Įkraunama...
Įkraunama...

Visagino gimdymo skyrius

o kodėl in nebedirba ir kaip inai kaip specealistė buvo?
Atsakyti
Jeigu as neklystu, tai ji dirba poliklinikoje vedeja. Bet ne ginikologe. Kaip specealistes as jos nepazystu, niekada pas ja nebuvau kai praktikavo.
Atsakyti
Sveikutes gossip.gif

Mes su vyru planuojame antra leliuka. Taciau gimdyti savame mieste turbut neisdrisiu, o ir vyras tam labai priestarauja 000189.gif Gal yra mamyciu, kurios gimde VISAGINE ar girdejo kaip ten personalas elgesi su gimdyvemis? nestuke.gif

Kiek man teko paciai girdeti is trumpu nuogirdu, tai sako, jog Visagine labai graziai ir pagarbiai elgesi su nestukemis nestuke.gif , jas priziuri, pataria, isklauso. Palatose sviesu, jos vienvietes...

Patarkite prasau jei kazka apie tai esate girdejusios, o galbut pacios gimdete Visagine? O gal ir gera gydytoja galite prirekomenduoti ar bent jau pamineti mirksiukas.gif smartass.gif
Atsakyti
Pries metus Visagine gimde mano vyro broliene,tai prieziura liko labai patenkinta,gimdyma prieme Liamin,klausiau ar kazka mokejo,tai sake kad tikrai nemokejo.
O rugseji gimde kita mano pazistama tai irgi liko patenkinta tik nezinau kas prieme jos gimdyma.
As esu gulejusi ginekologiniame pries 8metus,mane gyde Liamin,prieziura likau patenkinta.
Atsakyti
Ačiū už info mirksiukas.gif
Lauksiu kitų nuomonių, dar laiko turiu soske.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
O tai kur vaziuotumet gimdyt jei ne Visagine,i kokius Zarasus?
Va radau tema apie Visagina http://www.supermama...showtopic=17214
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Busiukas: 15 sausio 2009 - 17:55
Net nezinau doh.gif
Vyras Utenoje tikrai nesutiks kad gimdyciau (jei nebus ekstra atvejis). Dar va skaitau, kad apie Anykscius gerai atsiliepia, tai tiesiog kolkas dar tik džiaugsiuosi nestumo pradzia ir galvosiu galvosiu galvosiu g.gif ax.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ksandrulia7 @ 2009 01 15, 18:56)
Net nezinau  doh.gif
Vyras Utenoje tikrai nesutiks kad gimdyciau (jei nebus ekstra atvejis). Dar va skaitau, kad apie Anykscius gerai atsiliepia, tai tiesiog kolkas dar tik džiaugsiuosi nestumo pradzia ir galvosiu galvosiu galvosiu  g.gif  ax.gif  verysad.gif

Na ziurint koks gimdymas,galit ir nesuspeti iki Anyksciu nuvaziuoti,tai tas pats atstumas iki Vilniaus iseitu.
Atsakyti
Man patiko Visagine thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rslaima @ 2009 01 21, 20:51)
Man patiko Visagine  thumbup.gif

rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos, as gimdziau Visagine, likau patenkinta ax.gif Truputi sunkoka toms, kurios nemoka rusu kalbos, nes visi akuserai rusakalbiai. O mamos daug klausimu kyla pirmomis dienomis.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nastiushka* @ 2009 01 29, 10:46)
sveikos, as gimdziau Visagine, likau patenkinta ax.gif Truputi sunkoka toms, kurios nemoka rusu kalbos, nes visi akuserai rusakalbiai. O mamos daug klausimu kyla pirmomis dienomis.. mirksiukas.gif

Pvz man blush2.gif Bet nieko, susišnekėjom ax.gif Bent man pakliuvo taip: atvažiavom vakare, budėjo Ivanova (ji ir atliko ekstra Cezario pjūvį) - ji kalba lietuviškai, o iš dviejų dalyvavusių akušerių viena kalba, kita tik supranta lietuviškai, o atsako rusiškai. Skyriuje dirbo tuo metu Krašelnikova, ji lietuviškai sunkiai supranta, dar sunkiau kalba. O slaugės - įvairiai rolleyes.gif

Antrą kartą taip pat norėčiau čia gimdyt unsure.gif Gerai rūpinasi, patogios šviesios 1-2vietės palatos su tualetu, dušu, televizorium, patogiom lovom. Galima, aišku, sakyt, kad ne į kurortą važiuojam, kad komfortabilu būtų, bet man bent jau daug geriau po operacijos su vos ne iki kelių kabančia skūra eit kelis žingsnius iki tualeto, o ne šliaužt į koridoriaus galą ir ten laukt eilėj schmoll.gif

Apie auksčiau minėtas gydytojas tik geri atsiliepimai iš manęs 4u.gif Ir dar apie pediatrę, neatsimenu jos pavardės blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Busiukas @ 2009 01 15, 18:53)
O tai kur vaziuotumet gimdyt jei ne Visagine,i kokius Zarasus?
Va radau tema apie Visagina http://www.supermama...showtopic=17214

Zarasuose nebėra gimdymo namų. Greitoji veža į Visaginą. Gal dar į Uteną, nežinau mirksiukas.gif
Atsakyti