O gal kuri mergina, nesenai gimdžiusi Visagine, galėtų papasakoti kaip ten viskas vyksta paskutinėmis dienomis. Kokie ten gydytojai, kiek mokama už gimdymą, duodama prieš ar po gimdymo. Skaičiau, kad aplinka ten labai gera, bet būtų įdomu sužinoti kaip ten viskas ištikro yra.
Dėl burbulinės vonios nieko negaliu pasakyti. O leliuko niekur neišneša, sutvarko toje pačioje palatoje. Aš pasakiau, kad norėčiau pamaitinti, tai po kurio laiko paguldė man ant krūtinės. Taip ir buvo su manim visą liaką

as pati guledama galejau stebeti kai tvarke mano klecka

QUOTE(Pingvinukė @ 2007 09 15, 16:52)
Pingvinuke, o kada tu gimdei? Gal gali papasakot smulkiau apie visą tvarką. Kaip elgiasi su mamyte, kiek reikia mokėti, ir mokėti prieš gimdymą ar po? Ir apie gydytojus būtų labai įdomu sužinoti, kokie ten dirba, kuris geresnis ir t.t.
Ačiū visoms, kurios papasakosit.

QUOTE(simbail @ 2007 09 17, 10:36)
Pingvinuke, o kada tu gimdei? Gal gali papasakot smulkiau apie visą tvarką. Kaip elgiasi su mamyte, kiek reikia mokėti, ir mokėti prieš gimdymą ar po? Ir apie gydytojus būtų labai įdomu sužinoti, kokie ten dirba, kuris geresnis ir t.t.

Na ir man visai idomu smulkiau būtų. Kadangi gydytojų nepažystu, ne vietinė, tai ir su niekuo nesitariau. Įdomu kaip ten su apmokėjimu? Kurie ten gydytojai fainesni? Ir sesutės dažnai užeina pasižiūri, kaip sekasi gimdyvei ar lėliukui, ar ir jom reik "patept"?
Auuu, merginos, negi nėra gimdžiusių Visagine paskutiniu laiku? Suprantama, mažyliai turbūt visą laiką atima, bet gal rastumėt kokią minutėlę laisvesnę ir papasakotumėt kaip ten visi reikaliukai

QUOTE(simbail @ 2007 09 19, 09:30)
Auuu, merginos, negi nėra gimdžiusių Visagine paskutiniu laiku? Suprantama, mažyliai turbūt visą laiką atima, bet gal rastumėt kokią minutėlę laisvesnę ir papasakotumėt kaip ten visi reikaliukai 

O gal labai nemalonūs įspūdžiai, kad dalintis nenori

Na vis gi jei kas pasakos, įdomu: atvažiavus gimdyt klauso vaiko toniukus, echo žiūri?
Na gi, na gi dalinamės informacija

Na va galiu ir aš pasidalint įspūdžiais
Viskas super, personalas labai fainas, aplinka irgi, visur švaru tarkinga.
Ex... galima dar kartą gimdyt
Pinigų tikrai niekas neprašo, kaip buvo rašyta
Nu žodžiu

QUOTE(Žiogienė @ 2007 10 04, 20:42)
Na va galiu ir aš pasidalint įspūdžiais
Viskas super, personalas labai fainas, aplinka irgi, visur švaru tarkinga.
Ex... galima dar kartą gimdyt
Pinigų tikrai niekas neprašo, kaip buvo rašyta
Nu žodžiu

Ačiū

Važiuosiu ir aš į Visaginą, tik man dar kokią savaitėlę manau teks laukti savo stebūkliuko. Na tikiuosi, kad neužtruks ilgai

sveikos..pati esu visaginieti...ir gimdysiu Visagine, bet gimdysiu tik 2008 balandi...gal dar iki to momento dar bus issakyta nuomoniu apie Visagino gimdymo namus...nes siaip nerimas yra...tarp kitko gal kas pasidalins nuomane apie Visagino gynekaloges?