Deja turiu pasisakyti stai ka : suzinojau ,kad prie manes prisiurbe vampyre is ten dalyvavusiu seminraieciu, jauciausi labai blogai nebepavilkau koju .. manau zinau kas ta moteraite... kazkaip mano manymu reiketu p. Volmer daryti didesne atranka kazkokia ir ziureti ar visi yra pajegus kvepuoyi , eiti dvasinius dalykus... po seminrau jos nesijauciu gerai , cakros atvertos nzn net ka daryt... svijaurta isties nera gera , o galvojua kad bus kitaip

o is kur suzinojai, kad vampyre prisisiurbe?

NA Numanau taip nes nera jegu visai , labai pykina ir bloga... net nenoriu pagalvoti apie ta seminara
beto pries askis iskyla viena moteris tokia...
beto pries askis iskyla viena moteris tokia...
tai seminarai aplamai vargina - atsipusk kelias dienas ir paziuresi kas ir kaip

xxl jau praejo dvi savaite su trupuciu, o blogeja savijauta...
sbeto manau kad prisisiurebe vampyras is tenai
nes toks jegus nebuvimas it pykinimas pagalvojus apie seminarus, knygas kurias nusipirkai ir viska... keista man net paciai ... juk ejau nes norejau kad geriau butu
sbeto manau kad prisisiurebe vampyras is tenai

QUOTE(Selena7 @ 2009 05 04, 14:57)
Deja turiu pasisakyti stai ka : suzinojau ,kad prie manes prisiurbe vampyre is ten dalyvavusiu seminraieciu, jauciausi labai blogai nebepavilkau koju .. manau zinau kas ta moteraite...
Lakią vaizduotę turit.

Lakią vaizduotę turit. rolleyes.gif
o kaip pavadinsit tai tada , kad man blogai?? tai ne lako vaizduote , o savijauta bloga, prie ko laki vaizduote

Persikvėpavai, Selena, ne kitaip. Ar esi prieš seminarus nors po trupučiuka kvėpavusi? O čia pavarėt per čakras intensyviai doh.gif
ir koks velnias traukia jus į tas galeras? jei reiks, tos žinios pačios tave susiras. Mokat pinigus, o paskui dejuojat doh.gif
ir koks velnias traukia jus į tas galeras? jei reiks, tos žinios pačios tave susiras. Mokat pinigus, o paskui dejuojat doh.gif
nesu kvėpavus pries tai , aplamai naujoke esu ... pritariu , kad persikvėpavau ir su ciakras pavariau , o ka daryt dbr nebezinau...
QUOTE(Selena7 @ 2009 05 04, 20:29)
o kaip pavadinsit tai tada , kad man blogai?? tai ne lako vaizduote , o savijauta bloga, prie ko laki vaizduote
nesu kvėpavus pries tai , aplamai naujoke esu ... pritariu , kad persikvėpavau ir su ciakras pavariau , o ka daryt dbr nebezinau...

Prieš pradedant kvėpuoti, reikėtų metus - kitus asanas daryti.
Greičiausiai dėl šios priežasties blogai jaučiatės. Kiti seminaro dalyviai - nei prie ko.
gali buti Gytare, nedariau asanu... o ka man daryti dbr ?man niekas nepasake, kad reikjo jas daryti... tai as ir sakau , kad turetu buti grieztesne atranka ar bent jau paklausimai kazkokie ar tarkime darome asanas ar ne...
o tai kodl viena moteri prisimenu ?? ir kai pamastau apie ja supykina ?
QUOTE(Selena7 @ 2009 05 04, 19:29)
gali buti Gytare, nedariau asanu... o ka man daryti dbr ?man niekas nepasake, kad reikjo jas daryti... tai as ir sakau , kad turetu buti grieztesne atranka ar bent jau paklausimai kazkokie ar tarkime darome asanas ar ne...
Gal karmikė tavo

vaižgante, gytare jukš jukš dygliakiaulės.
selena, kai bus bloga, kartok: dygliakiaulės jukš jukš!!!
selena, kai bus bloga, kartok: dygliakiaulės jukš jukš!!!