Įkraunama...
Įkraunama...

Visagino gimdymo skyrius

QUOTE(*Lexi* @ 2007 04 14, 15:06)
na va aš jau galiu pasidalinti savo ispudžiais  ax.gif 9.04 16,40 jau pamačiau savo mažylį. Dėl gimdymo galiu pasakyti tik kad labai džiaugiuosi kad susitariu su Liaminu. Nes kaip kitos moteris gimdė po manes su Nol tai ne duok dieve. Siūvo ir ne nuskausmina blink.gif  Sarėmių metu man leido Nošpa kuri aišku nieko nepadėjo, bet ir ne per idėli tie skausmai. Tik reikia taisiklingai kvėpuoti, vaikščioti o ne gulėti ir ne panikuoti. 10,00 pastatė man lašalinė, 10.30 prasidėjo sėmeriai. Pats vaiko stumima ne bvo skausmingas visai, tik man buvo labai sunku ir niekapi negalejau iš jo išstumt, tai Liaminas man i ir išspaudė. Dėja teko prakirpt truputi, bet nieko, kai siūvo pilnai nuskausmino. Vienu žodžiu aš labai patenkinta ir labai dėkinga daktarui.
jei pas ką kils klausymu su malonumu atsakysiu smile.gif

Labai sveikinu wub.gif Aukit sveiki ir dideli 4u.gif
Idomu man kiek mokejot blush2.gif O del Nol tai man ir drauge sake ji gimde pries 3 savaites, tai kosmaras unsure.gif O as va buvau vakar Vilniuje Antakalnio univesitetineje klinikoje daryt ultragarsa ( mane gydytoja siunte), tai paziurejo pasake, kad viskas gerai, tik vaikas labai didelis. Perauga 1savaite ir 3 dienas. Tai rekomendavao gimdyt vilniuje, nes turejau ilgo nepastojimo staza. unsure.gif
Atsakyti
O va mane dar sudomino. Ar veikia musu gimdymo skiriuje, vonia su burbuliukais, kur gali per sariamius pagulet. g.gif O tai ja taip reklamavo biggrin.gif Bet poto sake kad neveikia nes pajumkta blogai blink.gif Sakau gal jau ja sutaise g.gif
Atsakyti
Sveikutės busimos ir esamos mamytės. Aš gimdžiau Visagine 2006 liepą. Tiksliau man darė planinę cezario operaciją (vaikas taip ir neapsivertė). Nieko blogo pasakyti negaliu, visakas praėjo puikiai, visas personalas labai malonus (išskyrus Liaminą). Po operacijos 2 dienas beveik negalėjjau vaikščioti, tai personalas prižiūrėjo mano dukrytę ne tik dieną bet ir naktį, nors niekam nieko nemokėjau. Operacija man darė Nol ir Ivanova. Iš tikrujų aš specialiai važiavau į Visaginą gimdyti, pati gyvenu Kaune, o Visagine gyvena mano tėvai (aš išvažiavau į Kauną prieš 8 metus). Pirma priežastis buvo kad šialia butų mano mama, a antra - pinigai, nes Kaune už planinę operaciją užsiprašė 1000 Lt. Pagalvojau kad nemažai pinigų ir kad geriau tuos pinigus savo mažiukui išleisti (ką nors nupirkti), negu daktarams atiduoti.
Tik galiu perspėti busimas mamytes atsargiau žiūrėti į maistą kurį duodą gymdymo namuose, nes ten gamin a visiem bendrai ir atskirai mamytėms po klizmų nieko nagamina. Man pvz 3-ią dieną atniešė kažkokį troškinį, o ten pasirodo buvo žirniai. Tai patikėkit....kaip aš naktį praleidau ir ne tik aš, bet ir mano dukrytė. Ačiū kad nors personalas padėjo tą naktį ir pasirūpino vaiku.
o dėl Liamino...tai niekada negymdysiu pas jį, labai grubus.Man nemalonu kai su manim taip šneka i elgiasi. Žinau kad jeigu ir nesitari su juo, vis tiek pinigu reikalauja.
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2007 05 11, 15:37)
Sveikutės busimos ir esamos mamytės. Aš gimdžiau Visagine 2006 liepą. Tiksliau man darė planinę cezario operaciją (vaikas taip ir neapsivertė). Nieko blogo pasakyti negaliu, visakas praėjo puikiai, visas personalas labai malonus (išskyrus Liaminą). Po operacijos 2 dienas beveik negalėjjau vaikščioti, tai personalas prižiūrėjo mano dukrytę ne tik dieną bet ir naktį, nors niekam nieko nemokėjau. Operacija man darė Nol ir Ivanova. Iš tikrujų aš specialiai važiavau į Visaginą gimdyti, pati gyvenu Kaune, o Visagine gyvena mano tėvai (aš išvažiavau į Kauną prieš 8 metus). Pirma priežastis buvo kad šialia butų mano mama, a antra - pinigai, nes Kaune už planinę operaciją užsiprašė 1000 Lt. Pagalvojau kad nemažai pinigų ir kad geriau tuos pinigus savo mažiukui išleisti (ką nors nupirkti), negu daktarams atiduoti.
Tik galiu perspėti busimas mamytes atsargiau žiūrėti į maistą kurį duodą gymdymo namuose, nes ten gamin a visiem bendrai ir atskirai mamytėms po klizmų nieko nagamina. Man pvz 3-ią dieną atniešė kažkokį troškinį, o ten pasirodo buvo žirniai. Tai patikėkit....kaip aš naktį praleidau ir ne tik aš, bet ir mano dukrytė. Ačiū kad nors personalas padėjo tą naktį ir pasirūpino vaiku.
o dėl Liamino...tai niekada negymdysiu pas jį, labai grubus.Man nemalonu kai su manim taip šneka i elgiasi. Žinau kad jeigu ir nesitari su juo, vis tiek pinigu reikalauja.

