Aš gal patylėsiu tongue.gif
Atsakyti
Vajej, vajej, kokios bedos. pagalvojus, kad ir man reiks vaiko paauglyste iskesti, siurpas nukrato doh.gif
paauglysteje tikrai nebuvau Dievo dovanele tevams, prieidavau iki to, kad is sokiu grizdavau ryte, kokia 6-7 val ryto verysad.gif ko tevai nebande: ir snekejo, ir sauke, ir lupo doh.gif net 18 metu buvau, kad tevas pasieme dirza ir prilupo, bet ir tai nepadejo... blink.gif susivokiau pati, kai pradejau mokytis aukstojoj.. privargo tevai... net grasinau tevams, kad pabegsiu is namu, bet jei tevai butu pradeje krauti daiktus, knygas, butu prasideje atsiprasinejimai, asaru pakalnes ir t.t...
tai gal tikrai verta susimastyti ir pabandyti...
jei sauki ant vaiko, tai vaikas supranta, kad esi silpna ir pasiduodi emocijom, padaro isvadas, kad jokios grieztos bausmes nesusilauks.
bandyk prisiminti, nuo kada vaikas toks pasidare, nuo kada yra uzsidejes "kauke", tada suprasi, kokiu priemoniu imtis ir kas geriausiai galetu padeti.
pabandyk prisiminti is savo vaikystes, kokias bausmes taike tevai tau. o kisenpinigiu apribojimas tikrai nieko neisspres, sakau is savo patirties.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sfinxute: 04 vasario 2005 - 14:02
QUOTE(Smurka @ 2005 02 04, 13:25)
Dėl antro ir trečio.... Aš gal patylėsiu

Jeigu esi mazochistė ir patinka kaip sūnus išsidirbinėja - Tamstos reikalas, bet nepamiršk, kad jis gyvens ne lauke tarp žvėrelių, bet visuomenėje tarp žmonių, kurie keiks ne tik sūnų, bet ir tėvelius, kurie tokį leliaušį išaugino. Reikia tokiame amžiuje perlaužti: kas - ką. Arba suluš ji, arba tu. Dar pridursiu, kad nufilmavus pliku užpakaliu video kasetę atiduoti mokyklos direktoriui ir savo pacuką įspėti, kad bus parodyta viešai kaip jisai dūdas leidžia biggrin.gif

pažinojau vieną direktorių, kuris vaikų namuose neklusnius paauglius skusdavo plikai ir apmaudovo mergaičių sijonais
Atsakyti
dar prisiminiau, kad labai veikdavo tevu ignoravimas, absoliuciai ignoruodavo. buvom 4 asmenu seima. mama ruosdavo valgyti ir ruosdavo stala tik trims asmenims, jei planuodavo kokia kelione, tai planuodavo trise ir t.t...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sfinxute: 04 vasario 2005 - 14:48
Nu nezinau voveriukas36, nezinau. Jau labai drastiskos tos priemones.Cia nebent kai jau kitos iseities nebera.Bet as manau pries tai reiktu visas kitas isbandyt.
Aisku vat as irgi siandien aprekiau savo sunu(buvo uz ka), tai jis man atgal-"ko cia reki" nu as tada nestipriai per marmuze-"sakau zinosi kaip su motina kalbet".Na bet paskui pagalvojau kad uz poros metu atgal galiu gaut. Tai po valandos pasisodinau ir pasisakiau, kad negerai aisku kad uzvoziau, bet kitaip negalejau.Na lia lai pakalbejom jis suprato,ka negerai padare, o as pazadejau nesimosikuoti.(retai tas buna). Ai visi mes zmones ir visur visko buna. Tai vat teip.
Atsakyti
Nu nzn,bet aš pati asmeniškai voveriuko pasiūlytais metodais negalėčiau pasinaudot (Nr.1 - sutinku,bet kiti blink.gif ).Vadinkit mane per skysta,bet po tokių egzekucijų pati nebegalėčiau į save žiūrėt.
Pririšt nuosavą vaiką antrankiais rūsy ir mušt iki kraujų????
Ir visa tai filmuot???? blink.gif blink.gif blink.gif
Na labai tu čia žiauriai,voveriuk g.gif
Na suprantu,kad tas vaikas labai ant nervų groja,bet - visgi - savas(beje ir su svetimu taip negalėčiau elgtis)Nu neeee,geriau jau tada ankstyvame amžiuje dažniau diržą panaudot.....
Atsakyti