Dėl maisto sutinku ,tai žirniai,burokėliai,virtos morkos, blink.gif

O Liaminas Ir man užuominas netiesiogiai mėtė dėl pinigų,bet š... gavo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2007 05 11, 14:37)

Jooo, su maistu ten prastai. Daktarai eina ir vis primena "Nevalgyk duonos, to, to, ir t.t..". O slaugytes, kurios maista nesioja vis klausineja "kodel duonos nevalgei, kodel sumustinio nesuvalgei?" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Vat apie pinigus aš irgi girdėjau, kad vos ne tiesiai į akis sako susimokėt ax.gif Tai va įdomu kokios ten stafkės smile.gif
Atsakyti
Sory, nemačiau, kad jau apie tai šnekėta biggrin.gif Bet ir naujausios žinios nepakenks. Lauksim žinių kaip kam sekėsi. Man tik rugsėjį nusimato šitas džiaugsmelis, tai malonu būtų kažką dar išgirst iš Visagine gimdžiusių 4u.gif
Atsakyti
Mano draugė greit gimdys čia wub.gif kaip laukiu nesulaukiu,kada aplankyti eisiu ax.gif pasiilgau tokio mažučio žmogelio 4u.gif
Atsakyti
O as nusprendziau cia negimdyt schmoll.gif Prigasdino mane visokiom istorijom blink.gif Tai pasakiau kam vaziuot gimdut su didziause baime akyse, nenoriu schmoll.gif . Tai tikiuos davaziuosiu ten kur pasirinkau. Aisku jeigu jau prispirs tai ir teks gimdyt cia. Bet tikiuos spesiu ten kur noriu bebe.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Dar idomu kokia ten tvarka: drabuzelius ligonines rengia, ar is kart saviskius duodi? Reik pasiskaiciuot kiek imt biggrin.gif Ir dar: skuta? Klizmas stato? Ziuriu dabar ivairiai, kaip kur, tai idomu kaip Visagine blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiogienė: 25 rugpjūčio 2007 - 15:01
QUOTE(Žiogienė @ 2007 08 25, 15:01)
Dar idomu kokia ten tvarka: drabuzelius ligonines rengia, ar is kart saviskius duodi? Reik pasiskaiciuot kiek imt biggrin.gif Ir dar: skuta? Klizmas stato? Ziuriu dabar ivairiai, kaip kur, tai idomu kaip Visagine blush2.gif

Prieš 7 m., kai gimdžiau, buvau nenusiskutus blush2.gif , tai skuto ir bambėjo doh.gif . Gėda man buvo nerealiai doh.gif . Bet taip gavosi, kad gulėjau ligoninėje "išsaugojimui" ir dar neturėjau gimdyti, o viskas prasidėjo...
Antrą kartą, pernai, jau pasiruošiau pati namie, tai vis tiek daktarė paklausė "ir kas čia tave taip nuskuto". Tipo suprask blogai, bet labai nepriekaištavo ir neburbuliavo, kai pasakiau, kad pati. Vis tik pačiai gražiai nusiskusti per didžiulį pilvą kažkaip nelabai gaunasi blush2.gif .
O dėl rūbelių, tai jie turi savus ir marškinukus, ir palutes. Kurių atneša į palatą visą krūvą. Bet jei nori savais rengti, manau nieks neprieštaraus mirksiukas.gif
Klizmas stato. Aš turėjau nusivežusi mikroklizmučių, tai pati ir susitvarkiau normaliai.
Šiaip personalas buvo labai malonus ir dėmesingas.
4u.gif
Atsakyti
O pagimdžius lėliuko neišneša, vietoj pasveria, sutvarko?
Kaip ten su ta burbuline vonia, veikia jinai? 4u.gif
Atsakyti